Radeon X1800GTO / GTO2
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- DRACUL
- Začátečník
- MireC22
- Začátečník
-
- DRACUL
- Začátečník
- DRACUL
- Začátečník
- godlike
- Středně pokročilý
-
- DRACUL
- Začátečník
- Delarge
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Já tam mam taky Omegy, takže to zkus tak, jak to radil godlike...Jinak v ATT si s X1800GTO moc nezataktuješ, to nejde nikomu
Intel Core i7 12700KF + Noctua NH-U12A CB -- Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 -- Gainward Phantom RTX 4080 -- G.Skill Ripjaws V 2x16GB@3600CL14 -- WD Black SN850 NVMe 2TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Sennheiser HD 560S -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- WIN 11 Home 24H2
- godlike
- Středně pokročilý
-
- DRACUL
- Začátečník
nehcce sa mi moc do flash biosu
omegy mi uz funguju ale ATT nie. Skusal som Atool, tam som taktovat mohol ale neviem zistit ci tie takty su aj skutocne, pretoze ani everest mi nechce frekvencie ukazat. cez co taktujes ked mas omegy?
omegy mi uz funguju ale ATT nie. Skusal som Atool, tam som taktovat mohol ale neviem zistit ci tie takty su aj skutocne, pretoze ani everest mi nechce frekvencie ukazat. cez co taktujes ked mas omegy?
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
- DALE
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- godlike
- Středně pokročilý
-
Posledni rtuner+monitoring+overclocker..urcite rovnou pridej V..jinak skoncis tak na 580/1200DRACUL píše:nehcce sa mi moc do flash biosu
http://www.techpowerup.com/downloads/89
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163
Kdovi jaky blaboly to ukazuje..kamos s x1800xt 512 mel i 50A ja s 1900GT cca 28A..DALE píše:..nekdo kdo ma taky HIS X1800GTO ICEQIII - kolik mate proudovej odber (na regulatorech?) ?
Na jadru mam ted 1.4V a frekvenci 720MHz a pri plny zatezi odber 35.45A...
- DALE
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ok dobry.. tak ja to zkusim este trochu poladitgodlike píše:Posledni rtuner+monitoring+overclocker..urcite rovnou pridej V..jinak skoncis tak na 580/1200DRACUL píše:nehcce sa mi moc do flash biosu
http://www.techpowerup.com/downloads/89
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163
Kdovi jaky blaboly to ukazuje..kamos s x1800xt 512 mel i 50A ja s 1900GT cca 28A..DALE píše:..nekdo kdo ma taky HIS X1800GTO ICEQIII - kolik mate proudovej odber (na regulatorech?) ?
Na jadru mam ted 1.4V a frekvenci 720MHz a pri plny zatezi odber 35.45A...
- froxic
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
hmm.. to se ti zda dost?? u me bezne 30-40 dle narocnosti sceny... ten odber zalezi jak na taktech tak na voltazi.. pres vecer jedu na 300/600 na 0.7V/1.7V a na regulatorech 4A oproti default 12DALE píše:Prosimte FROMe nebo nekdo kdo ma taky HIS X1800GTO ICEQIII - kolik mate proudovej odber (na regulatorech?) ?
Na jadru mam ted 1.4V a frekvenci 720MHz a pri plny zatezi odber 35.45A coz mi prijde dost.. - je to normalni nebo uz bych to radsi nemel trapit?
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- DRACUL
- Začátečník
ok mam rivu, overclocker a ten monitoring je co? nejaka utilita?
a este ked to taktnem, kde si overim realne takty, lebo everest/ktory pouzivam/ to neukaze?
takze v rive mam taktovat a v overclocker mam menit napatie ak som to spravne pochopil.
preco nieje mozne robit vsetko v oveclocker?
a este ked to taktnem, kde si overim realne takty, lebo everest/ktory pouzivam/ to neukaze?
takze v rive mam taktovat a v overclocker mam menit napatie ak som to spravne pochopil.
Naposledy upravil(a) DRACUL dne pát 9. čer 2006, 13:00, celkem upraveno 1 x.
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
- godlike
- Středně pokročilý
-
Pro zasmani vyloveno v diskuzi na CC u 1800GTo :
Dotaz:
Dobrý den, chci se zeptat jestli tato GK bude plne kompatibilni se zakladni deskou DFI nF4 Ultra Infinity - nForce4 Ultra.
Dekuji za odpoved.
Opoved(ne z CC):
To ti nikdo nezaruci (a je dost pravdepodobny ze budes mit problemy) doporucil bych ti radsi nejakou nVidii (7600GT) nVidia se kompaktibilitou s ATI moc nezabyvala takze je to otazka nahody
Dobra rada nad zlato
Dotaz:
Dobrý den, chci se zeptat jestli tato GK bude plne kompatibilni se zakladni deskou DFI nF4 Ultra Infinity - nForce4 Ultra.
Dekuji za odpoved.
Opoved(ne z CC):
To ti nikdo nezaruci (a je dost pravdepodobny ze budes mit problemy) doporucil bych ti radsi nejakou nVidii (7600GT) nVidia se kompaktibilitou s ATI moc nezabyvala takze je to otazka nahody
Dobra rada nad zlato
- SHotgun ridER
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
no
Kouknete na mou sestavu ..proc mi seka Tomb raidr legend na next-gen..vim ze to zas nemam buhvico ale cekal sem to pojede plynulej...
Case : MODE Com Glory ( 2xchasis fan--bocnica+windtunnel, predek intake pres hdd-- 1x cpu - ) , Procesor: AMD Athlon 64 3000+ . , Gigabyte K8NMF-9 , GK Radeon X1800 GTO Saphirre:-/ PCIe , RAM 2x512 Corsair 400 + 1x512 GooDRAM ,20Gb Matrox 5700 , 80Gb WDigital 80Gb 7200. Zdroj mode com 350W
windows xp....
windows xp....
- Thellwin
- Administrátor
Tady http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00033738 mají X1800GTO za cca 5300 s DPH ... dá se vůbec sehnat levněji ?
Goldnoob team proud member!
- godlike
- Středně pokročilý
-
- MireC22
- Začátečník
-
ty si asi nikdy nespustil riva tuner, tam kde mas napisene pipky mas vpravo taky maly trojuholnicek tak na ten kliknes a vyberies HW montiroing (chip s lupou) voltaz je uveden dole.DRACUL píše:ok mam rivu, overclocker a ten monitoring je co? nejaka utilita?
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- froxic
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: no
no kdyz mas stock A64 a stock x1800GTO ani neodemcenou tak se moc nediv.... bez odemceni a OC to zase neni tak zazracna karta.. stejne tak s procakem. Me next gen bezi v klidu.. krom jedne mise kde byli videt vodopady, tam uz to lezlo co se mi tak zdalo k 20-25FPSSHotgun ridER píše:Kouknete na mou sestavu ..proc mi seka Tomb raidr legend na next-gen..vim ze to zas nemam buhvico ale cekal sem to pojede plynulej...
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)