BearShare problem zo spyware a adware

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

BearShare problem zo spyware a adware

Příspěvek od lolo »

Mam BearShare free a pri instalacii mi to naistaluje komponent Zango a ten obsahuje Adware a Spyware.Ked tento komponent odstranim tak mi uz nejde zapnut BearShare. Ako to mozem odstranit bez narusenia chodu programu. :)
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Bearshare je sam o sobe spyware :wink: takze jednoducha rada neinstaluj, jetsli ovsem nechces aby ti skoro po kazde kdy otevres IE nebo operu ci firefox naskakovaly advertismeny na smailiky :wink: :roll:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Bearshare :blee: neskutečný zvětstvo
ignorelist: kremrole a dezoláti
Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

To bych netvrdil, ja si pres nej stahnul spoustu filmu, hudby a her. Pokud si po instalaci projedes komp NODem, a odstranis spyware atd. tak je to celkem napohodu, dobre se pres nej taha, podle me lip nez treba pres DC++. Najde ti vsechny soubory od vsech uzivatelu co sdilej, a od kazdyho po castech tahas, coz ma za nasledek plnou rychlost stahovani. Ja muzu jen oporucit. :wink:
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Pawlis píše:To bych netvrdil, ja si pres nej stahnul spoustu filmu, hudby a her. Pokud si po instalaci projedes komp NODem, a odstranis spyware atd. tak je to celkem napohodu, dobre se pres nej taha, podle me lip nez treba pres DC++. Najde ti vsechny soubory od vsech uzivatelu co sdilej, a od kazdyho po castech tahas, coz ma za nasledek plnou rychlost stahovani. Ja muzu jen oporucit. :wink:
LOl a cp BitTorrent nebo Azerus. mam to samy stahovani a nemusim hledat v compu zadnej spyware. tazke Bear suxx..ale kdo chce kam pomozme mu tam ne? :wink: :roll:
Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

Ja su spokojenej s tim co mam a nehodlam to menit, spyware a viry nemam, tak sem vpoho.
Hoonzooid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hoonzooid »

Pawlis píše:Ja su spokojenej s tim co mam a nehodlam to menit, spyware a viry nemam, tak sem vpoho.
Nemáš nebo o nich nevíš.... :lol:
Každopádně BearShare je program na HOV... Já jsem ho instaloval jen 1x a hned jsem tam měl takovejch spywarů a adwarů...... HNUS!
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

Proc bych o nich nemel vedet? Uz rok ho pouzivam a bez sebevetsich problemu. Kdyz sem ho instnul, tak se mi na pozadi spoustely dve aplikace, nejspis onen spyware, ktery sem zakazal. Musi se to totiz umet doladit a ne to jen nainstalovat, zjistit ze to ma vira a hned s tim pryc. Existuje jeste program, kterej funguje ve stejny siti Gnutela jako BearShare, tusim ze se jmenuje LimeWare nebo nejak tak, ten by mel byt bez spywareu a podobnejch srac**, ale nejsu si tim jistej, protoze ho nepouzivam. Nikoho ho nevnucuju, jen rikam ze s nim spatnou zkusenost nemam, takze asi tak. Da se na nem najit sousta hudby, filmu, her proste vseho, bo tky ne kdyz ho vyuziva pres 1mil. lidi.
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drom »

Pawlis píše:Kdyz sem ho instnul, tak se mi na pozadi spoustely dve aplikace, nejspis onen spyware, ktery sem zakazal. Musi se to totiz umet doladit a ne to jen nainstalovat, zjistit ze to ma vira a hned s tim pryc.
No tomu, ze neco zakazes ja nerikam "doladit". Bearshare je prasecina, ted mi to docvaklo, ze ma bracha porad zasranej komp nejakyma vyskakovacima oknama a podobne, on tam ma bearshare :)
Pokud nejakej program dela bordel, tak to nema cenu "doladovat" (dle Tebe), ale obloukem se tomu vyhnout.

GtkGnutella rulez :)
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolo »

Po preskenovani systemu mi to naslo okolo 80 spyware, adware a inej havede. Takze Bear Share :blee:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Drom píše:GtkGnutella rulez :)
člověče nevím, tyhle sítě jsou prolezlý nukem a fakem protože to nikdo nehlídá, cokoli jinýho než DC a torrent nemá moc smysl používat
ignorelist: kremrole a dezoláti
Drom
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drom »

zombux píše:
Drom píše:GtkGnutella rulez :)
člověče nevím, tyhle sítě jsou prolezlý nukem a fakem protože to nikdo nehlídá, cokoli jinýho než DC a torrent nemá moc smysl používat
Ja si nestezuju :)
Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

Ja si tky nestezuju, uz pul roku mi NOD nenasel zadny vir ci cokoliv jineho, a to stale BS pouzivam.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“