Doom 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nemůžu si pomoc, ale kdyz jsem tu hru hrál znova ted po čase, tak me bavila asi o 1000 procent víc než tenkrát poprvé :lol:

Asi je to tim, ze jsem vedel do čeho jdu a nečekal zázraky. Jinak jsem to hral na lehčí obtížnost a možná prave proto me to bavilo víc (ne že by to predtim bylo težky, to vůbec ne, ale na lehkou se impove nezjevujou za zádama a to mi předtim vadilo asi nejvíc)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

To mne sa stalo v RoE v tom levele kde treba tie generatory (ci co to bolo uz si nepamatam) zbierat a zapajat ze vojdem do miestnosti......tma,trochu osvetlene......nikde nic.......tak idem zobrat tu blbost ze to zapojim a zrazu cervene svetlo....rev....a zombik sa vyvalil z krabic okolo ktorych som predtym isla - bolo to na nervy lebo som to necakala, huste :lol: .Hlavne ked su repraky hodne nahlas tak to je haluz. :)
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Derec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Derec »

Walker píše:
mam doma jedno číslo Levelu a tam je celej seznam skrinek i s kodama, kdyztak nascenuju a hodim to sem jako screen nebo poslu na mejl...
Díky to by jsi byl móóóc hodnej :oops:
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

Sentenced píše:Nemůžu si pomoc, ale kdyz jsem tu hru hrál znova ted po čase, tak me bavila asi o 1000 procent víc než tenkrát poprvé :lol:

Asi je to tim, ze jsem vedel do čeho jdu a nečekal zázraky. Jinak jsem to hral na lehčí obtížnost a možná prave proto me to bavilo víc (ne že by to predtim bylo težky, to vůbec ne, ale na lehkou se impove nezjevujou za zádama a to mi předtim vadilo asi nejvíc)
haha:) ja se taky na to chystam ,jeste minimalne 1x,me to bavilo dost pred tim tak tedka doufam ze jeste vic,hodim si to na nejtezsi obtiznost..uz jen najit volnou chvilku:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Fousek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fousek »

Potrebuju poradit.stahl jsem si ze stranek http://cz.europe.creative.com/landing/generic/doom3.asp ovladace na zvukovku primu delane na dooma3 a tam pisou ze budu potrebovat jeste nejaky patch ale nepisou jaky.Nasel jsem na ofic.strankach doomu3 verzi patche 1.3.tak nevim
Asus Commando,Bio 1703,C2D E6600(400x8),1x2048 Corsair,HITACHI SATA 250G,DVD-RW LG,DVD-ROM ASUS, Saphire ATI X1950XTX 6.12,ENERMAX Noisetaker 485W,AUDIGY II,windows XP Pro SP2
ja.viper
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja.viper »

mr_sheen píše:
Sentenced píše:Nemůžu si pomoc, ale kdyz jsem tu hru hrál znova ted po čase, tak me bavila asi o 1000 procent víc než tenkrát poprvé :lol:

haha:) ja se taky na to chystam ,jeste minimalne 1x,me to bavilo dost pred tim tak tedka doufam ze jeste vic,hodim si to na nejtezsi obtiznost..uz jen najit volnou chvilku:)
no tak ja jsem se k tomu teda jeste po druhe nedostal ,protoze cekam na novou grafiku a cpu ale pak to urcite znovu skusim tak uvidim jestli se mi to bude libit tak jak o tom basnite ze po druhe to je lepsi ;)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Fousek píše:Potrebuju poradit.stahl jsem si ze stranek http://cz.europe.creative.com/landing/generic/doom3.asp ovladace na zvukovku primu delane na dooma3 a tam pisou ze budu potrebovat jeste nejaky patch ale nepisou jaky.Nasel jsem na ofic.strankach doomu3 verzi patche 1.3.tak nevim
doom si ten patch ukaze sam.
Ale ano, je to 1.3
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

Jsem v misi Alpha Labs 4 (to je ta jak je uprostred velka mistnost s takovu plosinou ktera se furt toci kdyz ju pustite)...mam pustenou plosinu, vsechno sem prolez ale nemuzu se dostat dal, co s tim???
SOLAR PRISONbude brzy
Demon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demon »

Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

morfeus>> stahni si scorpion win cheater je tam na doom3 kompletni navod
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

Problem byl v jednom cudliku... uz sem skoro na konci, zkratka sem lama 8)
SOLAR PRISONbude brzy
DonMichal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DonMichal »

Já se včera dostal do hell a hraju to poprvé. Zdolal jsem toho prvního u brány pak si to uložil a dnes budu pokračovat. Už se těším :razz:
Někomu jde práce od ruky a někomu ruce od práce :)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Nevíte prosím někdo,proč mi po instalaci patche 1.3 nefunguje příkaz fixedtic -1?Běží to stále v 60ti fps a to je málo.Díky.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

stejen jak v Q4 koupil sjem tuhle hru,
mam dva dotazy: mam smysl kupovat i ten datadisk? hral jste to nedko?
jakej patch musim stahnout na bez.prlb.hrani? nebo kolik a jaky? dik
133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

RoE je pecka!! Nerve sa vazne vyfarbili :wink: a pre kazdeho kto sa bavil u D3 je to povinnost.. najprv tam nahod datadisk a potom to opatchuj 1,3kou..
133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

No ja to hram adkedy to vyslo, ci uz MP alebo single..ten mam na nightmare prejduty uz snad 10x a bavil som sa vzdy kralovsky, ale suhlasim, ze druhy a ostatne razy to bolo zabavnejsie ako prvy krat..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak téměř 2 roky od vydání si dávám každej den večer (tedy každovečerně :roll: ) tak 2-3 levely a musim tu uznat chybu, velkou chybu, která se prostě přihodí asi každýmu ..

Když DoomIII vyšel, patřil jsem k nejvetším odpůrcům a házel jsem na to špínu, nepochopil jsem :oops: Ted (když uz to hraju po třetí) a bavim se u toho jak nikdy a neřeším šílenosti jestli to je nebo neni originalní, tak v tom konečne vidim to, co jsem mel videt. Čistou hratelnost, čistou atmosferu zabalenou do kvalitní grafiky (hraní v noci je podmínkou).

Už od doby co to vyšlo me to poučilo - nečekat od her podle preview zázraky, brát je takovy jaky jsou. Od Dooma jsem čekal buhví co a přitom ho stačilo brát takovej jakej je...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

jj stejne jsem dopadl ja u Quaka 4

a jak se mi pak libil
Sestava: Athlon AM2 3500+ (1,8GHz), 2x1024 DDR GeiL dual (800MHz), Sata II WD 250 GB , GF Leadteck 8800GTX 756MB (500/1800),SB Audigy ES, Fortron Bluestorm 500W, repro Logitech 2.1 Z2200 THX, logitech G5
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

2Sent: to som nastastie pochopil hned ako som si to kupil a nainstaloval, uz pored dvoma rokmi. Takze som si tuto peknu hru vychutnaval, aj ked to ostatnym pripadalo divne.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8

Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Sentenced píše:Neodsuzuju nikoho, at se vam ta hra libi nebo ne, vyjadruju tu svuj nazor - Doom III je vyhypovanej shit.
Sentenced píše:replayabilita DIII je pro me temer nulová - DIII ztrati i to poslední co ho u me drželo nad vodou - napjatou atmostéru
Sentenced píše:Od Dooma toho bylo očekáváano hodne, me by stačilo, kdyby byl zábavnej a dobre vypadal, bohužel nesplnil ani jedno ,alespon pro me
dal som si tu namahu, hehe

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“