LOTR : Battle for Middle Earth 2
Moderátor: Baneshee
- Pawlis
- Začátečník

Jo je to celkem dobrá pařba jen se mi oproti jedničce nelíbí, že můžeš stavět kdekoli chceš. Mělo to prostě svou originalitu. Ještě se mi moc nelíbi, jak je ta hra nevybalancovaná, ale co se dá dělat, přeci jen dělat balanc pro tolik stran a jednotek
. NPC je hlavně, že se hradby dají zničit obyčejným řezáním do nich, myslim že to jde i s lučištníkama. Byl bych pro volbu, aby se dali zničit jen katapulty a beranidly popř. těmi bombami u Isenu.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Je to těžký
Pamatuju si, jak spousta lidí nadávala na system, kterej byl v jedničce, proste vodení za ruku a možnost stavet jen nekde, dneska zas lidi nechtej stavet kdekoliv .. si nevybereš 
Oba ty způsoby maj neco do sebe, ve dvojce uz jsem stravil moře času, ale nejsem schopnej říct, kterej díl je lepší... Dvojka je určite co do možností bohatší a můžeš si dělat co chceš. Hrdinů je taky víc, což je super. Když nad tim tak přemejšlim, tak jedničku uz vícemene nazapínám
Oba ty způsoby maj neco do sebe, ve dvojce uz jsem stravil moře času, ale nejsem schopnej říct, kterej díl je lepší... Dvojka je určite co do možností bohatší a můžeš si dělat co chceš. Hrdinů je taky víc, což je super. Když nad tim tak přemejšlim, tak jedničku uz vícemene nazapínám
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- J X P
- Středně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Chyba, velká chyba .. opravdu jsme byli s kamošem znechuceni stejne jako ty, ale nedal jsem se odradit a ted z toho mam radostJ X P píše:jednicka byla vyborna, dvojka mi bohuzel do gusta nepadla, takze uz jen sleduju forum.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Pawlis
- Začátečník

Taaak sem si to dneska po dlouhe dobe znovu zahral. Hral jsem mapku Helm's Deep a musim uznat ze proti 3 hardum je to fakt celkem vpoho, bo tky ne, kdyz se v tyhle mapce dobre kempi, jen me nejvic sre, ze na me komp ze zacatku posila kvanta a kvanta vojaku, a po asi pul hodine uz na me chodi cim dal min a min vojaku. Mapy typu Helm's Deep, Minas Tirith apod. mam hrozne rad, bavi me totiz se jen branit a pak je prevalcovat svoji armadou. Dobyvani je tky dobry, ale vube me neba kdyz sme proti sobe dva treba na mapce Mt. Doom, to si me slupnout jako malinu, proste se to neda ubranit se 3 hardum na takto vyrovnany mapce. Uz se tesim az bude leto a ja si vydelam na plnou a budu jen a jen parit.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Doporučuju patch 1.03 .. AI konečne používá bonusy (všechny), snaží se vás obejít a vůbec je to daleko lepší. Já hraju převažne za dobrý (Men, Elves) takze ty zmeny moc nepozna, protože ztracim málo jednotek, ale kdyz jsem hral za zly (kde se počítá s velkyma ztratama) tak je PC ted daleko lepší. Na brutal uz je to fakt záhul a je schopnej delat veci jako človek, používá všechny bonusy najednou atd. Fakt masakr.
Plus došlo ke zrychlení grafiky a oprave par bugů, Legolas např. temer nepoškozuje katapulty, dříve ho zničil 3 šípama..
Plus došlo ke zrychlení grafiky a oprave par bugů, Legolas např. temer nepoškozuje katapulty, dříve ho zničil 3 šípama..
- Butcherson
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nevite prosim proc nemam v nastaveni ve hre na vyber vyssi rozliseni?Mam tam jen 11xx a potreboval bych rozliseni na LCD.
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Modifikace .ini, viz: http://www.widescreengamingforum.com/fo ... php?t=3447Butcherson píše:Nevite prosim proc nemam v nastaveni ve hre na vyber vyssi rozliseni?Mam tam jen 11xx a potreboval bych rozliseni na LCD.
- F1l1p
- Středně pokročilý

- Fallen-one
- Nováček

-
Problem s LOTR2
Ahoj, mam problem s touhle hrou. Na starem pocitaci (P4, 512RAM, GeForce FX5600) jsem hru nainstaloval a spustil a normalne sla (ale PC bylo dost slabe a pomale na plynulou hru) Tak sem poridil novy PC (C2D 6300, 1GB RAM, ATI X1900GT) a hra mi proste nenabehne. Zasekne se hned na ty prvni obrazovce po spusteni (takova ta zelena kde je LOTR 2 a logo EA) a tam vykysne a musim ji zavrit pres Spravce uloh, kde se jevi jako : Program neodpovida. Co s tim? Na obou PC pouzivam WinXP SP2. Na novem PC jsem ji nikdy pred tim nezkousel ale jeste pred hrou jsem upravoval Sluzby ve Win (Tento pocitac - sprava - sluzby) podle navodu "Pokročilá optimalizace Windows XP - první část - 08.06.2005, Vašek Jiří" tak jestli jsem nevypnul i neco co hra potrebuje. Neumel byste nekdo poradit? Diky.
CPU: C2D E6300 1,87@2,94 (420*7) MB: Gigabyte P965-DS4 (F3) RAM: Geil 2x512MB 800@840 GPU: x1900GT HDD: WDC 3200KS Case: Thermaltake Mambo zdroj: KME 500W
- Thellwin
- Administrátor

- Fallen-one
- Nováček

-
No patch sem aplikoval, ale nejsem si jistej, zda je to ten posledni, zkusim najit nejnovejsi. Hru jsem zkousel preinstalovat asi 3x, zkousel to s patchem i bez patche, ovladace na kartu mam posledni ATi Catalyst 7.1 a porad nic. Nejvic me stve, ze na starym kompu mi to jde spustit. Takze potiz nebude ve hre ale bud v PC nebo ve Win. jeste zkusim ten posledni patch.
CPU: C2D E6300 1,87@2,94 (420*7) MB: Gigabyte P965-DS4 (F3) RAM: Geil 2x512MB 800@840 GPU: x1900GT HDD: WDC 3200KS Case: Thermaltake Mambo zdroj: KME 500W
- Fallen-one
- Nováček

-
Tak...patche sem aplikoval všechny, co jsem našel a nepomohlo nic. Ach jo. Tak mě napadá už jen reinstalovat Windows. No já se pos..., je to 14 dní co sem je instaloval a o víkendu se mi tam podařilo vrátit všechny programy a utility. Takže zase nanovo.
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nevite někdo o FOV hacku?Je to brutálně přizoomovaný 
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- NeverMind
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tohle je jedna z her, kterou hraju opravdu hodne - ted uz s datadiskem Rise of the witch-king, a musim rict ze je to fakt neco !! Hlavnetyp hry "War of the ring" , kdyz se hraje multiplayer pres LAN je opravdu velmi dobry herni zazitek
Co me na tom trochu zklamalo je umela inteligence - ani na obtiznost Brutal vetsinou neni problem pocitacoveho hrace porazit a taky uz mi hodnekrat nejaka jednotka spadla do bugu (a witch-king se zakl ve skale, kdyz prolital okolo minas-tirith
). Jinak opravdu vyborna hra, a hodnotim 9,5/10 
- tom01
- Mírně pokročilý

Taky mě to bavilo ale až na zmiňovaný datadiskNeverMind píše:tohle je jedna z her, kterou hraju opravdu hodne - ted uz s datadiskem Rise of the witch-king, a musim rict ze je to fakt neco !! Hlavnetyp hry "War of the ring" , kdyz se hraje multiplayer pres LAN je opravdu velmi dobry herni zazitekCo me na tom trochu zklamalo je umela inteligence - ani na obtiznost Brutal vetsinou neni problem pocitacoveho hrace porazit a taky uz mi hodnekrat nejaka jednotka spadla do bugu (a witch-king se zakl ve skale, kdyz prolital okolo minas-tirith
). Jinak opravdu vyborna hra, a hodnotim 9,5/10
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- NeverMind
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja sem palič ... takže me nejakej jejich zisk netrápítom01 píše:Taky mě to bavilo ale až na zmiňovaný datadiskKoupil jsem si ho "abych měl další kus mozaiky", ale zklamalo mě to...už jen nabalování kvůli zisku...Z týhle série u mě vede Bitva o Středozem
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
V datadisku doporučuju patch 2.01 - je to celkem velká změna. AI šla nahoru, ted potrapí človeka i na medium, občas počká až má víc jednotek a pak človeku zatopí.
Novy mapy jsou taky hodne slušný, zvlast pro nas co to hrajem stylem "zakopu se na kopci a vy se snažte
"
Hrdinove maj asi min hitpoints, pač časteji chcípaj, celkove povedenej patch.
Novy mapy jsou taky hodne slušný, zvlast pro nas co to hrajem stylem "zakopu se na kopci a vy se snažte
Hrdinove maj asi min hitpoints, pač časteji chcípaj, celkove povedenej patch.
- martinv
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: