Akumulátory Ni-MH

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Akumulátory Ni-MH

Příspěvek od Michrex »

Čau lidi chtěl bych koupít akumulátory ke svému Kodaku Z 740 ale nevím jakou kapacitu uvažoval jsem o těhle ale nemůže je tady v ČR sehnat nevíte někdo kde bych je u nás sehnal nechci je kupovat od njákeho maníka z Aukuro.cz

Kód: Vybrat vše

http://www.aukro.cz/show_item.php?item=103575517#photo
A nebo mám vzít jiné nejlépe by byla rada uživatele Kodaku Z 740 jaké používá akumulátory a kolik fotek ne ně vyfotí !!!

Nejlépe s cestovní nabiječkou a njákou kratší dobou nabíjeni maximálně 8 hodin!!!

Diky za radu !!
:D
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Kup si v kodaku klasický GP baterky a dostaneš k tomu i nabíječku. Nebo to tak aspoň bývalo tady u nás v KT.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

Trinom píše:Kup si v kodaku klasický GP baterky a dostaneš k tomu i nabíječku. Nebo to tak aspoň bývalo tady u nás v KT.
OK ale kapacita ???? 2600 mAh a nebo výš ????
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

Michrex píše:
Trinom píše:Kup si v kodaku klasický GP baterky a dostaneš k tomu i nabíječku. Nebo to tak aspoň bývalo tady u nás v KT.
GP dela maximalne 2700 - cena je kolem 390kc/4ks..
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

sx02 píše:
Michrex píše: OK ale kapacita ???? 2600 mAh a nebo výš ????
GP dela maximalne 2700 - cena je kolem 390kc/4ks..
Mysliš že je to dobrá značka ????

Uvazoval jsem o SANYO 2600 mAh s nabijeckou
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

Michrex píše:
sx02 píše: GP dela maximalne 2700 - cena je kolem 390kc/4ks..
Mysliš že je to dobrá značka ????

Uvazoval jsem o SANYO 2600 mAh s nabijeckou
No sestre jsem prave koupil sanyo s nabijeckou a vypadala spokojene. Imo se sanyem chybu neudelas...
GP jsem obcas pouzival (slabsi) a nejak extra me nenadchly a ani nezklamaly..
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Michrex píše:
Mám 2300 a 2100 a zatím v pohodě. Ještě mám slabší Hamy (1100), ale ty mám jen do mp3ky.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

Mám GP 2300 a Sanyo 2100. Sanyo mi v digitálu vydrží déle.

Ale zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenosti s těmi levnými značkami (Profitexx, Eyepower, Star Power...)
\( ^_^)Λ(^_^ )/
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

Mastero píše:Mám GP 2300 a Sanyo 2100. Sanyo mi v digitálu vydrží déle.

Ale zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenosti s těmi levnými značkami (Profitexx, Eyepower, Star Power...)

Jo no to by me taly zajimalo :wink: :wink:
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

Mám tři kandidáty :

X4energy Xpert800, 4x AA 2600mAh, nabíječka pro 2-4x AA, AAA, NiCd, NiMh, nabíjí 4h, deltaU (d-V), časovač, teplotní čidlo, detekce špatné polarity a vadného článku, 12V CL autoadaptér, včetně čtyř kusů AA 2600mAh NiMH 540,-

Sanyo NC-MQR02 rychlo, 4x AA 2500mAh, nabíječka pro 1-4x AA, AAA, NiCd, NiMH, nabíjení 1,5 hodiny, ochrana před přebíjením, udržovací režim, AC 110-240V, včetně čtyř kusů AA 2500mAh NiMH Sanyo 620,-

Ansmann PhotoCam III, 4x AA 2700mAh, nabíječka pro 2-4 ks AA,AAA; NiCd, NiMH, nabíjení 6h, mikroprocesor, 2x ochrana před přebitím (-dV + časovač), ochrana proti přepólování akumulátorů, po nabití udržovací režim 620,-

Co vy na ně ????
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

Z tehle bych asi bral ty ansmanny.
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

sx02 píše:Z tehle bych asi bral ty ansmanny.
:-D už jsem rozhodnut :P Beru je
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

S Ansmannem určitě chybu neuděláš. Jinak používám už několik let asi 40ks aku od GP a Sanyo a problém nemám ani tak s výdrží, ta je zhruba stejná. Horší je trvanlivost a ta je u GP zhruba poloviční, odešlo mi už asi 6ks, Sanyo stejného stáří jen dvě
vss Vodnik DrC+ (kp)
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Ansmann je velmi dobrá značka na akumulátory!

Z vlastní zkušenosti nedoporučuji Nimh baterie Trust. Kdysi jsem pořídil 4ks 2100mAh s nabíječkou. Baterky se zdáli ok, ale po cca půl roce používání v bezdrátové myši šla výdrž strmě dolu. Navíc nabíječka se příliš zahřívala, pískala a zapáchala :oops:
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Novohradecak
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

univerzální nabíječka

Příspěvek od Novohradecak »

tady je dobrá nabíječka a baterie,já mám podobnou ale používám baterie,viz odkaz min 1800 mAh,optimální jsou 2100 mAh,mám Olympus C-725,nabijí se asi za 4 hodiny a fotím kartu XD-256 klidně celou,a to je asi 320 fotek rozlišení koem 1900x1200
nabíječka: http://www.computer.cz/DetailPage.asp?D ... &CatId=382
baterie : http://www.computer.cz/DetailPage.asp?DPG=59103
ale tužkový od této značky :wink:
StandaT
Nováček
Nováček

Příspěvek od StandaT »

Pozor na všechny levné neznačkové akumulátory chlubícími se až 2900mAh - totální ptákovina(Sanyo dělá max.2600mAh, GP max. 2650mAh). Navíc vydrží jen několik málo cyklů a potom prudce klesne kapacita ( i na čtvrtinu).

Každej modelář i fotograf ti řekne ber Sanyo (japončíci dělají nejlepší akumulátory).
K těm GP - přijdou mi jako takový lákadlo (na obalu nápis 2500, malým písmem 2450mAh typ).
___---zamyslete se---___
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

StandaT píše:Pozor na všechny levné neznačkové akumulátory chlubícími se až 2900mAh - totální ptákovina(Sanyo dělá max.2600mAh, GP max. 2650mAh). Navíc vydrží jen několik málo cyklů a potom prudce klesne kapacita ( i na čtvrtinu).

Každej modelář i fotograf ti řekne ber Sanyo (japončíci dělají nejlepší akumulátory).
K těm GP - přijdou mi jako takový lákadlo (na obalu nápis 2500, malým písmem 2450mAh typ).
Koupil jsem ty Ansmany a jsou hodně v poho už několikrát mě na
100% přesvětšily že jsem neudělal ptákovinu !!!! Celou 512 MB kartu s plným rozlišením 5Mpx jsem nafotil bez výměny baterii !!! Samozdřejmě kde byl potřeba blesk tak tam byl zapnutý automatický mod !!! Byl hodně používán i ZOOM... Takže mazec pokud chcete njáke dobré Ni-MH akumulátory tak berte ty Ansman 2700 mAh :oops: :oops:
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“