Podložka pro Logitech G7

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Freezer
Nováček
Nováček

Podložka pro Logitech G7

Příspěvek od Freezer »

Pokud tu už někde odpověď na mou nadcházející otázku je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem ji, přestože jsem se snažil. Berte to tak, že v profi podložkách nemám moc přehled a proto se ptám. Zajímaly by mně názory na to, jaká podložka je konkrétně pro myš Logitech G7 - Laserový bezdrát - nejlepší. (jsem ochoten do ní investovat řekněme do 1000,- Kč, víc pouze pokud bude opravdu tou nejlepší možnou volbou) Dělám grafiku a u počítače strávím velkou část dne. Hraju i hry a v podtatš kvůli tomu sháním i kvalitní podložku. Vždy jsem byl spokojený s textilními podložkami, a proto i kvůli práci s grafikou jsem si sehnal podle mě na to dostatečně kvalitní ALLSOP. Ale nevím, jestli je to ta nejlepší volba i na hry, konkrétně na FPS, kde potřebuju spíš přesnost na dávky, nebo jednotlivé rány, ovšem i s patřičnou rychlostí (ale ne na Qvejkárny, spíš Battlefield, nebo CS). Skill mám podle mě slušný (neříkám top, ale nadprůměr nsad ano). Nevím ani, jaký povrch je pro moji myš nejvhodnější. Docela se bojím nějaké umělé hmoty, hliníku, nebo skla. Nemám moc chuť lepit na myš nějaké skejty a možná i proto pořád používám textilní ALLSOP, která je navíc pohodlná i při dlouhodobé práci s grafikou. Takže asi tak, upřednostňuju podložky s textilním povrchem, nemusí být ani nutně velké, klasická velikost mi s mojí citlivostí celkem staščí. Ale pokud je lepší volbou jiný povrch, rád si nechám poradit. Jen znovu píšu, že sháním podložku konkrétně pro G7, takže příspěvky typu mám myš Razer a podložku Razer a je to super, to pro mě nemá význam. Předem všem díky za radu a sorry za délku zadání :-D
Intel Prescott 3.0Ghz, MB ASUS P4P800E-Deluxe (i865pe), 3x512 DDR ADATA Vitesta 500 MHz, 1x512 DDR Kingston HyperX 500 MHz, ASUS GeForce 6800 GT 256MB, mid. Chieftec DX, HDD 120GB SATA Maxtor DiamondMax, 19" Philips Brilliance, Zdroj Chill Innovation 510W, Repro Logitech 6.1, myš Logitech G7, CDRW Asus 52x52x32, DVD RW LG 4163B, WinFast TV2000 XP, CPU chladič Thermaltake Fanless, Chladič GPU Zalman VF700 AlCu, Systémové chladiče 3x Arctic Cooling
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

podla tohto testu mozes vidiet spravanie sa senzora u G5 co je v podstate ta ista mys ako tvoja ale s dratom, co nie je podstatne, pretoze snimac maju rovnaky.
http://www.esreality.com/?a=post&id=963526
Ak preferujes textil, poradil by som ti razer mantis speed, jeho cena je celkom priazniva :wink:
http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 3EFAA.html
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“