otvoreny case

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
imperator
Začátečník
Začátečník

otvoreny case

Příspěvek od imperator »

chcem sa spytat ci ma otvoreny case nejake nevyhody.... mne konkretne pomaha k tomu aby somsa sem tam pozrel do pc a dalej mi klesli koli otvorenemu casu takmer o 8-10 °C !!! a to je dost.... samozrejme ze mam noname nekvalitny case bohuzial zatial sa nechystam kupovat novy a tak mi velmi vyhovuje otvorena bocnica... chcem len vediet ci to ma aj nejake nevyhody alebo to vobec nevadi diki
Almighty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Almighty »

Tak v prvý řadě se tam dostane víc prachu, a občas dobře udělaný proudění vzduchu v zavřený case je lepší než case otevřenej.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Máš tam mizernej airflow, proto ti to tak klesne. Při kvalitním průvanu v casu otevřena bočnice tolik nepomůže a občas se můžou teploty bez ní i zvýšit.

A nevýhody ? No práší se ti tam a může se ti tam vy*rat pes jako se to stalo nekomu (Sent ho snad kdysi zmiňoval) :oops:
Goldnoob team proud member!
imperator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od imperator »

toho psa sa nebojim.... akurat moze vadit ten prach no.... bohuzial neviem ako na kvalitny airflow.... dodam len ze mam akurat ac freezera na procaku vpredu 12cm fan a zdroj klasicky s 8cm vetrackom vzadu... bocnica ma pripravene otvory na fany ale myslim ze tam nie je potreba.... pridal by som uz len nejake vetraciky za procak (poradit ? ) a zdroj vymenil za fotrona co mi bude tahat vzduch zospodu neskor planujem na grafarnu vf700cu ale ten asi z airflowom nema nic....
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

A fouká ti ta 12ka vpředu vůbec dovnitř ? Já bych jí spíš dal dozadu aby z casu vyfukovala ...
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“