otvoreny case
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- imperator
- Začátečník

otvoreny case
chcem sa spytat ci ma otvoreny case nejake nevyhody.... mne konkretne pomaha k tomu aby somsa sem tam pozrel do pc a dalej mi klesli koli otvorenemu casu takmer o 8-10 °C !!! a to je dost.... samozrejme ze mam noname nekvalitny case bohuzial zatial sa nechystam kupovat novy a tak mi velmi vyhovuje otvorena bocnica... chcem len vediet ci to ma aj nejake nevyhody alebo to vobec nevadi diki
- Almighty
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- imperator
- Začátečník

toho psa sa nebojim.... akurat moze vadit ten prach no.... bohuzial neviem ako na kvalitny airflow.... dodam len ze mam akurat ac freezera na procaku vpredu 12cm fan a zdroj klasicky s 8cm vetrackom vzadu... bocnica ma pripravene otvory na fany ale myslim ze tam nie je potreba.... pridal by som uz len nejake vetraciky za procak (poradit ? ) a zdroj vymenil za fotrona co mi bude tahat vzduch zospodu neskor planujem na grafarnu vf700cu ale ten asi z airflowom nema nic....