Ako rozbehat zvuk na VGA/TV karte ASUS 7100 DELUXE/COMBO

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
gordonko
Nováček
Nováček

Ako rozbehat zvuk na VGA/TV karte ASUS 7100 DELUXE/COMBO

Příspěvek od gordonko »

Zdravim vsetkych,
pred nedavnom som sa dostal k tejto karte za smiesnu cenu. VGA ide v pohode a zda sa ze aj tuner. Jedine co mi neda pokoj je ze neviem rozbehat zvuk na karte. Ta karta nema zvuk. vystup ako som bol zvyknuty u inich TV tunerov, ktory sa cez audio kablik pripajal na audio vstup zvuk. karty, ale zvuk by sa v tomto pripade mal sirit zez PCI zbernicu. Mam software stiahnuty na webe vyrobcu ASUS Digital VCR + orig. ovladace VGA. VSETKO IDE LEN NEPOCUJEM ZVUK. Neviete mi poradit ? Vopred vdaka :)
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Ako rozbehat zvuk na VGA/TV karte ASUS 7100 DELUXE/COMBO

Příspěvek od Streethawk »

gordonko píše:Zdravim vsetkych,
pred nedavnom som sa dostal k tejto karte za smiesnu cenu. VGA ide v pohode a zda sa ze aj tuner. Jedine co mi neda pokoj je ze neviem rozbehat zvuk na karte. Ta karta nema zvuk. vystup ako som bol zvyknuty u inich TV tunerov, ktory sa cez audio kablik pripajal na audio vstup zvuk. karty, ale zvuk by sa v tomto pripade mal sirit zez PCI zbernicu. Mam software stiahnuty na webe vyrobcu ASUS Digital VCR + orig. ovladace VGA. VSETKO IDE LEN NEPOCUJEM ZVUK. Neviete mi poradit ? Vopred vdaka :)
Ahoooj, skusil by som aktivovat vsetky supatka v nastaveniach zvuku a nasledne vyskusat postupne jedno po druhom zapinat, pretoze defaultne su odskrtnute, co znamena stisene.
Skus, nic ine ma nenapada, ako si uz povedal normalne to byva prepojeny audio kablikom TV karta---Zvukovka(tak to mam aj ja) :wink:
PS: Inak myslim ze tento prispevok tu jednoznacne nepatri, patri do sekcie"Digitalni Foto a Video" :roll:
Takze to len aby si nabuduce vedel
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“