Highlander píše:PraSox píše:
Toz co dodat... Snad jen co se ti nelibi na XPcku?? Klasika kterou vsichni prosli a ja nemam uplatneni pro ty nove hracky... Spokojim se s usmudlanym XPckem

ptze Xpecko je totalni vykonovej srot.....i kdyby jsi ho mel na 2.8 ghz tak to je i tak strasnej srot ....blbej Sempron(754) na 2.5 ghz ho hrave rozdrti...a to za polovicni cenu
Tak me pouc, v cem je tem sempron jako lepsi?? Rychlejsi zbernice a vyssi propustnost ramek?? Sem zastancem klasiky, na moji praci co delam na PC mi to bohate staci... Navic Semprony stejne jako Celerony mi nejak nesedi...
To Smeli: Srot deska?? Na tehle desce co mam se mi povedlo podle me celkem uspesne nataktit Durona 1800Mhz na 2400Mhz co podle me celkem ujde...
To sharker: 2500+ (3x) i 1700+ sem mel doma a moc me neohromily... Aktualne nemam tolik kacek abych si mohl koupit i nejakou lepsi desku pro socker 754... Tu 3200+ kupuju jen na chvilu, skusit co to umi a tak...Dam ze nej cca 3500-3800 ale mam to az z nemecka takze se mi cena trochu protahne ale to me zas tam moc nestve... Asi za 3 mesice si budu kupovat Opteron 144, za solidni cenu pomerne vysoky vykon coz mi bude bohate stacit na dalsich par let...
To Highlander: Pokud mi sezenes 2600+ mabile za dobrou cenu, muzem se domluvit

Ja sem shanel i 2500+ ale nic moc, zadna slava a navic ojete CPU jsou na prd, nevis co se s nima delalo a nestojim o zbytecne neprijemnosti...
To Smeli: Mobile sou good ale v dnesni dobe uz se to spatne zhani