Ne, je to blbost - fakt... hlavní problém je, že je to málo citlivé - pokud chceš přidat jen trošku, tak je to problém... Jako je to machrovinka a vypadá to zajímavě, ale prakticky nic moc... Možná snad jinak to zpřevodovat - více do pomala... Navíc na těch HT je v tom převodu malinkatá vůle - nevím jak to mají řešený, ale já bych tam dal asi gumovej řemínek - to by mělo být bez vůle pokud se dost napne...crashPC píše:no jak pro koho. mě by se to líbilo ale netroufl bych si na to.
Reproduktory Genius SW-5.1 Home Theater vs. SW-HF 5.1 5000
Moderátor: CageJ
- whitex
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- crashPC
- Mírně pokročilý

- whitex
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Spirit
- Středně pokročilý

-
bohuzial kvalitu zraza aj ten kvazi zosik a kvazi elektronika, priserne poddimenzovane suciastky a rozne elektronicke "triky" na upravu svuku...jednym slovo, VSETKOSleepy.664 píše:TDAčko je na takovýhle aplikace IMHO v pohodě, Genius srážej k zemi hlavně použitý měniče (noname Asia) a konstrukce beden a to hlavně wooferu (IMHO stavěný od oka).
- crashPC
- Mírně pokročilý

- EasyShare
- Začátečník

To byla řeč o kolečku volume???whitex píše:Ne, je to blbost - fakt... hlavní problém je, že je to málo citlivé - pokud chceš přidat jen trošku, tak je to problém... Jako je to machrovinka a vypadá to zajímavě, ale prakticky nic moc... Možná snad jinak to zpřevodovat - více do pomala... Navíc na těch HT je v tom převodu malinkatá vůle - nevím jak to mají řešený, ale já bych tam dal asi gumovej řemínek - to by mělo být bez vůle pokud se dost napne...crashPC píše:no jak pro koho. mě by se to líbilo ale netroufl bych si na to.
- crashPC
- Mírně pokročilý

- EasyShare
- Začátečník

- crashPC
- Mírně pokročilý

nee, jen sme uvažovali o pomyslné konstrukci pohonu. ten tvůj problém jsem podobně zaznamenal i u starejch geniusů a ani mě nenapadlo to řešit. newim, sory - asi neporadim.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- EasyShare
- Začátečník

Takže to máš úplně samé, ale opět s ovladačem je to ok???
Ptám se, protože ty repro mají sériové nedostatky a nechci to reklamovat zbytečně.
P.S.: Spíš ten ovl. panel na subwooferu má nedostky, asi počítají, že většina lidí má basák daleko(on by měl být správně dál, ale je to závislé na tvaru a velikosti místnosti) a používají tedy ovladač. Já to mám naopak, proto jsem ten problém asi našel.
Kabely jsou snad dobře zapojené- černý do černého a bílý do červeného.
Ptám se, protože ty repro mají sériové nedostatky a nechci to reklamovat zbytečně.
P.S.: Spíš ten ovl. panel na subwooferu má nedostky, asi počítají, že většina lidí má basák daleko(on by měl být správně dál, ale je to závislé na tvaru a velikosti místnosti) a používají tedy ovladač. Já to mám naopak, proto jsem ten problém asi našel.
Kabely jsou snad dobře zapojené- černý do černého a bílý do červeného.
- crashPC
- Mírně pokročilý

v kabelech to není...
ano, mam uplně stejný "problém" ale nenapadlo mě že by to byl problém. prostě to tak je. BTW zkoušel sem pohon i na naší věži SONY (stará dobrá) a to samý!!!!
- EasyShare
- Začátečník

- crashPC
- Mírně pokročilý

tak to já praskání neslyšim. Ano, v tý době to byla dost kvalitní mašina se slušnym receiverem, dva sloupáky.... mno ještě taková rozumnější ale asi by už taky zasloužila vyměnit 
- pibi
- Začátečník

-
- crashPC
- Mírně pokročilý

- pibi
- Začátečník

-
Lamicz tady s nadšením popisoval 22W zesík na zvukovce SB 128, ale skutečnost je trošku jiná. Při zběžném pohledu do grafů v datasheetu ve stereofonním provozu do zátěže 4R a napájecím napětí 12V dává výkon cca 2x3,5W při zkreslení 1%, a vzhledem k absenci chladiče (pokud není průchozí z druhé strany desky) bych to odhadl na cca 2 x 1W.
2Crash to je věž v jedné bedně, nebo sestava komponentů?
2Crash to je věž v jedné bedně, nebo sestava komponentů?
AMD Ryzen 3 1300X, Gigabyte GA-AB350 Gaming 3, WD Black, M.2 2280 - 256GB, Seasonic SSP-350ST, 2x EIZO CG21