Rozdělení disku na dva
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- kvoco
- Začátečník

je to jedno kedy to rozdelis, je to to iste
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
- Gerbes
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem te asi moc nepocopil
Nevim co mas teda presne v planu, ale jestli chces stary 20GB disk vyhodit (resp. nemit na nem OS) a nainstalovat OS na prvni cast disku noveho, tak pri instalaci OS na ten novy disk ho muzes rovnou rozdelit. To rozdeleni je v kazdym pripade "trvaly" a nezalezi co je na nem nainstalovano. Jevi se mi to jako nejjednodusii cesta.
- Jajjun
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Trvalé snad není. Když to budu chtít zrušit stačí zrušit oba oddíly a potom vytvořit oddíl nový jeden a ten naformátit a mám zpět celý 200gb disk.Gerbes píše:Ted jsem te asi moc nepocopilNevim co mas teda presne v planu, ale jestli chces stary 20GB disk vyhodit (resp. nemit na nem OS) a nainstalovat OS na prvni cast disku noveho, tak pri instalaci OS na ten novy disk ho muzes rovnou rozdelit. To rozdeleni je v kazdym pripade "trvaly" a nezalezi co je na nem nainstalovano. Jevi se mi to jako nejjednodusii cesta.
JJ a starý disk tam nechám jen jako další možnost pro data.
A už jsem to vše udělal.
Díky za pomoc.
CPU: AMD Sempron 64 3000+ HT Palermo | MB: ASRock MB K8UPGRADE-1689 | RAM: 2x 256MB | PSU: EUROCASE 400W | VGA: Club 3D Radeon 9550 256MB | HDD: SEAGATE Barracuda 7200.9 120GB 8MB, WD Caviar SE 120GB 2MB | TV: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid | Case: Antler PC-302
- Gerbes
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: