Šílený LCD display
Moderátor: L4mka
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Šílený LCD display
Lidi mám takovej problém. Mám novej comp 2 dny. Vše jede jak má. V casu mám lcd, které ukazuje teploty cpu, hdd, grafiky (vůbec nevím jestli správně. Teploty mi připadaj moc nízké, ale to je jedno). Můj problém je v tom, že co chvíli mu vypadne teplota cpu (blikají tam jen čárky) a on začne šíleně pípat... A pípá to co 5 - 10min. Myslel jsem že to nějak přežiju, ale dneska už se to fakt nedá. Pípá to všude, jak u hraní her, tak i když jsem normálně ve winu. Comp se stoprocentně nepřehřívá. Proto bych se chtěl zeptat jestli někdo nevíte co s tím? (pokud jsem neuvedl něco co jsem měl uvést, tak napište) nebo jestli se to dá nějak softwarově vypnout (lcd to přímo neumí) a nebo jestli se to dá nějak sprostě odpojit? (pouze ta signalizace)
... Díky moc za rady a pokud jsem to napsal do blbé sekce, tak se omlouvám. Mimochodem během psaní tohoto příspěvku (cca 3 min) mi to pípalo asi třikrát, vždy asi 10 sec.. Mám chuť to už po dvou dnech rozmlátit 
- Protlak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Šílený LCD display
co mas za case ?hypnotic666 píše:Lidi mám takovej problém. Mám novej comp 2 dny. Vše jede jak má. V casu mám lcd, které ukazuje teploty cpu, hdd, grafiky (vůbec nevím jestli správně. Teploty mi připadaj moc nízké, ale to je jedno). Můj problém je v tom, že co chvíli mu vypadne teplota cpu (blikají tam jen čárky) a on začne šíleně pípat... A pípá to co 5 - 10min. Myslel jsem že to nějak přežiju, ale dneska už se to fakt nedá. Pípá to všude, jak u hraní her, tak i když jsem normálně ve winu. Comp se stoprocentně nepřehřívá. Proto bych se chtěl zeptat jestli někdo nevíte co s tím? (pokud jsem neuvedl něco co jsem měl uvést, tak napište) nebo jestli se to dá nějak softwarově vypnout (lcd to přímo neumí) a nebo jestli se to dá nějak sprostě odpojit? (pouze ta signalizace)... Díky moc za rady a pokud jsem to napsal do blbé sekce, tak se omlouvám. Mimochodem během psaní tohoto příspěvku (cca 3 min) mi to pípalo asi třikrát, vždy asi 10 sec.. Mám chuť to už po dvou dnech rozmlátit
PC: C2D E6400,Gigabyte GA-965P-DS4, 2GB DDR2 800, GF 7600GS, celkem 500 GB na HDD, 19" LCD PHILIPS 190S6
NTB: Asus A6Kt TurionMT34 1.8ghz, 1GB RAM, X1600, 100GB HDD
NTB: Asus A6Kt TurionMT34 1.8ghz, 1GB RAM, X1600, 100GB HDD
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Bubaaak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ML 5412 
dela to kvuli vadnymu teplotnimu cidlu, nebo zkontroluj draty co k nemu dou jestli z nich neni nekde seskrabla izolace.. me tohle delal kdyz sem jeden z tech dratu uzemnil...
nejlepsi je uplne ten displej vyhodit.. kdyz uz ho tam chces nechat tak odpajet ten pipak... nebo zkontrolovat to cidlo....
dela to kvuli vadnymu teplotnimu cidlu, nebo zkontroluj draty co k nemu dou jestli z nich neni nekde seskrabla izolace.. me tohle delal kdyz sem jeden z tech dratu uzemnil...
nejlepsi je uplne ten displej vyhodit.. kdyz uz ho tam chces nechat tak odpajet ten pipak... nebo zkontrolovat to cidlo....
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Jj svatá pravda, dneska jsem to vyřešil tak, že jsem ty čidla jednoduše odpojil, stejně to podle mě ukazovalo blbosti, protože v biosu byla teplota cpu zhruba o 5C větší, než na displeji. A to cpu čidlo je zřejmě pokažený. Jinak eurocase to není, jeto cybercase
. Docela v klidu case, já jsem s ním spokojený průvan je tam extra, cpu ma 33C, takže kdybych uměl taktovat, tak bych to hned taktnul, ale do toho se raději nepouštím 
Jinak teda díky za reakce...
Jinak teda díky za reakce...
- Quakes
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Musíš počítat s tím že čídlo panelu ukazuje teplotu chladiče poblíž cpu ale bios přímo teplotu cpu takže ta bude vždy větší.hypnotic666 píše:stejně to podle mě ukazovalo blbosti, protože v biosu byla teplota cpu zhruba o 5C větší, než na displeji
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM