Špatné rozlišení po nabootování

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Overlama
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Špatné rozlišení po nabootování

Příspěvek od Overlama »

Mam novou Sapphire X1800GTO, cerstva instalace WinXP a nainstalovane ovladace catalyst 6.5, problem je, ze po nabootovani mi to vzdy nastavi rozliseni 800x600 a musim ho rucne prepinat na 1280x1024. Co s tim?
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

To může způsobovat víc věcí, ale na Cat.6.5 je řada negativních reakcí. Zkus je odinstalovat a nahodit 6.4. Máš nainstalovaný SP2+aktuální verzi DX9.0c?

/edit: možná ještě lepší než 6.4 by v tomhle případě mohly být 6.3
Naposledy upravil(a) no-X dne stř 7. čer 2006, 21:00, celkem upraveno 1 x.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

popripade nahod omegy ktere jsou zalozene na 6.5kach... me treba na ofic catalistech nefungovalo korektne nastavovani AA/anizo pres ATT a ted na omegach i kdyz opustim hru a vratim se z5 je vse jak ma
Overlama
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Overlama »

Ano mam SP2 i nejnovejsi DX9c. Na 6.4 mi dela to same, 6.3 jsem jeste nezkousel, ale zkousel jsem ovladace co jsou dodany ke karte na CD (myslim ze je to verze 6.1 nebo 6.2) a tam to nabootuje opet v 800x600, ale po 10 s se samo prepne na spravne rozliseni, coz je stejne na nic, pac ikonky to rozhazi stejne. Tak jsem tam dal ty omegy a uz je to ok.

Ale mam dalsi problem, hraji Lineage v okne a kdyz se prepnu mimo okno tak mi ta hra spadne, coz mi na nvidii nikdy nedelalo :(

Jinak jsem tu kartu zkousel taktovat pomoci te automaticke utility v catalystech, nastavilo me to na nejakych 550/540, chvili to behalo a pak vytuh -> zafungovalo VPU recovery, takze se to zas rozbehlo, jenze obraz zustal cely rozjety a s pruhama, tak jsem dal restart win a uz jsem se do nich nenabootoval :(. No asi budu muset poridit lepsi zdroj, mam Fortrona 300W, jeste s 20-pin konektorem, takze nic moc power, na netaktovany pocitac by to urcite stacilo,ale bez taktovani to neni ono ;)
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“