Ve hře se jich povaluje všude možně celkem dost...Raziel píše:Je to spatny mam se ucit na zkousky a sedim tady u toho skoro celej den.
Btw. nevite kde sehnat vic Grand Soul gemu<
TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy
Moderátor: Baneshee
- Rajče
- Mírně pokročilý

- Raziel
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Wuuduu
- Středně pokročilý

neviem ci ich je osem, ked sa obcas objavuju u obchodnikov. Minimalne dva som kupil v hlavnom meste.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tusimze sa ich da par kupit v Anvile v Cechu Magov.Raziel píše:Hmm..dozvedel sem se ze jich je celkem 8. Myslim ty co musej bejt na lecbu upirstvi u Melisandy (nebo jak se jmenuje). Dva sem cornul v Chorrolu u cechu magu a 2 v Arcane University, ale chybi me jeste jeden a ten nemohu zaboha najit!!!
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
LOL Cujo...no že seš to ty: Shift + Left Click should helpCujo píše:jak prosim vyhodim nejake veci? sem pretizeny
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- J X P
- Středně pokročilý

za takove otazky bych uz zacal davat karty. na minule nebo na tehle se nekdo ptal na to stejne a stejne je to v manualu, takze kdo nema manual nema original a tim padem nema narok na radu ... a lenost ke cteni neni dobrym argumentem, to jsou jen reci ... ja jen aby se predeslo prazdne obhajobeCujo píše:jak prosim vyhodim nejake veci? sem pretizeny
toz modi, je to na vas
---
- Wuuduu
- Středně pokročilý

JEdnoznacny dokaz, ze mily Cujo ma hru napalenu a bez manualu, konec, zhasla fajka, finito, amen!Cujo píše:jak prosim vyhodim nejake veci? sem pretizeny
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý

- Raziel
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Muul Falam
- Začátečník

- shadow
- Středně pokročilý

Jeden jsem zrovna teď sebral v Oblivionu. Koukal jsem do inventáře a mám celkem čtyři. Našel jsem je asi v Oblivionu a v dungech normálně v Cyrodiilu.Raziel píše:Hmm..dozvedel sem se ze jich je celkem 8. Myslim ty co musej bejt na lecbu upirstvi u Melisandy (nebo jak se jmenuje). Dva sem cornul v Chorrolu u cechu magu a 2 v Arcane University, ale chybi me jeste jeden a ten nemohu zaboha najit!!!
BTW právě jsem si udělal pomocí ascendent sigil stoneu + 20 pts Frost Shield a + 20 % Frost Damage pěkný enhancnutý Glass Longsword (sám osobě jednoruční 19ka).
(postava level 16)
show must go on..
- Rajče
- Mírně pokročilý

Počkej, až přijfou daedrický nádheryshadow píše:
BTW právě jsem si udělal pomocí ascendent sigil stoneu + 20 pts Frost Shield a + 20 % Frost Damage pěkný enhancnutý Glass Longsword (sám osobě jednoruční 19ka).![]()
(postava level 16)
- shadow
- Středně pokročilý

Já používám už tradičně od dob daggerfallu long blade... sekery nikdy
Jinak jak jste zvolili ve Finger of the Mountain Questu, jestli jste hráli?
Earana nebo Mages Guild Choroll?
Já jsem si pro jistotu projel obě možnosti.
//edit: daedrické zbraně mám už také, ale ten enchantnutej glass long sword, sám o sobě, pokud je pořádně opravenej, 20ka útok (v tomto směru se tedy opravuji) s 20 pts frost damagem navíc je v současnosti má nejsilnější zbrań, ozvláště na chlad citlivé nepřítele. Doplňuji pomocí soul gems nebo v mages guildu, a teď jsem se dočetl, že k doplňování magického efectu slouží i Varla Stones - ty mám dva.
Jinak potěšil mě nález Grand ring of shadows - 30 % Chameleon constant effect
- ale asi to používat nebudu, protože zbrań ani štít nejsou při soubojích prakticky vidět, a to vadí, protože souboje svádím takticky meč a štít, tj. obrana štítem a následný výpad vpřed. Ale grafickej efect má ten chameleon spell skvělej. Připomíná mi to Predatora
nepohrdnu ani dnešním nálezem Grand Ring of Speed + 10 pts speed constant effect, to se hodí
.
Právě jsem zavřel 10. bránu Oblivionu, level 17, ale nijak moc neleveluju, spíše roleplayím, vzal jsem si ze zečátku hry přednastavenýho imperial knighta, protože jsem chtěl rychle zkusit samotnou hru, a už jsem u té postavy zůstal - a to má major skill např. blunt weapon, což vůbec nepoužívám. A major skill speechcraft zde jde taky pomalu - narozdíl od Morrowindu, kde to byl jeden z nejrychleji rostoucích skillů. Illusion jako major skill taky prakticky nepoužívám, vyjma světla v dungeonech - u něj mi trochu možná vadí jeho nazelenalý nádech, světlo louče mi připadá přirozenější, na druhou stranu tento spell svítí i během soubojů.
--
Pro ty, co nemají manuál - víte vůbec, že lze využívat quicksloty? V inventáři zmáčknete 1-9, možná i 0, teď nevím, a normálně tam přetáhnete požadovanou věc - např. spell nebo zbraň.
Jinak jak jste zvolili ve Finger of the Mountain Questu, jestli jste hráli?
//edit: daedrické zbraně mám už také, ale ten enchantnutej glass long sword, sám o sobě, pokud je pořádně opravenej, 20ka útok (v tomto směru se tedy opravuji) s 20 pts frost damagem navíc je v současnosti má nejsilnější zbrań, ozvláště na chlad citlivé nepřítele. Doplňuji pomocí soul gems nebo v mages guildu, a teď jsem se dočetl, že k doplňování magického efectu slouží i Varla Stones - ty mám dva.
Jinak potěšil mě nález Grand ring of shadows - 30 % Chameleon constant effect
nepohrdnu ani dnešním nálezem Grand Ring of Speed + 10 pts speed constant effect, to se hodí
Právě jsem zavřel 10. bránu Oblivionu, level 17, ale nijak moc neleveluju, spíše roleplayím, vzal jsem si ze zečátku hry přednastavenýho imperial knighta, protože jsem chtěl rychle zkusit samotnou hru, a už jsem u té postavy zůstal - a to má major skill např. blunt weapon, což vůbec nepoužívám. A major skill speechcraft zde jde taky pomalu - narozdíl od Morrowindu, kde to byl jeden z nejrychleji rostoucích skillů. Illusion jako major skill taky prakticky nepoužívám, vyjma světla v dungeonech - u něj mi trochu možná vadí jeho nazelenalý nádech, světlo louče mi připadá přirozenější, na druhou stranu tento spell svítí i během soubojů.
--
Pro ty, co nemají manuál - víte vůbec, že lze využívat quicksloty? V inventáři zmáčknete 1-9, možná i 0, teď nevím, a normálně tam přetáhnete požadovanou věc - např. spell nebo zbraň.
show must go on..
- Duskyrose
- Nováček

