Jak rozchodit stránky v IE? (ve Firefoxu vše OK)

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
$luk
Začátečník
Začátečník

Jak rozchodit stránky v IE? (ve Firefoxu vše OK)

Příspěvek od $luk »

Nazdárek, mám drobný problém. Snažím se vytvořit stránky pro jednu kapelu. Jsem absolutní amatér, takže na to jdu metodou google-copy-edit-paste :oops:
Nebudu to okecávat, mrkněte na můj výtvor a uvidíte sami.
Ve Firefoxu vše funguje jak má, ale IE nezobrazí ani horní obrázek s logem, odkazy v menu jsou nefunkční a iframes nemají správnou výšku.
Nechci hodnocení stránek, vím, že jsou o ničem (a je to jenom hrubý návrh) :lookround:. Ale jestli mi někdo z vás může poradit jak to rozchodit v IE, budu vám moc vděčný. Klidně to celé překopu, stačí, když mě navedete správným směrem...
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Mas tam neuzavreny tagy, otevri to ve FF, dej zobrazit zdrojovy kod a FF ti to cervene zvyrazni...zkus to opravit
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
$luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od $luk »

Tož nevim, asi jsem nenapsal dost bombastický název threadu...:?
Hlavní problémy jsem vyřešil, nebyly způsobeny neuzavřenými tagy.
Teď bych jenom rád věděl, proč IE zobrazuje čáru pod menu níže než Firefox. Přesněji - neznáte někdo nějaký fígl, jak posunout v IE obrázek v buňce tabulky co nejvíce nahoru? Ve FF mezera 0px, v IE je tam díra jak do řiti. :o
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drom »

$luk píše:Tož nevim, asi jsem nenapsal dost bombastický název threadu...:?
Hlavní problémy jsem vyřešil, nebyly způsobeny neuzavřenými tagy.
Teď bych jenom rád věděl, proč IE zobrazuje čáru pod menu níže než Firefox. Přesněji - neznáte někdo nějaký fígl, jak posunout v IE obrázek v buňce tabulky co nejvíce nahoru? Ve FF mezera 0px, v IE je tam díra jak do řiti. :o
1] zkus k tomu obrazku dat style="vertical-align: top;"
2] Dej ten obrazek jako pozadi bunky

Kód: Vybrat vše

<td style="background-image: url('cesta/k/obrazku'); bacground-repeat: no-repeat; background-position: top center;">
    <br />
</td>
$luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od $luk »

Jupiiii, použil jsem fintu 1 a už to vypadá mnohem lépe. :) Není to sice 0 bodů jak ve FF, ale IE udělá tu několikapixelovou mezeru v celé tabulce, takže to nijak nevadí.
Mnohokrát děkuji, jsem tvým dlužníkem :wink:
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drom »

$luk píše:Jupiiii, použil jsem fintu 1 a už to vypadá mnohem lépe. :) Není to sice 0 bodů jak ve FF, ale IE udělá tu několikapixelovou mezeru v celé tabulce, takže to nijak nevadí.
Mnohokrát děkuji, jsem tvým dlužníkem :wink:
Neni za co
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“