Nefunkcni USB mys v notebooku
Moderátor: Don
- zener
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Nefunkcni USB mys v notebooku
Poridil jsem si k notebooku USB mys, ale kdyz ji pripojim, nefunguje.
Rozsviti se opticky snimac, ale notes ji nenajde. Pokud ji pripojim k normalnimu PC, je to v pohode - najde se nove zarizeni standardu HID a neni co resit!
Myslel jsem si, ze to muze byt napajenim, ale v klasickem PC (vys vyse) mi ukazuje odber jen 100mA.
Jinak to pripojuju do USB portu, ktere jsou v PCMCIA karte.
Jinak notes = IBM R40, Centrino, iP4 1.4GHz, 512RAM, WXP-Pro
Rozsviti se opticky snimac, ale notes ji nenajde. Pokud ji pripojim k normalnimu PC, je to v pohode - najde se nove zarizeni standardu HID a neni co resit!
Myslel jsem si, ze to muze byt napajenim, ale v klasickem PC (vys vyse) mi ukazuje odber jen 100mA.
Jinak to pripojuju do USB portu, ktere jsou v PCMCIA karte.
Jinak notes = IBM R40, Centrino, iP4 1.4GHz, 512RAM, WXP-Pro
- Lord
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- zener
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, mam SP2, takze drivery se nasly samy, vse ok... PCMCIA radic jede nadherne, mp3 prehravac, USB ramecek, vse pohoda. Mys proste ne, jen se rozsviti optika, ale prijde mi to, jako by nemela dostatek napajeniLord píše:a mas natahle vsechny drivery i pod USB, pokud neni SP1 tak musi byt i ty a nenajde ti to, jinak v tech USB u te PCMCIA funguji i jine veci (treba flash disk ...)
- Lord
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý
Nesmysl. Mys bere prd. Koukal jsi se do spravce zarizeni jestli nekde nejsou vykricniky nebo otazniky? Hlavni je mit dobre nainstalovany radic. Mas jeste nejake dalsi USB na NB nebo jen ty na PCMCIA karte?zener píše:....ale prijde mi to, jako by nemela dostatek napajeni
Jedine jak to zjistis je zkusit jinou mysku. Idealni si nejake otestovat s nb primo v obchode.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- zener
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkousel jsem jen bezdratovy set klavesnice a mysi a ten jede v poho...Lord píše:jinou si tam nezkousel?
Kdyz jsem pripojil mys k druhemu (normalnimu) PC, ukazuje odber 100mA. Ovladace jsou v poho, pouzivam standardni z woken, vsechno ostatni jede no problemo. USB na notesu jsou, ale jsou nefunkcni (jde z nich jen napajet), proto ta PCMCIA karta...Butch píše:Nesmysl. Mys bere prd. Koukal jsi se do spravce zarizeni jestli nekde nejsou vykricniky nebo otazniky? Hlavni je mit dobre nainstalovany radic. Mas jeste nejake dalsi USB na NB nebo jen ty na PCMCIA karte?
Jedine jak to zjistis je zkusit jinou mysku. Idealni si nejake otestovat s nb primo v obchode.
- Butch
- Středně pokročilý
Zkus jinou mysku, jinak se to nedozvis.
Myslim ze neni problem navstivit jakykoliv shop s HW a zkusit.
Jestli ti jede ale ten set, tak bude asi problem s nekompatibilitou.
Ten receiver na bezdrat musi brat daleko vice energie nez ta solo myska.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- zener
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Prave, ze nebere... Nic v nem neni! Jen ledka na NumLock, CapsLock a ScrollLock Pam samozrejme vysilac...Butch píše:Zkus jinou mysku, jinak se to nedozvis.
Jinak ta opticka mys musi napajet svetlo pro snimani odrazu a procesor pro vypocet pohybu, to si myslim bere vic
- Butch
- Středně pokročilý
Me se to cele nezda. Neni v biosu nekde u toho ntb moznost zapnout nekde usb podporu mysek a kb? Jako jeste se mi nestalo ze by nekde usb myska nefachala.
Zkus se vratit do toho shopu kde jsi to koupil a rekni jim at ti to rozjedou nebo daji jinou.
Zkus se vratit do toho shopu kde jsi to koupil a rekni jim at ti to rozjedou nebo daji jinou.
- zener
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Prohledal jsem celej BIOS i windowsovy nastaveni notesu, ale vubec nic!Butch píše:Me se to cele nezda. Neni v biosu nekde u toho ntb moznost zapnout nekde usb podporu mysek a kb? Jako jeste se mi nestalo ze by nekde usb myska nefachala.
Stejne se mi to napajeni nezda... Kdyz tu my pripojim, nesviti stabilne, ale obcas problikne. Ja vim, je to zvlastni, ale myslim, ze fakt nema stavu
Jinak jsem to kupoval na czechcomputer.cz
- Butch
- Středně pokročilý
No tak to neres, tam resej reklamace ok. Jak je to dlouho co jsi to koupil a bylo to osobne nebo postou? Pokud to dodas ve 100% nebude problem se s nimi dohodnout na vymene. Normalne tam vezmi notes a tu mysku a technici ti zkusi jinou. Jestli pojede, tak to nejak vyresite.