Altec Lansing CS21

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Altec Lansing CS21

Příspěvek od F1l1p »

Mám pár otázek ohledně těchto repro.
1. Můžete mi někdo poradit ve kterém internetovém obchodě je koupit (nemusí tam být nejnižší cena, ale chci spíš spolehlivost a rychlé dodání).
2.Na fórech jsem nikde nenašel, jestli se dá sundat kritka ze SW (nechtěl bych nechat ten 16 cm kousek zakrytý).
3.Na stránkách Altecu jsem našel, že by ty krabice s reprákama měli vážit 36 kg? To se mi zdá trochu moc.
4.Ještě jsem teď na netu našel, že ten basák je dost slabý - poslouchám dost Trance, takže jestli je fakt o ničem, tak by mi to vadilo.
Díky za odpovědi. Hlavně mě zajímají ty na 1. otázku. :-D
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

mno záleží kolik máš rád basů - když nastavíš vyváženej zvuk s malinko víc basama tak se neboj že by ti to nezaklepalo se stolem :lol: ale od začátku:
1) jj už sou dost blbě k sehnání a je to škoda. za ty prachy sou hustý.
2) jistě, můžes se samozřejmě pokochat lítajícím mněničem :-)
3) 36? to je fakt moc. nemá to snad ani 10. 36? to je mamut ne? *lol*
4)mno je pravda že by subík malilinko zasloužil víc, nicméně pokud posloucháš vyváženě, bordel to dělá dobrej (i na basech) a pokud ubereš o jeden/dva stupínky hlasitosti, a přižhavýš basy, tak v pohodě. za tu cenu nemáš konkurenci která by basovala nějak víc. creative i-trigue a inspire a loxitech Xx30 se asi nechytaj.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Díky za pomoc. Ale jak jsem se díval, tak na netu už je v podstatě neprodávají, nebo je nemají skladem, tak jsem si nakonec objednal tohle: http://www.pceshop.cz/product.php?produ ... _catalog=1& - doufám, že ten THX certifikát tomu neudělili jen tak ze srandy... :D
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

mno zajmal by mě ten šum. myslim že tyhle ale i přes papírovej malej šum zast tak šumět nebudou. tak přiměřeně málo :-)
a myslim že si vybral "nešpatně".....
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

crashPC píše:mno zajmal by mě ten šum. myslim že tyhle ale i přes papírovej malej šum zast tak šumět nebudou. tak přiměřeně málo :-)
a myslim že si vybral "nešpatně".....
No, taky doufám, že budou stát za to, když už jsem za ně uvalil 3k. Uvidím, až mi příjdou. Nikde jsem právě žádné fórum o těchto repro nenašel.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

to asi ne. mmntík, juknu na recenze :-D

edit: mno něco podobnýho psali všude:
Aside from this, the speakers sound amazing. With the incredible highs and the deep bass, it is well suited for a wide variety of music, movies, and games. The satellites give you real crisp vocals, dialog, and special effects, while the subwoofer gives the extra kick needed for explosions and a strong bass line. THX certification means you can crank up your favorite tunes to very high levels without any noticeable distortion which is great for filling large spaces with sound.

takže myslim že si to užiješ dosyta... a na šum si nestěžovali...
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Díky. Podle toho, co jsi tam dal budu asi velmi spokojený. Teď jsem našel ještě na stránce Altecu taky recenzi z AVmax(nevím, jestli to je časák, nebo nějaké netové stránky), ale za zvuk dostali 9,5 z 10 a to se počítá.
Takže teď už se nemůžu dočkat, až je budu mít doma.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Altec Lansing MX5021

Příspěvek od F1l1p »

Tak už mám doma tyhle repro. Zvuk - absolutně nádherný. Sice jsou větší, než vypadali na obrázku, ale to mi až tak nevadí. Jediné, co bych jim vytkl je šum - sice to není až tak hrozné, ale kdyby nebyl žádný, bylo by to lepší.
Jo, ještě jedna věc - předpokládám, že už CS21 a těchto mých je stejný subáč...jak z toho sundám tu krytku? Je na to nějaký spec. postup? Nechci to urvat.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

u CS 21 je to dělaný čtyřbodově takovejma kolíkama který opatrně vytrhneš z děr. je to tam namáčklý a tak jemnou silou to jde. pokud za to taháš už dost, tak newim... btw v těch tvejch je mam dojem jinej mněnič ale jinak to bude velmi podobný no... tak to ti přeju - že pěkně hrajou...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“