Jak na PING u CDMA (Et)
Moderátor: Don
- presscott
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jak na PING u CDMA (Et)
Mam pripojeni od eurotelu pres CDMA (modem AnyData). Kdyz dam mereni pingu, porad lita od 150-260ms, kdyz zapnu treba icq, tak i 300ms. Sem tam si zahraju pres net C-S, a kvuli tohoto vysokeho pingu musim hledat servery bud bez omezeni a doufat, ze me admin necha hrat, nebo najit server s omezenim do 200ms...tam me nevykopnou, dokud nezapnu icq. Delal sem taky pokus, co se stane, kdyz mirne povytahnu antenu z modemu...ping byl hned cca 2000ms! Myslite teda, ze kdybych koupil smerovku, zlepsil by se ping? Signal mam temer plny (nekdy chibi 1 schodek). Prolez sem cely FAQ, ale o pingu ani stopy...(btw. udelal sem i upravu registru--bez vysledku)
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ping anténou o mnoho nezlepšíš.
Narážíš na samotné technologické omezení CDMA spoje - jinými slovy: ždímeš co to dá a víc už z oho nedostaneš
Být tebou bych byl rád, že mám vůbec ping kolem dvou set - protože cdma občas vylítává až k průměru 800-900ms, což odpovídá výrazně starším mobilním technologiím (GPRS, ...)
Narážíš na samotné technologické omezení CDMA spoje - jinými slovy: ždímeš co to dá a víc už z oho nedostaneš
Být tebou bych byl rád, že mám vůbec ping kolem dvou set - protože cdma občas vylítává až k průměru 800-900ms, což odpovídá výrazně starším mobilním technologiím (GPRS, ...)
Francie ... sladká Francie
- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- presscott
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jasne ze neni na hrani pres net, ale kdyz se chcu odreagovat....jinak mam doma i ADSL 512kbps, ale nechce se mi to porad dokola prepojovat, pac to DSL je na druhym pc, ktery neni muj.
//edit: tak sem ty registry prekopal znova, a ted stahuju prumerne 100kb/s, ze zacatku cca 200.
//edit: tak sem ty registry prekopal znova, a ted stahuju prumerne 100kb/s, ze zacatku cca 200.
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
- presscott
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takze radost ze zvysene rychlosti netrvala dlouho.
Preinstaloval jsem windows, registry nastavil tak jak predtim (z hulanovych stranek-predtim to slo), ale ted stahuju tak 20kB/s a to i kdyz registry vratim do puvodniho stavu!!! Na modemu mam diody indikujici pracovni rychlost. Kdyz predtim jel rychle, svitila pouze modre - tj. rezim EVDO, rychlost pres 1200Kbps. Ted? Dioda sviti zelenomodre - tj. zase rezim EVDO, ale rychlost mezi 600 - 1200Kbps!!!
Co s tim? Stahoval jsem predtim nejake soubory o velikosti 600MB (+ surfovani + game)...takze pres limit to urcite neni. Ze by to na eurotelu nejak zjistili, ze taham rychleji a zatrhli mi to??? 
- Hanz24
- Nováček

-
- Epidot
- Středně pokročilý

CDMA od ET jsem mel.. bohuzel. Krome doporuceni ,,vyhod to z okna,, snad jen ze pingy mas na cdma normalni. mensi mit nebudes. Na hrani 3d FPS zcela nevhodne. Kamos na tom hraje Guild Wars - je to vpohode ale to je asi vse.
13600k@54x/44x+Noctua D15SG2, MSI Z690 Tomahawk, 32GB Kingston DDR4 3600, ASUS TUF RTX 5070Ti, ASUS ROG SWIFT PG279Q HW G-Sync, Samsung 990Pro 2TB, 970Evo+2TB, 970Evo+1TB, Intel 660p 2TB, Dell EMC/PM893 1,92TB, Intel X25-M 80GB, Fractal Torrent Solid, Corsair RM1000x('24), Logitech G502+G815 tactile US, Secretlab OMEGA, RME ADI-2 DAC FS + Adam Audio A4V + Denon AH-D9200