Po zapojeni do PC s W2000 to zahlasilo ze je tam spatny svazek a nejde z toho cist. Potom jsem to zkusil v PC s WXP,take to hlasilo ze je spatny. Zkusil jsem formatovat, ale naformatovalo to tak, ze z 256 MB je na disku volnych 27 MB a zbytek se tvari, ze je obsazene.Pod W2000 to porad pise ze neni naformatovane, pod WXP tam je tech 27 MB.
Co s tim?
Pred tim jsem na to kopiroval nejaka data, ktera jsem po prenosu do jineho PC s WXP na flash vymazal (aspon myslim).Vypada to jako by ta data porad zabirala misto.
problemy s LEADTEK Winfast USB2 flashdiskem
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- pipa
- Začátečník

-
problemy s LEADTEK Winfast USB2 flashdiskem
AMD Duron 1,6G (Applepred),Gigabyte GA7VT600,Bios rev.F9,Ram 768 MB,Hitachi Deskstar T7K250,cooler Arctic Cooling CoperSilent 2.
- Streethawk
- Mírně pokročilý

Re: problemy s LEADTEK Winfast USB2 flashdiskem
A co takto reklamacia
To nevyzera totizto na nic ine, aj ked je to dost zriedkavy jav, aby odisla USB flashka, podla mna jednoznacna reklamacia, ale ked sa tak pozeram na datum prispevku, tak uz si to asi aj urobil
To nevyzera totizto na nic ine, aj ked je to dost zriedkavy jav, aby odisla USB flashka, podla mna jednoznacna reklamacia, ale ked sa tak pozeram na datum prispevku, tak uz si to asi aj urobil
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W