Snizeni hluku PC
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- pisek3
- Začátečník

jinak mam tenhle zdroj Fortron FSP350-60PN(PF) 350W ale nemuzu najit jak je hlasity/tichy ... no uvidim , pristi tyden asi objednam ninju...
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
když ten BOX povalí naplno tak má myslim kolem 40-45dB...
http://www.svethardware.cz/art_doc-E29B ... 7E75E.html
v tomto testu to najdeš, akorát tam udávají, že se jim nepodařilo dosáhnout otáček 3300ot/min, ale mě (když byl ještě v provozu) točil klidně i na 4800ot/min a to byl fakt už hukot... řekl bych že od 45-50dB to nemělo daleko... každopádně teď už se u toho komplu dá i spát od tý doby co sem vyhodil tento chladič... je to původce 80% hluku, kterej ti kompl produkuje a tomu věř... žádná vata ti s tím pomoct nemůže... pak ještě možná budeš muset ztišit toho fortrona a budeš spokojenej pokuď ti nebude řvát větrák na grafice (některý bývají dost hlučný), a nebo ti nebude vibrovat hadr... pak až eliminuješ tyto hluky tak ti pomůže ta vystýlka, která bude tlumit ZBYTKOVEJ hluk... jinačí postup je podle mě volovina...
http://www.svethardware.cz/art_doc-E29B ... 7E75E.html
v tomto testu to najdeš, akorát tam udávají, že se jim nepodařilo dosáhnout otáček 3300ot/min, ale mě (když byl ještě v provozu) točil klidně i na 4800ot/min a to byl fakt už hukot... řekl bych že od 45-50dB to nemělo daleko... každopádně teď už se u toho komplu dá i spát od tý doby co sem vyhodil tento chladič... je to původce 80% hluku, kterej ti kompl produkuje a tomu věř... žádná vata ti s tím pomoct nemůže... pak ještě možná budeš muset ztišit toho fortrona a budeš spokojenej pokuď ti nebude řvát větrák na grafice (některý bývají dost hlučný), a nebo ti nebude vibrovat hadr... pak až eliminuješ tyto hluky tak ti pomůže ta vystýlka, která bude tlumit ZBYTKOVEJ hluk... jinačí postup je podle mě volovina...
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda