Skrine NZXT

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
KillerShot
Začátečník
Začátečník

Skrine NZXT

Příspěvek od KillerShot »

Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No co říct, hodně zvláštní design, který asi né každého osloví. Každopádně tahle verze s LCD vypadá, že má slušně udělanou šasi, ale je to 1mm hliník, což není zrovna moc...odhaduju, že se bude prohejbat. Cena se těžko porovnává. Pro mě napřiklád je lepší koupit celohliníkovou CFI, kde jsou plech z 1,5m hliníku a už na první pohled pevná. Jinak tady nějaký fotky:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

Hmm pekna :)
2Stoobi: pls hodis link na tu CFI s 1,5mm plechama? :) dik
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Krutas57
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Slabá, ale pěkná

Příspěvek od Krutas57 »

No ten disigen je dost pěknej, je to docela zajímavá skřín, ale teda 1mm hliník - to se divim, že to vůbec drží pohromadě. :worship:
Já sem dřív měl skřín z 0,8mm plechu a ta byla dost nestabilní, takže myslim, že 1mm hliník se snad ani nedá použít. :lol:
Tohle jsou jen názory nezkušeného uživatele, tak mě PLS nekamenujte :)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

1,2 mm hlinik je imho celkem v pohode. zalezi spis na profilech. co mi tak prochazi rukama, tak jde udelat bedna z 0,8mm plechu co je jak surt a druha vrze a hybe se... viz EC vs. GMC...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“