Acer Aspire 5670
Moderátor: Don
- Shadow_Monster
- Nováček

-
Acer Aspire 5670
Myslíte že je tenhle NB dobrý na hry a jestli by šlo na něm něco přetočit? Jeli by na něm průměrný hry tak na střední detaily při rozlišení 1280x800? A ještě jeden dotaz je v něm lepší grafika než nepřetaktovaná 6600 GT se 128 mb? thx předem
- malidian
- Mírně pokročilý

-
- Shadow_Monster
- Nováček

-
Omlouvám jse ten link jsem zapomněl uvést.
http://acer.cz/acereuro/page4.do?sp=pag ... =333166119
JJ děla se i s X1400 i s X1600. Já asi na 99% budu mít tu nejvyšší konfiguraci. A ještě bych se chtěl zeptat. Slyšel jsem že u některých NB existuje externí grafika nebo co. Jde i u tohoto? Můžu vyměnit HDD či RAMky? thx předem
sry já se v NB nevyznám.
http://acer.cz/acereuro/page4.do?sp=pag ... =333166119
JJ děla se i s X1400 i s X1600. Já asi na 99% budu mít tu nejvyšší konfiguraci. A ještě bych se chtěl zeptat. Slyšel jsem že u některých NB existuje externí grafika nebo co. Jde i u tohoto? Můžu vyměnit HDD či RAMky? thx předem
sry já se v NB nevyznám.
- malidian
- Mírně pokročilý

-
X1600 by snad tak nějak se mohla rovnat 6600GT, X1400 určitě ne. Externí grafika? Tím bude asi myšleno nesdílená. Vyměnit HDD či paměť? No, jde o to, že né vše musí být nutně kompatibilní a navíc se může stát, že porušíš záruční podmínky. (Jediný, co ti mohu říct je, že když jsem se rozhodoval, jestli si přikoupím ještě další paměťový modul 512MB do Toshiby, tak jsem raději napsal do autorizovaného servisního střediska Toshiby a tam mi odpověděli, že dokoupením paměti záruku neporuším, ale že si mám dát pozor jakou paměť kupuji, protože ne každá je kompatibilní a tak dál, což mi bylo jasný taky. Na druhou stranu nevím, jak jsou na tom ostatní výrobci. Sh (uživatel tohoto fóra) psal, že u HP je to velký problém, pokud si do HP notebooku člověk koupí neoriginální příslušenství. Problém je, že originály jsou drahý. Takže pokud chceš něco měnit, raději se zeptej prodejce. 
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. 
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele: