Zdroj Chill innovation

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
sejny
Začátečník
Začátečník

Zdroj Chill innovation

Příspěvek od sejny »

off:
opravdu mi to nedá a přispěju trochu mimo téma
Bohužel ten test byl dost neobjektivní, protože zatěžovat zdroje stálým odběrem který podtupně
zvyšujete nemá nic společného s realitou. Jinak já sám mám o třídu vyšší zdroj a maximální spokojenost.
Je pravda, že neběhá s některýma deskama ale to je jiná.

Palec123:
Ano test nebyl se zatezi uplne to prave orechove, ale s timto zdrojem jsou opravdu docela problemy viz diskuse o testu..

Sejny:
test fakt nemá nic společného s realitou.....v pc k takovému zatížení dochází zřídkakdy....a proto, co vydrží brutální
zátěž jistě bude dobře sloužit v běžném provozu

sacrifice
presne tak, ten test nebol objektivny, zatoze im zhorel jeden kus, co bol chybny neznamena ze su vsetky zle... mali dat druhy kus...
a potom by videli... btw, zdroje chill vobec nie su problemove a na reklamacku skoro vobec nechodia, spytaj sa Gaba, ten ich predava
tak si pls odpusti tie tvoje narazky

Sejny:
už je mi vše jasné svámi pánové nemá cenu ztrácet čas stačilo mrknout do podpisů a vše je jasné ten Chill co byl na testech je
NEHORÁZNÝ ŠMEJD! NECHÁPU JAK TAKOVÝ ODPAD MŮŽE NĚKDO PRODÁVAT A JEŠTĚ VÍC NECHÁPU JAK SE JÍM NĚKDO MŮŽE CHLUBIT!!!
To je odemě vše, nebudu dále tvořit OT v bazaru

sacrifice:
aaaa pan odbornik sa ozval... odkial vies ze chilly su smejdy? testoval si ich? podla teba bude eurocase asi lepsi co?

off:
Právě že je to jasné. Mám ho doma a vím jak se chová narozdíl od někodo kdo vychází z dost neobjektivního testu.
Takhle bych mohl označit půlku zdrojů za šmejd, ale to já dělat nehodlám.
Už taky končim, protože jsem svoji zkušenost napsal a nabudu se tady hádat s někým kdo neuznává relativně objektivní názor (zdrojů sem vyzkoušel docela dost).

sacrifice
to off: skoda reci, niekto si pozrie jeden test, kde maju chybny kusok a hned machruje ze ake su to smejdy, pritom prd o tom vie... a ma doma eurocase
Naposledy upravil(a) sejny dne úte 23. kvě 2006, 13:35, celkem upraveno 1 x.
sejny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sejny »

pánové vysvětlete proč je ten test neobjektivní, docela by mě to totiž zajímalo, zatím jste ale vypustili pouze bezcenné tlachy 8) )

říct o někom že ví prd a přitom o něm nic nevědět je trošku odvážné nezdá se? a ještě říci beztak má eurocase(ikdyž ten narozdíl od chillu vydržel :-D )
proč by měla být polovina zdrojů označena za úplný šmejd? shořel přece jen chill

nikde jem neřekl a ani nehodlám říci že eurocase je lepší

Čekám na vaše odpovědi.
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

test byl minimálně pro mě dobrej – takovej průkopník na CZ internetu.

ale já nejsem moc vhodnej odběratel zdrojů, moje PC už rok tahá "400"W RedStar, s tím že posledních pár měsíců non-stop, a nehoří to, takže... :roll:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

sejny píše:pánové vysvětlete proč je ten test neobjektivní, docela by mě to totiž zajímalo, zatím jste ale vypustili pouze bezcenné tlachy 8) )

říct o někom že ví prd a přitom o něm nic nevědět je trošku odvážné nezdá se? a ještě říci beztak má eurocase(ikdyž ten narozdíl od chillu vydržel :-D )
proč by měla být polovina zdrojů označena za úplný šmejd? shořel přece jen chill

nikde jem neřekl a ani nehodlám říci že eurocase je lepší

Čekám na vaše odpovědi.
Máš to napsané v mém prvním příspěvku, který jsi sem zkopíroval. V pc rozhodně není stálý odběr, ale velice rychle kolísá. Na pomalé změny není elektronika zdroje stavěna. Rozhodně nechci tvrdit, že jsou zdroje chill nějak super kvalitní, ani že mají dobrý poměr cena výkon, ale je absolutně absurdní aby v testu vyšel hůř jak eurocase.
Jinak se mi líbí, že se teď ptáš na neobjektivitu zdroje když jsi odpovídal tak výrazně a velkými písmeny jakej je to šmejd. Z toho je jasně vidět co o tom víš.
Jinak k tý půlce zdrojů. Řekl jsem to obrazně jen z toho důvodu, že ty jsi označil tento zdroj za úplný šmejd a přitom z tvých příspěvku jasně vychází, že jsi ho nikdy ani nedržel v ruce. A takových testů při kterých něco schořelo je určitě spousta, proto jsem to takto napsal.

Jinak myslím, ža je důležitější názor lidí co ho používají než nějakého jednorázováho testu.

To je vše co jsem k tomu mohl napsat, ale rozhodně ti nevnucuju můj názor ani jsem nikdy nechtěl, kupuj si zdroje jaký chceš ale nemusíš někomu kazit obchod. Tím nemluvím o uvedení odkazu na onu recenzi (to myslím bylo správné), ale mluvím o tom jak si psal jaký je to šmejd. Mylsím, že si každý mohl udělat obrázek o tom zdroji s té recenze sám.
sejny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sejny »

off píše:Máš to napsané v mém prvním příspěvku, který jsi sem zkopíroval. V pc rozhodně není stálý odběr, ale velice rychle kolísá. Na pomalé změny není elektronika zdroje stavěna. Rozhodně nechci tvrdit, že jsou zdroje chill nějak super kvalitní, ani že mají dobrý poměr cena výkon, ale je absolutně absurdní aby v testu vyšel hůř jak eurocase.
Jinak se mi líbí, že se teď ptáš na neobjektivitu zdroje když jsi odpovídal tak výrazně a velkými písmeny jakej je to šmejd. Z toho je jasně vidět co o tom víš.
Jinak k tý půlce zdrojů. Řekl jsem to obrazně jen z toho důvodu, že ty jsi označil tento zdroj za úplný šmejd a přitom z tvých příspěvku jasně vychází, že jsi ho nikdy ani nedržel v ruce. A takových testů při kterých něco schořelo je určitě spousta, proto jsem to takto napsal.

Jinak myslím, ža je důležitější názor lidí co ho používají než nějakého jednorázováho testu.

To je vše co jsem k tomu mohl napsat, ale rozhodně ti nevnucuju můj názor ani jsem nikdy nechtěl, kupuj si zdroje jaký chceš ale nemusíš někomu kazit obchod. Tím nemluvím o uvedení odkazu na onu recenzi (to myslím bylo správné), ale mluvím o tom jak si psal jaký je to šmejd. Mylsím, že si každý mohl udělat obrázek o tom zdroji s té recenze sám.

Chtěl bych vysvětlit to že "elektronika není na pomalé změny stavěná" protože o zdrojích něco vím můžu ti toto tvrzení lehce vyvrátit, kdybys věděl jak funguje regulační smyčka zdroje nemohl by jsi říct takovou kravinu, Chill se mi nedopatřením do rukou dostal takže vím očem mluvím.

proč by chill nemohl dopadnout hůř než eurocase? protože je dražší? jestli si tohle myslíš tak se krutě mýlíš.
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

sejmy píše:Chtěl bych vysvětlit to že "elektronika není na pomalé změny stavěná" protože o zdrojích něco vím můžu ti toto tvrzení lehce vyvrátit, kdybys věděl jak funguje regulační smyčka zdroje nemohl by jsi říct takovou kravinu, Chill se mi nedopatřením do rukou dostal takže vím očem mluvím.

proč by chill nemohl dopadnout hůř než eurocase? protože je dražší? jestli si tohle myslíš tak se krutě mýlíš.
Rozhodně si nemyslím, že cena rozhoduje o kvalitě :lol:. K tý elektronice ti přesně taky nevysvětlim proč to tak je, protože takovej odborník přes zdroje nejsem, jen jsem to četl v komentářích a ten výklad mi připadl docela odbornej.

Ale asi jsi nepochopil o co mi šlo. : Vadilo mi tvé navážení do obchodu někoho jiného (mimochodem toho člověka neznám,i když jsi nás tak "slučoval"). Kdyby jsi jenom napsal odkaz na recenzi a tvoje zkušenosti tak super, ale napsat "že je to šmejd" (bohužel přesné znění tvého příspěvku si už nepamatuju a ty jsi ho sem nepostnul) je dle mne prostě nefér. Nikde jsi nepsal že ho používáš nebo že s ním máš jiné zkušenosti.
Nanejvýš mě uráži ten tvůj příspěvek velkýmy písmeny. Nevím proč ti je hned jasné jaký budu mít názor na ten zdroj, podle podpisu kde mám uvedený svůj počítač, protože se starám o dost dalších PC kde jsou i jiné zdroje.
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Zdroj Chill innovation

Příspěvek od [CZ]mike »

sejny píše: sacrifice
presne tak, ten test nebol objektivny, zatoze im zhorel jeden kus, co bol chybny neznamena ze su vsetky zle... mali dat druhy kus...
a potom by videli... btw, zdroje chill vobec nie su problemove a na reklamacku skoro vobec nechodia, spytaj sa Gaba, ten ich predava
tak si pls odpusti tie tvoje narazky

sacrifice
to off: skoda reci, niekto si pozrie jeden test, kde maju chybny kusok a hned machruje ze ake su to smejdy, pritom prd o tom vie... a ma doma eurocase
test to byl dobry...me potesil konecne oziveni. I kdyz kvalita clanku na SHW je vzdycky perfektni :)

a sacrifice bych se chtel vysmat do oci... Asi nezna neco takoveho jako vystupni kontrola kvality. Podle tebe nove mobily by se meli porouchavat 1000x casteji nez ty starsi ktere maji min funkci. Tululum ,ze? Proc se to nestalo u zdroje znacky enermax nebo dokonce eurocase(ktery tak zhazujes)? Ten zdroj neni zadna vyhra. Ma flexo,je drahy a je cerny proto musi byt zakonite lepsi nez EC? Vnitrnosti ma jak, 350W jednoduse chill se snazil usetrit kde se dalo. Ty si ho chtel shodou okolnosti prodat a proto si ho tak branil
sejny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sejny »

bohužel nikoho nenapadlo mrknout se na můj nick a na jméno autora článku na SHW :-D :-D :-D
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

sejny píše:bohužel nikoho nenapadlo mrknout se na můj nick a na jméno autora článku na SHW :-D :-D :-D
Tak teď jsi mě dostal :lol: :lol: . To mě fakt nenapadlo. Musim uznat že v tom případě máš větší zkušenosti než já ale i přesto si stojim za tim, že ten zdroj je průměrný.
sejny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sejny »

no nevim...jsem z něj celkem rozpačitý, vzhledem k kvalitě a vlastnostem by měl slevnit a dost
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

sejny píše:no nevim...jsem z něj celkem rozpačitý, vzhledem k kvalitě a vlastnostem by měl slevnit a dost
a proc? stale lidi nepochopili, ze neplati drazsi = zakonite lepsi
sejny píše:bohužel nikoho nenapadlo mrknout se na můj nick a na jméno autora článku na SHW :-D :-D :-D
hele nechval se tak :)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“