TEAC DV-W50D, nečte dvd

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
beginer4free
Nováček
Nováček

TEAC DV-W50D, nečte dvd

Příspěvek od beginer4free »

mám problém s touto dvd mechanikou, nechce mi přečíst pálený dvd. prostě to jen zachrochtá a nic se neděje.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: TEAC DV-W50D, nečte dvd

Příspěvek od kotas »

Dela to u vsech palenych (znacek, serie), nebo existuje i vyjimka (nektere jdou..)? Jinak originalky jsou ok? Presne podobne veci mi dela ma DVD-RW viz popis u shit znacek ARITA (nekdy jdou a nekdy ne, ja kupuji Verbatim, ale najde se nekdo kdo usetri korunu a koupi podobne shity!) :-)
Napis vice info!!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: TEAC DV-W50D, nečte dvd

Příspěvek od Allatutti »

beginer4free píše:mám problém s touto dvd mechanikou, nechce mi přečíst pálený dvd. prostě to jen zachrochtá a nic se neděje.
na takove dotazy snad ani nema smysl odpovidat, pokud to clovek trochu nerozepise tak nikdo nic neporadi, to je jako kdyz nekdo rekne mam auto ale nenastartuje a prosim poradte... :sad:
Sak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sak »

toto mi udelalo tedka taky mam stejnou dvd palirnu... donesu si dom org. cod hodim to tam v poho ... a pak tam dam paleny dvd a nic pritom to paleny dvd vcera jeste slo... kdyz tam dam cd tak v poho.... nevite nekdo co s tim?

a to dvd vali v poho zkousel jsem to na druhym pc...
AMD Athlon 64 3000+ ,GA-K8NE,GF 6600 GT,1GB RAM,140 GB hadr
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“