-
- Raziel
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Nejdrive sem se sel zeptat Jesteraka co si o tom mysli. Pak sem dosel pro knihu a dal mu ji. On neco zamumlal o tom ze si ji jde uschovat na bezpecne misto..tak jsem ho sledoval do pokoje a kdyz otevrel tak sem mu knihu zas slohnul a dal Erane. Odnes na Cloud top a ziskal shock spellshadow píše: Jinak jak jste zvolili ve Finger of the Mountain Questu, jestli jste hráli?
- shadow
- Středně pokročilý

Pokud hraješ za mága, tak se ti to možná vyplatí, ale jinak ten spell potřebuje 837 magicka, což je hodně... i když dělá 90 pts shock damage in 5T on Target...Raziel píše: Nejdrive sem se sel zeptat Jesteraka co si o tom mysli. Pak sem dosel pro knihu a dal mu ji. On neco zamumlal o tom ze si ji jde uschovat na bezpecne misto..tak jsem ho sledoval do pokoje a kdyz otevrel tak sem mu knihu zas slohnul a dal Erane. Odnes na Cloud top a ziskal shock spell
A přicházíš tím asi o postup v Mages Guildu, ale to nevím jistě...
ta Earana je taková arogantní, měl si vidět, co dělala, když jsem to jako řádný člen odevzdal Mages Guildu.. nejrpve mě chtěla poslat do Mages Guildu to ukradnout a i přes moji "inkompetenci" mě nakonec přesto odměnit, a když jsem odmítl, tak mě poslala ke všem čertům...
show must go on..
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
tak... mam level 19. za vecma se moc nehonim, ale celkem to ujde... ebonitovej pancir, longsword... jsem grand champion v arene
jsem drsnej!!
))
kdo jste jeste nehrali, vrele doporucuju naspeedovat SNEAK, sehnat si pacidla a naucit se kouzlo aspon open average... a pak plnit questy pro dark brotherhood... jedinecna zabava...
Jako univerzalni odpoved az na jeden pripad doporucuju "say nothing"... Po questu purification vam garantuju, ze budete muset do obchodu aspon na 2x ;o)))
otazka: gates to oblivion je jen 16 nebo jich je neomezene a budou se delat porad dalsi a dalsi?
kdo jste jeste nehrali, vrele doporucuju naspeedovat SNEAK, sehnat si pacidla a naucit se kouzlo aspon open average... a pak plnit questy pro dark brotherhood... jedinecna zabava...
otazka: gates to oblivion je jen 16 nebo jich je neomezene a budou se delat porad dalsi a dalsi?
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ja ji pochopil, ale styl morrowindu mi sedel vic. proste jsem lepsi, tak si nastavim vetsi obtiznost a jedu... na levelu 130 nebo 201 uz mi muzou skrabat zada fakt uplne vsichni a ne jak v oblivionu, ze misto scampu tam najednou pobihaji atronachove :-/ imho by kazda lokace mela mit svou obtiznost. na 1 levelu bych asi narazivse na dremodu v daedricke svatyni neprezil ani 1. zasah... me je to celkem sumacek jak silny mam potvory, ale ten pocit, ze zjevne nikdy nebudu dost velkej king (jak jsem zvyklej) abych to vsechno pomlatil s prstem v ***** me svazuje. a navic bitky beru jen jako bonus, bavi me sneakovaniWuuduu píše:Chlapec, RPG nie je styl pre teba. Radsej sa venuj CounterStrike, QuakeIV a podobnym hram, lebo sa mi zda, ze tys tu hru absolutne nepochopil.Butcherson píše:hm,to ste me moc nepotesili..tzn nemam motivaci pokracovat v pobihani po kralovstvi a muzu to rovnou ukoncit.Skoda..Jinak vyborna hra!
a morrowind mi byl milejsi... oblivion je hodne zjednodusenej, neda se s tim tak vyhrat :-/
ale jinak jsem mu propadl