Heroes of Might and Magic 5
Moderátor: Baneshee
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: rozlišení
Podporuje i 1920x1200izuel píše:ahoj,
Prosím vás mohli byste mi někdo napsat jestli máte vyzkoušené nějaké wide rozlišení ,??? (např 1680x1050 apod..) popř.jestli ho hra umožnuje nastavit,nemám možnost vyzkoušet!!
Děkuju moc
- izuel
- Začátečník

-
díkys, tzn ,že jestli to mu rozumím dobře máš lcd wide,. vypadá to na wide líp? blbá otázka je tam o dost více místa ?radekhulan píše:Podporuje i 1920x1200izuel píše:ahoj,
Prosím vás mohli byste mi někdo napsat jestli máte vyzkoušené nějaké wide rozlišení ,??? (např 1680x1050 apod..) popř.jestli ho hra umožnuje nastavit,nemám možnost vyzkoušet!!
Děkuju moc
- tnema
- Začátečník

- Ruka
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, na mem s754 Sem. 2500+@1.7GHz, 1GRAM, 6600@540,675 - to jede na max detaily, aniso a 1440x900, bez Antialiasingu plynule, pouze kdyz je velka cast mapy odkryta a dam bocni pohled, tak to zpomali (asi malo pameti v grafice - 128MB). Jinak, kdyz se dostanu zpet do Winu, tak HDD dost swapuje, takze by to asi chtelo jeste 512MB navic.dendroid píše:Nazdar ako je to narocne , zahrajem si to na AXP 2600+(1920 MHZ) netsakteny, 512 MB RAM a Rade3onom 9800 pro netaktenym a ak aqno na ake detaily vdaka
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
- mhraven
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
prosim radu
Muzete mi nekdo poradit kde mam sebrat v 5 nebo 6 misi Tears of asha vsechny jsem pobyl ale nemuzu to dohrat dik je tam na psano Set up Tears of asha dik
Athlon X2 4400@ 2500 Mhz, 2x 512 Adata Vitesta 500 , DFI Lan Party NF4UT-D , 9 x 250 , 2,5 3 6 3 GK BFG Nvidia 8800 GTS OC 380 Mb, zdroj Chieftec 420 w
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: prosim radu
misto kde se to nachazi najdes pomoci odkryti obelisku mam tuseni 3-4mhraven píše:Muzete mi nekdo poradit kde mam sebrat v 5 nebo 6 misi Tears of asha vsechny jsem pobyl ale nemuzu to dohrat dik je tam na psano Set up Tears of asha dik
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- tnema
- Začátečník

Taky mě chvíli trvalo než sem to pochopil
od svýho zámku(vlevo nahoře) je vpravo malý hrad,
předtím musíš oběvit všechny 3 obelisky pak se ti odkryje celá puzzle mapa,
pak jdi k tomu hradu mírně si to nazumuj, zapni puzzle mapu a pak hrdinou klikni jen jednou ať vidíš jestli budeš kopat na správným místě.
od svýho zámku(vlevo nahoře) je vpravo malý hrad,
předtím musíš oběvit všechny 3 obelisky pak se ti odkryje celá puzzle mapa,
pak jdi k tomu hradu mírně si to nazumuj, zapni puzzle mapu a pak hrdinou klikni jen jednou ať vidíš jestli budeš kopat na správným místě.
ntb alzabook/rtx3070
- mhraven
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

CyberDeath píše:Ale heroes 3 je skvela (az na tu predpotopni kreslenou grafiku)
HOMAM3 má renderovanou grafiku, kreslená byla v jedničce a ve dvojce. jinak z toho co tu zatím padlo mám jadno. zůstávám u starý dobrý trojky, o 3D bojiště fakt nestojím, o tom strategie není
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Cau. Je normalni, kdyz se v misich v kampani hraju v podstate jen ja? pamatuji si ze v predeslych dilech se tam pohybovali treba i cerveni hrdinove a taky utocily na me mesta nebo budovy...... Prijde mi to takovy divny kdyz si muzu pockat ... udelat velkou armadu a vsechny na ty mape vybit. V predchozich dilech sem tohle nemoch.
//edit Thellwin - smazán OT post
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To je obvykle jenom v první popř. druhé misi. Pak už tam protihráč je.Lamac píše:Cau. Je normalni, kdyz se v misich v kampani hraju v podstate jen ja? pamatuji si ze v predeslych dilech se tam pohybovali treba i cerveni hrdinove a taky utocily na me mesta nebo budovy...... Prijde mi to takovy divny kdyz si muzu pockat ... udelat velkou armadu a vsechny na ty mape vybit. V predchozich dilech sem tohle nemoch.
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
- Valen
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mam dilemu a to takú že asi po 4 Campain misiach mi hra prestane pripočítavať peniaze a keď dám dalšie kolo peniaze sú freznuté a nepribúdajú nevišiel nahodou nejaký path na HOMM5
dik
CPU - Ryzen 5950X/ MB - Gigabyte GA-X570 AORUS ELITE/ RAM - G.SKILL 64GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z Neo AMD / GPU - Sapphire NITRO+ RX 7900 XT Vapor-X / HDD - Gigabyte M.2 512GB SSD, Western Digital Purple 6TB, Power Supply Seasonic Prime Gold 1300W
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

co to proboha je? takhle dopadli Heroes?radekhulan píše:Vypadá to takto:
http://screenshots.downseek.com/10104/screenshot.jpg
http://bonusweb.idnes.cz/obrazek/hmm3venkubig.jpg
- Pseer
- Nováček

-
Re: prosim radu
Objeď obelisky - jsou celkem 3 a všechny jsou na povrchu a docela málo hlídaný. Po té se ti objevý díky puzzle map přesné místo, kde máš kopat - je to kousek J od hradu - je tam taková kláda - vpravo slunečnice. Vykopeš a dojeď do hradu, objeví se ti možnost umístit ToA do hradu, dáš OK a jednotky porostou mnohem rychleji...mhraven píše:Muzete mi nekdo poradit kde mam sebrat Tears of Asha
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
HOMAM 3 jsem nikdy nehrál, ale podle screenshotu to vypadá mnohem přehledněji než HOMAM 5.
- honny
- Středně pokročilý

Jsou přehlednější... Měl sem možnost pětku u kamoše vyzkoušet a jednak mě to vůbec nevzalo a navíc mi to (jsem odkojen právě trojkou) příjde neuvěřitelně nepřehledný, dlouho sem si šteloval kameru abych vůbec něco viděl a po posunutí jinam sem nastavoval znovu... nevim... prostě mě to nevzaloradekhulan píše:HOMAM 3 jsem nikdy nehrál, ale podle screenshotu to vypadá mnohem přehledněji než HOMAM 5.
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Rajče
- Mírně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

kup si za 200Kč nebo kolik to teď stojí HOMAM3 Complete v češtině - hlavně v multiplayeru to je zábava nesrovnatelně delší než s jakoukoliv jinou dnešní hrou. grafika je jediný na co se možná budeš koukat skrz prsty - 800x600 v 16 bitech polokreslená polorenderovaná, ale zbytek je čistá hratelnostradekhulan píše:HOMAM 3 jsem nikdy nehrál, ale podle screenshotu to vypadá mnohem přehledněji než HOMAM 5.
tohleto... něco vypadá jako warcraft 3, což je spíš k pláči, základem strategie je přece přehlednost o situaci na mapě, tady kde půlku obrazovky nesmyslně zabírá hrdina je s přehledem konec.
co se týká samotné hratelnosti netuším, HOMAM5 jsem nehrál a když vidím ten běs tak radši ani nebudu
ach jo