ovladače pro Geforce 2
Moderátoři: morke, Walker1134
- gugi
- Nováček

-
ovladače pro Geforce 2
Hoj . chtěl sem se tak zeptat jesli neznáte nějakz dobry ovladače pro Geforce 2 MX 400 64MB. Já když tam dám ty nejnovější forceware tak se mi stane že v některých hrách mám bíly textury takze např. auto vidim jen ciste bily.
- GoodMan
- Začátečník

- @Ravenman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- kamilo
- Nováček

-
Re: ovladače pro Geforce 2
Zdravim.Ja mam taky takovou kartu a mel jsem taky ten problem,ale nebylo to v ovladaci,ale v procesoru.Kdyz mas slabsi procesor,tak ti muze to delat,aspon mne to delalo.Dal jsem tu samou kartu na jiny pc a te same ovladace a vse slo v pohode,samozrejme procesor tam byl silnejsi.gugi píše:Hoj . chtěl sem se tak zeptat jesli neznáte nějakz dobry ovladače pro Geforce 2 MX 400 64MB. Já když tam dám ty nejnovější forceware tak se mi stane že v některých hrách mám bíly textury takze např. auto vidim jen ciste bily.
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Re: ovladače pro Geforce 2
ale tak to nemusela byt vina v procesoru, predpokladam ze si to dal do jine desky a to uz je jeden faktorkamilo píše:Zdravim.Ja mam taky takovou kartu a mel jsem taky ten problem,ale nebylo to v ovladaci,ale v procesoru.Kdyz mas slabsi procesor,tak ti muze to delat,aspon mne to delalo.Dal jsem tu samou kartu na jiny pc a te same ovladace a vse slo v pohode,samozrejme procesor tam byl silnejsi.gugi píše:Hoj . chtěl sem se tak zeptat jesli neznáte nějakz dobry ovladače pro Geforce 2 MX 400 64MB. Já když tam dám ty nejnovější forceware tak se mi stane že v některých hrách mám bíly textury takze např. auto vidim jen ciste bily.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |