problem s ovladacmi

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
dendroid
Začátečník
Začátečník

problem s ovladacmi

Příspěvek od dendroid »

Nazdar
neviete niekto co by som mohol robit s tymto: Som chcel nainstalovat nove Catalysty a tak som stare odinstaloval ale problem je v tom ze windows( mam XP cko CZ zatial bez service packu) mi kartu nenasiel a tak mi nejdu nainstalovat ani catalysty. Predtym som mal EN XP cko so service pack 1 a po odinstalovani mi ju vzdy nasiel sam
Nenavidim Billa Gatesa

/edit by no-X: přesunuto z grafik
Predator1880
Nováček
Nováček

Re: problem s ovladacmi

Příspěvek od Predator1880 »

dendroid píše:Nazdar
neviete niekto co by som mohol robit s tymto: Som chcel nainstalovat nove Catalysty a tak som stare odinstaloval ale problem je v tom ze windows( mam XP cko CZ zatial bez service packu) mi kartu nenasiel a tak mi nejdu nainstalovat ani catalysty. Predtym som mal EN XP cko so service pack 1 a po odinstalovani mi ju vzdy nasiel sam
Nenavidim Billa Gatesa
Nahoď si linux. :-D Alebo si ich nainštaluj ručne pomocou inf súboru.
AMD Athlon64 754 3000+ Venice, 1024MB RAM V-Data 400MHz CL3, ASUS K8N-E, Seagate 160GB SATA, Seagate 200GB 8MB P-ATA, LG GSA-4167B, Pioneer DVD-119, PowerColor Sapphire Radeon X800GT 256MB AGP 8pip 475/490, MSI TV@nywhere Master, Pinnacle Firewire 1394, 3Com 3C905b-TX, modem Microcom DeskPorte56K, FDD, Enermax EG-375AX-EV(W)(24P)
dendroid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dendroid »

Co to znamena rucne pomocou inf suboru?
Predator1880
Nováček
Nováček

Příspěvek od Predator1880 »

V ovladacích paneloch-->systém-->hardvér-->správca zariadení si najdes v polozke display adapters ---> vga adapter dáš si záložku driver potom aktualizovať driver a nájdeš si rozbalené catalysty a tam nejaký inf subor potom si len vyberieš svoju kartu.... a drivre sa ti nainštalujú.
AMD Athlon64 754 3000+ Venice, 1024MB RAM V-Data 400MHz CL3, ASUS K8N-E, Seagate 160GB SATA, Seagate 200GB 8MB P-ATA, LG GSA-4167B, Pioneer DVD-119, PowerColor Sapphire Radeon X800GT 256MB AGP 8pip 475/490, MSI TV@nywhere Master, Pinnacle Firewire 1394, 3Com 3C905b-TX, modem Microcom DeskPorte56K, FDD, Enermax EG-375AX-EV(W)(24P)
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Odpovedel sis vlastne sam.Nainstaluj SP.Nejlepe SP2
Mac...
dendroid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dendroid »

No diky to s tym service packom ma napadlo ako prve, ale hned som to zavrhol, bo sa mi nechcelo verit ze Bill je az taky tupec
Nenavidim ho este viac
Linux rullez skoda ze s nim neviem robit
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

dendroid píše:No diky to s tym service packom ma napadlo ako prve, ale hned som to zavrhol, bo sa mi nechcelo verit ze Bill je az taky tupec
Nenavidim ho este viac
Linux rullez skoda ze s nim neviem robit
tak tos mě rozesmál. nainstaluj SP2 a je to bez diskuse.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“