Projekt: Blue Wind > finální foto str. 25

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

kukinko píše:myslel som si 8-)

tie mriezky navrchu case nebudes ohybat? aby trosilililinku vykukali ...

no a ta velka mriezka na 120fan sa mi zda trochu "tenka" :?
Mřížky nahoře se ohýbat nebudou, ty zůstanou zároveň s plechem, bude to vypadat lépe. Mřížka na 120mm fan není moc tenká, jen to tak asi vypadá. Protože by měla mít stejně široké příčky, jako pro 80mm fany, tak na té 120 to samozřejmě vypadá užší.
Fatal1ty píše:no sem zvedavej jak to bdue vypadat s lakem
BTW proč proboha kupuješ ty malý drahý laky!!!dyt velky stoji dvojnasobek a je tam toho 3krat nebo 3,5krat vic!!!!???
Vím moc dobře že 500ml nebo 400ml (záleží jestli jsou +25% nebo ne) spreje jsou mnohem levnější, ale problém je v tom, že černá metalíza (přímo černá magická perleť) se ve větším spreji než 150ml nedělá. Kdyby se dělala, samozřejmě bych ji vzal. Všechny spreje (i na tento mod)jinak kupuju 400 nebo 500ml. Jinak jen tak pro zajímavost, jelikož je na tenhle mod použito 12 sprejů téhle metalízy (á 70kč=840kč), což je 1,8 litru barvy, tak kdyby se ta barva kupovala normálně na stříkání pistolí, tak by to stálo přes tři tisíce (1l černé magické perleti stojí 1800kč)
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

aha tak sry ale já mylel že máš klasika černá lesk!tak aspon vim že metla je hold drahá!!!
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Hehe,moje bejvaly zaslepky :wink:
Co me zajima-kdyz teda bude ten kos nahore,k cemu tam teda bude to vetrani dole,tak pekne udelany? :?
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

KasMen píše:Hehe,moje bejvaly zaslepky :wink:
Co me zajima-kdyz teda bude ten kos nahore,k cemu tam teda bude to vetrani dole,tak pekne udelany? :?
To jsi spatne pochopil. Ten kos ted bude pridelan zespodu k horni casti case. Takze Bude vlastne pridelan zespodu k puvodni ML5410, a bude normalne schovanej v nove spodni casti (tedy v te dobre chlazene), a pouze kdyz se horni cast zvedne, tak na to zrovna nebudou ty fany foukat.
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Jo aha,ja si rikal ze to je divny,ted uz to chapu :roll: :-D
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem teď nařezal a zarovnal hliník na nový koš pro disky, a rovnou jsem to tedy aspoň poskládal, ať vidíte jak to potom bude. Tohle je jedno patro, takhle tam budou nakonec ty patra tři. Mezi patry budou sloupky ze silonu tak jako byly na původním koši.
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Mno tak vypada to o mnoho lepe nez ten predtim
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

:worship: po dlouhe dobe pridavam svuj obdiv Zdenku.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem dnes byl nakupovat nějaké věci pro blue wind (další disk a novou myšku) a tak jsem se zrovna stavil i pro nový katody když mi na původních shořel invertor. Takže konečně můžu nahodit fotky modře podsvícených nápisů v bočnici. Vypadá to aspoň líp něž to podsvícení lampičkou :)
ObrázekObrázek
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

Pekny :up: akorat by to chtelo mozna trochu rovnomerne podsvitit nemyslíš? :? Ovšem záleží na tobě jak se ti to líbí :roll:
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tohle byla jen zkouška podsvícení s modrou katodou, protože jediný podsvícení toho nápisu co jsem tady dával byla lampička, a to vypadalo úplně blbě. Protože teprve v neděli budu stříkat poslední vrstvu metalízy a laku, tak tam jetě zatím není plexi. Zevnitř toho nápisu totiž bude černé plexi, které bude zevnitř obroušené aby se na něm lépe rozlévalo světlo, takže to potom nebude svítit ta ostře, a bude to jednotný.
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

velmi pekne,myslim ze stoobi ma co delat :wink: ,jinak bude na invexu??chci ho videt zive...
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

amd.21 píše:velmi pekne,myslim ze stoobi ma co delat :wink: ,jinak bude na invexu??chci ho videt zive...
Zatím jsem na invex zván, takže snad ano.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jak jsem říkal, tak jsem o víkendu nastříkal finální vrstvu metalízy a laku. Takže přikládám opět fotky. Na prvních dvou je vidět že se to celkem i odráží i když to není leštěný.
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek

