ZMENSENY HDD

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
DEOXID
Nováček
Nováček

ZMENSENY HDD

Příspěvek od DEOXID »

koupil jsem si 200GB disk a deska mi rozpoznala jenom 120GB zatim stim uz rok ziju ale stejne me to mrzi da se to nejak resit aniz bych musel preistalovat OS nebo da se to VUBEC resit??? :sad:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Řeší to Servise Pack 2 u win XP, když ho nainstaluješ disk se zobrazí jako 200GB (samozřejmě o něco míň). Pokud jsi předtím vytvořil jen ten 120GB oddíl, tak by se ti ve správci disků měl zobrazit i ten zbytek a měl by jít normálně vytvořit oddíl a naformátovat.
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
DEOXID
Nováček
Nováček

ODPOVED

Příspěvek od DEOXID »

NO service pak mi nepomoch pac kdyz jsem ho kopoval ten hdd tak jsem musel preistalovavat os a stim jsem tam rovnou kopal service pak 2 tak nic! potom jsem zkousel EnableBigLba nejak v tom to tvaru to bylo asi to se melo napsat do registru a melo by se zvetsit kapacita disku a taky nic a ten oddíl jsem nsel ale zatim nevim co stim nebo jak tak nevim!!! :evil:
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

Ono to neni problem pouze windows (viz muj link vyse - bod 1). Takto velke hdd musi podporovat take motherboard + bios.
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“