Rozlišení na DVI

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

JJ píše:Mimoto se mi velme nelíbí současný přístup výrobců. Všichni furt křičí, jaký je to skvělý na hry a kolik fps to má apod. To mne ale naprosto nezajímá. Ať jdou do... se všema 3D výkonama a pixel a vertex shaderama. Já dělám grafiku a 3D si nepustím jak je rok dlouhej. Nikdo neudává u karet ty opravdu zajímavý parametry pro lidi, co pracujou a nepařej. Co vy na to?
Pre ľudí, čo na tom pracujú sú Maxtory, Quadrá, a spol ;-)
Tí, čo sa len "hrajú" si vystatčia aj s klasickými grafikami...
Načo by firmy zahlcovali ľudí parametrami, keď 95% by ani nevedela, čo znamenajú?
JJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JJ »

To je sice svým způsobem pravda, nicméně domnívám se, že kdyby se v Datasheetu objevilo aspoň maximální rozlišení na DVI, tak by to nikomu nemuselo vadit a pár lidem by to pomohlo.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

A kde myslíš, že jsem to rozlišení DVI pro GF7 našel já? Přeci v datasheetu :)
Nejlepší moderátor ve výslužbě
JJ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JJ »

Neviděl jsem všechny datasheety, to je pravda. Nevylučuju, že někdo to tam píše. Ale řekněme, že i když je to v datasheetu, tak běžně to není ani v parametrech v e-shopech, ani v recenzích, prostě nikde. Stahovat si u každý karty kterou prohlížím (jsou jich desítky) datasheet od výrobce je poněkud šílená představa. Musím taky pracovat a ne jen číst datasheety. Nicméně jsem rád, že aspoň někde to je.

No, tak já nevim, ale datasheet třeba k radeonu X1300 nebo k ASUS kartě s ním, kde by to bylo jsem nenašel. Asi špatně hledám.
Naposledy upravil(a) JJ dne ned 4. čer 2006, 10:22, celkem upraveno 1 x.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

JJ píše: ... Ale řekněme, že i když je to v datasheetu, tak běžně to není ani v parametrech v e-shopech, ani v recenzích, prostě nikde ...
Tam dost často nejsou důležitější (pro obyčejného usera zajímavější) věci.

Jinak včera jsem byl líný, ale dneska jsem to našel asi za 2 minuty takže to tolik času nezabere :oops:
Goldnoob team proud member!
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Zdravím, měl bych jeden dotaz mám tuhle kartu http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... K0BS0BXA52
Teď jedu na 15" CRT, ale chcu tam koupit 20" Samsung 205BW. Problém je v tom, že zatím v nastvení rozlišení vidím max pouze 1280x1024. Známý mi poradil, že jak tam připojím ten new monitor v nastavení se automaticky povoli i vyšší rozlišení. Je to pravda?
Díky za odpověď.
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

ano, potom budes mat aj ine moznosti rozlisenia, niekedy je potrebne doinstalovat ovladace k monitoru, su dodavane na cd s monitorom
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Díky tak to je super.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“