rada - digitalny fotak

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
karajo
Nováček
Nováček

rada - digitalny fotak

Příspěvek od karajo »

potrebujem poradit pri vybere dig. fotaku a to medzi Canon Power Shot S2 IS ,Sony Cyber-Shot DSC-H2 alebo Panasonic DMC-FZ7EG-K...prosim nejakeho odbornika co sa v tom vyzna alebo uzivatelov niektoreho z nich
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: rada - digitalny fotak

Příspěvek od sx02 »

karajo píše:potrebujem poradit pri vybere dig. fotaku a to medzi Canon Power Shot S2 IS ,Sony Cyber-Shot DSC-H2 alebo Panasonic DMC-FZ7EG-K...prosim nejakeho odbornika co sa v tom vyzna alebo uzivatelov niektoreho z nich
Tywe tak rozhodvat mezi temahle fakt neni jednoduchy a jendoznacnou odpoved ti nikdo neda. Kazdej z tech foatku ma svy pro a proti s tim ze zadnej neni vyrazne lepsi nez druhej.
navic na to aby se dalo rozhodnout udavs prilis malo informaci. (Zkusenosti? mas doma nejakou kartu?, preference? Zkousel jsi je jak ti padnou do ruky apod...)

Pokud umis anglicky precti si recenze na dpreview.com
Jinak fz-7 je o stupinek jinde, primy konkurent tech dvou je fz-5 ktera uz se skoro neprodava...
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

měl sem podobnej problém... viz tady ale nakonec sem se rozhodnul jít do fz-7 je menší.. a pro mě přijatelnější.. :) ale musim počkat jak dopadne reklamace ipoda :'(
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

pokud chces ultrazoom, tak IS2
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

ICE píše:pokud chces ultrazoom, tak IS2
a nějaký důvody?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

protoze podle testu a nejakych fotek co jsem mel moznost poorvnat mi prijde jako nejmene spatny. panasonic bych asi dal hned na druhy misto...
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

ICE píše:protoze podle testu a nejakych fotek co jsem mel moznost poorvnat mi prijde jako nejmene spatny. panasonic bych asi dal hned na druhy misto...
Vidis tak cim vic testu a zkusenosti ctu, tim vic bych si vitezstvim canona nebyl jistej ;-)
oupee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oupee »

Mám FZ7 a maximální spokojenost. Za ty prachy se nedaj čekat zázraky ale ta výbava a ovládání do jedenácti tisíc asi nemá konkurenci.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“