Osobně nejsem vůbec spokojen, protože se na lak nachytaly nějaký malý smítka, takže to není všude úplně čistý. Sice si toho člověk nevšimne když okolo toho jen tak jde, ale když se na to koukne trochu blíž, tak je to patrné. Když jsem dřív stíkal tu masku, tak se tam taky něco chytlo, ale když to pak zatvrdlo, tak při otírání hadrou většina odpadala a bylo to v pohodě. Tak uviím jak to bude tady. Teď budou všechny věci hooodně dlouho v klidu, aby podle rad Stoobiho pořádně zatvrdl lak.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No na těch fotkách bočnice je vidět, jak je to hrubkovatý...to bude asi dost problém, těžko říct, jestli se ti to povede rozleštit...:( Každopádně přeju hodně zdaru.

PS: škoda, že jsi nezakitoval ty "madla" na bočnicí u té podstavby. :( Působí to trochu rušivě...:(
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Stoobi píše:No na těch fotkách bočnice je vidět, jak je to hrubkovatý...to bude asi dost problém, těžko říct, jestli se ti to povede rozleštit...:( Každopádně přeju hodně zdaru.

PS: škoda, že jsi nezakitoval ty "madla" na bočnicí u té podstavby. :( Působí to trochu rušivě...:(
Hrudkovatý to samozřejmě je, tak jako každá stříknutá barva. Tady je jen rozdíl, že když ty stříkáš černou, tak na to nedáváš lak, takže i poslední vrtsvu zbrousíš pod vodou a pak vyleštíš, takže dosáhneš hladkého povrchu. U mě to asi tak nepůjde kvůli tomu laku. Jinak k tomu leštění: čím a jak nejlíp? psal jsi o filcových kotoučím nebo co, takže někde koupit kotoučky, leštěnku a hrát si? Pak je taky otázka co to bude dělat na laku, ale uškodit by mu to asi nemělo. A taky za jak dlouho to leštit? Stříkal jsem to včera, takže počkat těch čtrnáct dní jak jsi psal? nebo právě ne, a rovnou to přeleštit?
A k těm madlům: ty jsem tam chtěl už od počátku nechat, protože se mi tam celkem líbily, takže jsem kitování zavrhl. To je samozřejmě otázka názoru.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No to je problém metalízy...ta potřebuje lak rovnou. Když se stříká obyč, tak se vyleští barva a pak i lak. Jinak samozřejmě lak přelešti, to beru jako samozřejmost. Ale nechal bych to 100% ten týden, teda já nevím, když to v sobotu přeleštíš, tak pohoda, snad. Prostě čím delší dobu, tím kvalitnější to bude.

Jinak kotoučky koupíš v shopu s nářadím bez problémů a pak vybrat nějakou dobrou leštěnku. Asi tak, no.

Trošku mimo. Ta barva, co jsem použil na GreenMaster je taky metalíza (originál Škoda Octavia) - ve stejném spreji a lak jsem nedal. Leštil jsem barvu a příjde mi taky super. Ale těžko posoudit tu "hloubku", apod. Každopádně lak tomu přidá, no.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

No tak stejně se do druhýho bytu kde to teď mám nebudu mít čas dostat dřív než o víkendu, takže to přeleštím nejdřív v sobotu.
Dnes jsem teda ještě vyříznul a natvaroval mřížku pro poslední fan. Zítra ji musím zabrousit aby trošku vypadala.
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

no tak ta je ........nadrherná!!!!fakt jo to je :up: :up: :up: :up: :up:
//Woyta Sakra jak to s tim plexi delate?
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Zatim hezky odvedena prace.. :razz:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“