Zdravím, vím, že se to tu už několikrát řešilo, ale pořád se mi to nedaří rozchodit. Navíc vše bylo popsáno s outlookem.
Na maily používám foxmail, jsem připojen přes eurotel data nonstop a maily posílám přes tiscali.
Foxmail mi všechny maily přijme, ale žádný neodešle. Vždy mi to vypíše
The server reply:
554<x@seznam.cz>:Relay acces denied
Zkoušel jsem různá nastavení podle rad, které byly udávány pro outlook, ale marně.
Díky za každou radu.
Foxmail+eurotelDN=nelze odesílat emaily
Moderátor: Don
- smile4me
- Začátečník

-
Foxmail+eurotelDN=nelze odesílat emaily
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bajgy
- Středně pokročilý

musis posilat maily pres toho providera, ke kteremu jsi pripojeny. Tedy pres Eurotel. Pokud posilas pres jineho, musel by ses nejakym zpusobem autentozovat.
To je duvod proc ti to pise prave Relay denied. Cizi operator se brani posilani mailu pres svuj SMTP server, protoze by toho okamzite vyuzili spammeri.
To je duvod proc ti to pise prave Relay denied. Cizi operator se brani posilani mailu pres svuj SMTP server, protoze by toho okamzite vyuzili spammeri.
Toshiba Tecra A6
- smile4me
- Začátečník

-
Ehm, fakt to pomohlo. Nejdříve jsem měl smtp nastavené jako smtp.tiscali.cz, pak jsem zkoušel smtp.eurotel.cz, ale toto mě nenapadlo.pavel.minarik píše:máš nastavený smtp server jako smtp.etmail.cz
?
Ještě jednou díky. Konečně po roce můžu posílat maily.
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II