Z DVD na VHS
- .exe
- Začátečník
Z DVD na VHS
Jak bych mohl nahrát film z DVD (neni to originál je to normální DVD-R na kterém mám za zálohovány další filmy) na VHS.
Je to proveditelný?
A jak to bude s výslednou kvalitou obrazu na VHS.
Je to proveditelný?
- Dony
- Středně pokročilý
- .exe
- Začátečník
- Dony
- Středně pokročilý
pokud máš TV výstup na grafice, tak to udělej přes něj a zvuk vytáhni ze zvukovky, nejjednodušší je to nejdřív zkusit propojit do televize, správně nastavit a pak přehodit propojení na video a myslim, že by to mělo jít i při připojení PC k televizi do videa přes SCART
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... Windows Vista je tady, řekněte "WTF"
- CROSS
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Z DVD na VHS
Je rozumný to dneska ukládát na VHS? Vzhledem k místu, jaké ty kazety zaberou a vzhledem k trvanlivosti té magnetické pasky?Qwerty píše:Jak bych mohl nahrát film z DVD (neni to originál je to normální DVD-R na kterém mám za zálohovány další filmy) na VHS.
Je to proveditelný?
Mám pár kazet, které po pár přehrání nestojí za nic. Značka kazety a typ videa může životnost pásky nechci říct prodloužit, ale aspoň méně zkracovat. Kdybych mohl, tak vše z VHS přehraju do digitálního formátu na nějakej nosič, protože to je skoro "navždy".
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Naprosto souhlasim s CROSSem, dnes nema cenu neco davat na VHS, leda ze by jsi to mel pro nekoho kdo jeste nema doma PC, nebo nemas misto v PC tak to chces mit aspon v blbe kvalite na kazete. Jinak ten propojovaci kabel se da koupit jako S-VHS+Jack 3,5 na SCART, takze to pichnes do grafarny a zvukovky a do TV nebo videa, povolis v nastaveni monitoru sekundarni monitor a uz nahravas. Pokud mas grafiku G Force,je to lehci, a obraz ti muze jet na televizi i PC zaroven, pokud mas ATI, je s tim trochu problem, protoze obraz jede bud na TV nebo na PC, takze bud pretahnes video okno doprava jakoby mimo obrazovku a ono naskoci na TV, nebo to prepnes alt+F5 a vypne se ti monitor a prejde to cely na TV.
- CROSS
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- .exe
- Začátečník
- CROSS
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Houmi
- Začátečník
-
resim podobny problem. potrebuju dostat DVD vytvorene v pinnaclu na VHS pro babicku. propojeni je jasne, to zvladne male dite, ale nejsem spokojeny s kvalitou obrazu. pri rychlejsim svenkovani kamery je na tv (1024x768-60Hz) videt dost neprijemne radkovani, jako kdyby to nestihalo vykreslovat obraz, pritom na monitoru (1024x768-100Hz) je to v pohode. pouzivam powerDVD 4.0, konfigurace viz. podpis+dvd rom toshiba. doufam, ze to je jen nastavenim nebo ovladaci a neni to obecna vlastnost prehravani DVD pres tv-out. poradte prosim. diky.
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Obecna vlastnost DVD to rozhodne neni, poustim to takhle celkem casto. Zalezi jakej bordel to presne dela. Pokud to blbe mra nebo to ma nejaky rozhozeny nebo blikajici radky tak to zkus prestavit v nastaveni grafiky, treba ja mam na monitoru a TV naprosto jiny hodnoty frekvence a rozliseni, jinak to dela peknej bordel. Pokud tam mas nejaky vodorovny radkovani co se pohybuje do boku, mas to blbe odstineny. Ale pravdepodobne to bude tim nastavenim.
- .exe
- Začátečník
jeste jednou radu prosim
snazim se skopirovat DVD (neni originalni) na kterym je nekolik filmu VHS
a proste se mi nic nenahraje.
muze mi nekdo konkretne napsat co a kam zapojit???me to porad nejde.
mam video(bez scartu), tv (bez scartu),vga s tv-outem
diky
a proste se mi nic nenahraje.
muze mi nekdo konkretne napsat co a kam zapojit???me to porad nejde.
mam video(bez scartu), tv (bez scartu),vga s tv-outem
diky
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, tak pokud nemas video se vstupem tak to asi nepuuuuuuuujde . Nemas tam teda zadny vstupni scart ani pripojeni na kameru? pokud ne, tak to video vyhod z okna protoze je uplne na pi*u. Jinak si pujc od nekoho jinyho video, pripoj a nahravej. Z grafiky a ze zvukovky to posli kabelem bud do vstupniho scartu nebo vstupu na kameru a nahravej. Teda jeste si prepni video na AV, podle toho na jakym to mas. napr. Panasonic to ma scart in - AV 2, vstup pro kameru AV3
- .exe
- Začátečník
to video zas tak tragický neni akorat ze nema scart (je asi 10let stary) vstup tam jinak mám. ale uz nahravam neslo to kvuli necemu jinymu jinak dikyZdenekSveda píše:Hehe, tak pokud nemas video se vstupem tak to asi nepuuuuuuuujde . Nemas tam teda zadny vstupni scart ani pripojeni na kameru? pokud ne, tak to video vyhod z okna protoze je uplne na pi*u. Jinak si pujc od nekoho jinyho video, pripoj a nahravej. Z grafiky a ze zvukovky to posli kabelem bud do vstupniho scartu nebo vstupu na kameru a nahravej. Teda jeste si prepni video na AV, podle toho na jakym to mas. napr. Panasonic to ma scart in - AV 2, vstup pro kameru AV3
- .exe
- Začátečník
tak mam jeste jeden dotaz. jde o to ze jakmile prepnu na tvout tak se to prepne na video jenomze jeste nakym zpusobem musim spustit ten film (mam ho na hdd) a poslepu se to blbe dela.... tady jeste nekdo psal az povolim v nastaveni monitoru sekundarni monitor jenomze tuhle polozku jsem tam nikde nenasel (karta nvidia) neni to polozka ktera by se objevila teprve az po prepnuti pc na tv?
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: