Notebook s hmotností 7.8 kg a HD-DVD mechanikou?

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Notebook s hmotností 7.8 kg a HD-DVD mechanikou?

Příspěvek od malidian »

Co si myslíte o těchto novinkách od Aceru?
Článek
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
Protlak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Notebook s hmotností 7.8 kg a HD-DVD mechanikou?

Příspěvek od Protlak »

verntom píše:Co si myslíte o těchto novinkách od Aceru?
Článek
Aspire 9800
urcite ne. kdyz uz takhle velky a drahy ntb tak ne Acer.
Aspire 9110
Uvidim podle ceny... Ale porad je to Acer =)

zaverem: Neukvapoval bych se tim ze nejaky vyrobce jako jeden z prvnich uvedl ntb s HD-DVD mechanikou. Pockal bych si az toto bude standart a jak se vyvoj HD-DVD bude vyvyjet abych za pul roku nelitoval co jsem koupil.
PC: C2D E6400,Gigabyte GA-965P-DS4, 2GB DDR2 800, GF 7600GS, celkem 500 GB na HDD, 19" LCD PHILIPS 190S6
NTB: Asus A6Kt TurionMT34 1.8ghz, 1GB RAM, X1600, 100GB HDD
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Za sebe můžu napsat asi tolik, HD-DVD mechanika mě nijak nebere a její cena jistě během krátké doby bude velmi rychle klesat. Šlo mi spíše o vaše názory na notebook, který má hmotnost bezmála 8 kg. Nedochází mi, na co je takový book dobrý. Mobilita nulová a jako náhradu klasického PC bych jej také nechtěl, už jen při pomyšlení na tu cenu, která bude určitě nechutně vysoká a nehledě na to, že jakožto náhradu stolního PC byste museli vzít model s Go 7600 a ani tak... :)
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

bože... já jako obdivovatel subnotebooků budu tohle dlouho rozdýchávat :D teď sem u noutu co má prej 2,7 a přijde mi to ideální...

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
mobil-man
Nováček
Nováček

Příspěvek od mobil-man »

Myslim, ze tohle je uz moc...ja mam 17" (1680*1050) a to je jeste snesitelny, ale pro nejaky vetsi prenaseni to taky neni (3,5kg).
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Je to extrém, extrém který je podle mě nepoužitelný, taky se mi to špatně rozdejchává, nedokážu najít jedinou výhodu. :)
Protlak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protlak »

verntom píše:Za sebe můžu napsat asi tolik, HD-DVD mechanika mě nijak nebere a její cena jistě během krátké doby bude velmi rychle klesat. Šlo mi spíše o vaše názory na notebook, který má hmotnost bezmála 8 kg. Nedochází mi, na co je takový book dobrý. Mobilita nulová a jako náhradu klasického PC bych jej také nechtěl, už jen při pomyšlení na tu cenu, která bude určitě nechutně vysoká a nehledě na to, že jakožto náhradu stolního PC byste museli vzít model s Go 7600 a ani tak... :)
Tak treba kdyz ntb neprenasim kazdy den, ale tak jednou za tyden (mesic) tak bych nechtel hned balit celej deskop, ale vzal bych jen "notebook". Ale 8 kg to uzje fakt extrem :o ale i kdyz u mas ve skole ma jeden typek nejakyho 3 roky staryho Acera 17" a ten ma 11 kg :-D
PC: C2D E6400,Gigabyte GA-965P-DS4, 2GB DDR2 800, GF 7600GS, celkem 500 GB na HDD, 19" LCD PHILIPS 190S6
NTB: Asus A6Kt TurionMT34 1.8ghz, 1GB RAM, X1600, 100GB HDD
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Protlak píše:
verntom píše:Za sebe můžu napsat asi tolik, HD-DVD mechanika mě nijak nebere a její cena jistě během krátké doby bude velmi rychle klesat. Šlo mi spíše o vaše názory na notebook, který má hmotnost bezmála 8 kg. Nedochází mi, na co je takový book dobrý. Mobilita nulová a jako náhradu klasického PC bych jej také nechtěl, už jen při pomyšlení na tu cenu, která bude určitě nechutně vysoká a nehledě na to, že jakožto náhradu stolního PC byste museli vzít model s Go 7600 a ani tak... :)
Tak treba kdyz ntb neprenasim kazdy den, ale tak jednou za tyden (mesic) tak bych nechtel hned balit celej deskop, ale vzal bych jen "notebook". Ale 8 kg to uzje fakt extrem :o ale i kdyz u mas ve skole ma jeden typek nejakyho 3 roky staryho Acera 17" a ten ma 11 kg :-D
Jenže deskop máš v podobný konfiguraci, já nevím, prostě tak čtyřikrát levnější, než bude stát tenhle mutant.
Btw: 11 kg, to snad ani není možný. :-D :lol: :?
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Jo už jsem o tom psal taky ehm :oops: - člověk, co si to koupí podle mě neví co s penězma - za cenu, kterou už teď vidím vysoko si může koupit tak 2 (možná i víc) desktopy se stejnou konfigurací. To už mi na občasný přenášení přijde lepší Dell XPS M2010...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Acer Aspire 9510, ale vypadá dost dobře, ta grafika v něm. :worship:
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“