1. Má nedostatečně větranou case. Nutnost koupit lepší se 120mm ofukama.
2. Pod chladičem VF900 měl velice známou a otřesnou stříbrnou pastu Titan
Moderátor: morke

Podle mého názoru nejde o problém s HSI můstkem a jeho chladičem, problém je s upevněním chladiče VF900, rozteč upevnění pův. chladiče na Leadteku 6600GT AGP je věší o cca 5mm než největší rozteč upevňovacích otvorů na VF900. Na řadě jiných karet s 6600(GT) AGP je to stejné. Přímo kolem čipu nejsou upevňovací otvory.Mountin píše:Hele nevíte někdo jestli pasuje na 6600GT agp verzi podle oficialu ne ale třeba po zbroušení můstku by to mohlo jít ne?

Dobrej pocit z nový bedny a kvalitního zdroje není k zahození.DJ_Click píše:Tak jsem koupil novou bednu (3x12cm fan), novej 500W zdroj a teplota na grafice při zatížení je pořád stejná. Vůbec žádná změna oproti tý starý bedně!!! Momentálně mám dojem, že jsem vyhodil 6k

Tak tuto kravinu keby som si vsimol skor. On si teraz uplne zbitocne kupil novu skrinku. Stacila by jednoducha uprava do 300 korun co sa tyka ventilacie okolo grafiky a bol by tam jednoducho maximalny mozny prievan.Pinďoureček píše:Takže po rozebrání problému DJ_Click jsme se shodli na tomto:
1.Má nedostatečně větranou case. Nutnost koupit lepší se 120mm ofukama.
2. Pod chladičem VF900 měl velice známou a otřesnou stříbrnou pastu Titan![]()

...no tak tych 90°C je podla mna nejako moc vela si myslim...pre porovnanie: http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=1Butch píše:......

No podle me je to taky hodne. Ale teplota od tech cca 42-45°C v klidu na tech 90°C stoupa pomalu....respektive staci zapnout 3Dmark05 a ve tretim hernim testu jiz je pres 80°C. nestane se to ze by treba z 45°C...rovnou byla 60°C...ale proste pozvolna stoupa nahoru. Pokud by tam byl rychly narust, tak budu podezrivat ten chladic ze je spatne nasazeny...ale kdyby neco nedolehalo jak ma..tak bych to asi poznal a tech 90°C by tam bylo behem par sekund. Jeste zmerim teplotu v okoli grafiky....Dano007 píše:...no tak tych 90°C je podla mna nejako moc vela si myslim...

Nejseš ty nějakej chytrej? Takový tu chyběli. Já jsem nikde netvrdil, že si case musí nutně koupit a nikde není psáno, že to rozhodně pomůže a za sebe si nedovolím tvrdit, že moje rady a doporučení musí být naprosto pravdivé. Navíc jistě má občanský průkaz a rozhodl se z vlastní dobrovolné vůle. Víc k tomu netřeba dodávat.Lubitel píše:Tak tuto kravinu keby som si vsimol skor. On si teraz uplne zbitocne kupil novu skrinku. Stacila by jednoducha uprava do 300 korun co sa tyka ventilacie okolo grafiky a bol by tam jednoducho maximalny mozny prievan.Pinďoureček píše:Takže po rozebrání problému DJ_Click jsme se shodli na tomto:
1.Má nedostatečně větranou case. Nutnost koupit lepší se 120mm ofukama.
2. Pod chladičem VF900 měl velice známou a otřesnou stříbrnou pastu Titan![]()
Pinďoureček zacinam ta povazovat za nebezpecneho. v spodnej casti sa vetranie o moc zlepsit neda akoukolvek skrinkou. stacilo by pridat jeden fan a odtestovat to a nie radit tu kraviny.
DJ_Click - skus tu grafiku s otvorenou skrinkou a jednym vetrakom namieranym priamo na nu z boku aby ofukovala aj vrch, aj spodok vzduchom z vonka. takto si mozes odmerat najlepsie mozne teploty ake na tej grafike vzduchovim chladenim dosiahnes.

Kód: Vybrat vše
http://www.svethardware.cz/art_doc-F85AE28B072E6E5FC125716B00536383.html