Logitech X-530 nebo Creative i-trigue 5600 nebo T5900
Moderátor: CageJ
- Zweistein
- Nováček

-
Logitech X-530 nebo Creative i-trigue 5600 nebo T5900
Prodavam ted geniusy HT 5.1 a koukam po necem jinem, vadi mi u nich "hucivy" subwoofer , ktery je pro poslech hudby nic moc... chtel bych repro kolem 3000kc i do 4000kc ale to sem nic nenasel, moc velky vyber neni. Jaky repro by ste si vybrali? logitech x530 - ty se mi libi vzhledove, mam radsi klasicky kvadrovy satelity to se mi nelibi na tech i-trigue ale zase budou asi pekne hrat... vyhledove se mi taky libi od creative T5900 a T6060. Hlavne na poslouchani hudby a sem tam naka ta hra...
- crashPC
- Mírně pokročilý

já si myslim že vybíráš už slušněji ale tyhle repro ti po geniusech asi těžce nebudou stačit - myslim výkonově
. podívěj se jestli Altec Lansing neprodává nějaký 5.1. třeba na www.levi.cz
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- F1l1p
- Středně pokročilý

Creative Labs I-Trigue 5600 5.1
Jestli můžeš jít do těchto repro, tak běž. Slyšel jsem je a ten zvuk se mi fakt líbil. Navíc vzhledově vypadají fakt skvěle. Ale zas záleží na výkonu - u těchto repro není moc velký - hodí se spíš fakt jen do nějakého menšího pokoje pokoje (4x4 metry). Pak už by mohl být s ozvučením problém. Na ty Altecy 5100 jsem předtím četl recenzi a moc se mi nelíbila. Ale jinak prý Altecy většinou stojí za to. Další možnost je ještě toto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37270 - vypadají dobře a zvuk je prý taky dobrý.
Logitech X-530 nedoporučuju. Doteď jsem měl X-230, ale jediné, co nich bylo dobré byl basák, středy a výšky byly dost potlačené - sice mi to chvíli vyhovovalo, ale už jsem je radši dal pryč. Creativy T6060 budou něco podbného, jen s horšími basy a lepšími výškami.
Logitech X-530 nedoporučuju. Doteď jsem měl X-230, ale jediné, co nich bylo dobré byl basák, středy a výšky byly dost potlačené - sice mi to chvíli vyhovovalo, ale už jsem je radši dal pryč. Creativy T6060 budou něco podbného, jen s horšími basy a lepšími výškami.
- crashPC
- Mírně pokročilý

mno záleží jaký altecy ale myslim že pokud nechce zbourat dům tak altec postačí. zvlášť když je to 5.1... mno a o těch redstarech sem slyšel jen chválu akorát prej trochu šuměj.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD