Notebook - do 23 tisic bez DPH na praci a obcasne hrani

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Fires
Nováček
Nováček

Notebook - do 23 tisic bez DPH na praci a obcasne hrani

Příspěvek od Fires »

Ahoj .. chtel bych se zeptat jestli by ste mi nemohli poradit nejaky nootebook do cca 23 tisic na praci a obcasne hrani? vim ze asia takovej neni ale driv nez se rozhodnu ho uz koupit chtel bych si nanem zahrat aspon Battlefield 2 staci klidne na stredni efekty . aby mel proste grafickou kartu co neco zvladne .. mam ho na internat takze bych tam chtel parit :) zatim sem co sem se tak koukal vybral asi jen jeden a to tenhle - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36159
Asus A6Km-Q032
je sice trochu drazsi no trochu o dost takze pokud je nejakej levnejsi prosim poradte .
kdyz tak napiste i pripominky a jine rady .. dekuji vsem

// D.M. změna názvu - když to chceš bez DPH (jako že předpokládám, že chceš) tak to radši napiš - ono je to pak zavádějící
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Na Battlefield 2 si najdi něco s Ati X700 a to minimálně a navíc 1024MB RAM. Jinak za těch 23 bez DPH je A6km asi nejlepší volba, ale zrovna Battlefield 2. Battlefield 2 je jedna z nejnáročnějších her, takže to slovo alespoň není zrovna na místě.
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolo »

Pozri sa na www.alzasoft.cz tam si urcite vyberies.
A s tou hrou mas velmi velke naroky tiez si myslim ze na to treba minimalne tu X700.tak nech si vyberies :) :)
Naposledy upravil(a) lolo dne stř 7. čer 2006, 08:17, celkem upraveno 1 x.
Fires
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fires »

ja vim ze to slovicko aspon neni na miste ale asi vys jak sem to myslel .. nemate primo nejakej urcitej NB ? co by to zvladal co sem takhle cetl recenze tak 512 ram na ten BF 2 staci nemuzete si stim sice vyskakovat ale melo by to stacit. . nevim sem student takze mi prijmi se rovnaji zhruba bodu mrazu :D takze si asi vic jak ten asus co sem psal dovolit nemuzu :( myslite ze na tom asusu bych ten BF 2 nerozjel ? jako hlavni + na tom asusu u mel byl taky ten DJ - ( netreba zapinat celej nb kvuli poslechu hudby a ta graficka karta { teda v grafikach se moc neviznam tak doufam ze za neco aspon stoji } )
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Hele, možná, že za těch 23 bez DPH seženeš něco o trochu výkonnějšího, ale zase je to stejná písnička. Vyšší výkon, stejná cena, nižší kvalita. (Rozuměj vyšší poruchovost, měkký plasty...) A to je pro tebe skutečně Battlefield 2 tak důležitý? Na GeForce Go7300 si taky zahraješ, jenže pochybuji, že nějak rozumně zrovna Battlefield 2. Tady je recenze GeForce Go7300.
Go7300
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolo »

Ved hovorim popozeraj notebooky z vlastnou grafikou (nie zdielanou)
urcite najdes ten ktory ti bude vihovovat :) :)
Fires
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fires »

no takze asi jakoí vytez vychazi porad ten asus no .. jest se teda mrknu na nejaky nootebuky s tou nesdilenou pameti ale dosti pochybuju ze neco najde kdyz tak se prosim mrknete taky moc dik
Fires
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fires »

nic sem nenasel :( tak kdyz tak na to mrknete prosim .
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Presne tenhle notas mam - nic lepsiho s NEintegrovanou grafikou za ty penize imho neni (Aceru sem se vyhybal). Dava tak 3500 v 3DMarku 05/ 1500 v 03ce. Zadny extra narocny hry sem na tom neparil (asi San Andreas jako nejnarocnejsi a beha v pohode), ale na Battlefield 2 bych si teda netrouf. I na desktopu s 1GB RAM a 7200ot disku loaduje dlouho jak svina, u toho notase bych zesedivel.
Jinak vrele doporucuju - zpracovani a spolehlivost super, ale pocitej s vydrzi na baterky jen cca 2 hod
edit: preklep
Naposledy upravil(a) Baneshee dne úte 6. čer 2006, 14:29, celkem upraveno 1 x.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Vem ten Asus. :-D
Fires
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fires »

ok .. tak diky moc :)
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolo »

no ten asus je slusny :)
Fires
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fires »

jeste bych se chtel zeptat nebudu ho totiz asi brat z CC .. a tam kde ho chci vzit sem nasel jen ASUS A6K a ne ASUS A6Km ..... :( na netu asusu sem nejak nenasel jestli ma taky tu grafiku nebo ne :( protoze na webu ty mi firmi je u toho A6K napsany jen "bla bla bla /GF3300/bla bla bla" tak sem usoudil ze to ma asi znamenat GeForce 3300 - ale nevim :( ... kdyz tak pokud nahodou nekdo takovej mate tak bych byl moc rad kdyby ste rekli v cem se teda lisi . . kdyz tak sme je nasel tady : http://www.asus.com/products3.aspx?l1=5 ... 6%20Series

nechtel bych kupovat zajice v pytli :(
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolo »

Pozri sa sem tu je http://www.alzasoft.cz/18842920/notebooky.htm :)
Aj s parametrami
Fires
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fires »

jo jo tam sem nasel ale jenom A6K!m! a ja bych nekde mpotreboval najit obyc A6K :( jeste se na to mrknu .
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

GeForce 3300 snad neexistuje, ne? :)
Fires
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fires »

nevim :D kdyz to rikas tak ne .. ja sem psal z hlavi takze uz neivm presne ale slo mi o to jestlei teda ja A6K (bez m) ma tu grafiku bo ne .. a dkyz tak jakej je v nich rozdil
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Fires píše:jeste bych se chtel zeptat nebudu ho totiz asi brat z CC .. a tam kde ho chci vzit sem nasel jen ASUS A6K a ne ASUS A6Km ..... :( na netu asusu sem nejak nenasel jestli ma taky tu grafiku nebo ne :( protoze na webu ty mi firmi je u toho A6K napsany jen "bla bla bla /GF3300/bla bla bla" tak sem usoudil ze to ma asi znamenat GeForce 3300 - ale nevim :( ... kdyz tak pokud nahodou nekdo takovej mate tak bych byl moc rad kdyby ste rekli v cem se teda lisi . . kdyz tak sme je nasel tady : http://www.asus.com/products3.aspx?l1=5 ... 6%20Series

nechtel bych kupovat zajice v pytli :(
Eh a link by nebyl? GF3300 pokud vím neexistuje... Jinak něco o A6K najdeš tady - měla by tam bejt GF Go 6200.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Fires
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fires »

no tak link neni ale mam jedinej popisek co utoho NB je tak je :::: ASUS A6K 15.4/SPR33+/1x512/80G5/DVD RW/NV73/Wg ( UDAJNE BY TO MEL BYT A6Km ! UDAJNE !)
... nic vic ani pismenko takze jediny co by mi vychazelo na popis grafiky tak je to NV73 - NVidia 7300 asi ... ale nejspise se pletu .. nevim taky by mohli napsat normalne parametry .

// D.M. smazáno OT - lolo upozornění dostal, pokud bude pokračovat bude navržen na odměnu :roll:
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Fires píše:no tak link neni ale mam jedinej popisek co utoho NB je tak je :::: ASUS A6K 15.4/SPR33+/1x512/80G5/DVD RW/NV73/Wg ( UDAJNE BY TO MEL BYT A6Km ! UDAJNE !)
... nic vic ani pismenko takze jediny co by mi vychazelo na popis grafiky tak je to NV73 - NVidia 7300 asi ... ale nejspise se pletu .. nevim taky by mohli napsat normalne parametry .
Promiň, teď možná malinko nechápu situaci, podle popisu by to snad měl být Asus A6Km, ale to je takový problém se informovat přímo u daného prodejce a optat se na všechny podrobnosti, když nejsou ani schopný zajistit řádný popisek nebo v čem je háček. :)
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“