TV do projektoru pres scart/cinch

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
nimeth
Nováček
Nováček

TV do projektoru pres scart/cinch

Příspěvek od nimeth »

Zdravím!
Mám problém s propojením TV a projektoru...Mam z videa (do ktereho vede antena) scart (euroAV) vystup, v nem redukci scart/3*cinch (1video,3*audio), pres cinchove kably to mam svedene do projektoru do cinch video vstupu a cinch audio vstupů a vůbec to nedetekuje jaký koli signál. Nevíte někdo v čem by mol být problém??

VCR je Silvas schneider Y629, projektor Toshiba top-s25

diky moc za rady
Jsem Lama a nestydím se za to:-)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Na tom videu máš jen jeden scart nebo dva? (AV a Decoder). A ten kabel pro video (žlutý cinche) máš opravdu video, nebo obyč dvojlinku? Pro propojení PC-TV a tak to sice stačí, ale projektory s tím mají problémy. Jinak bych to asi všechno vyzkoušel takhle propojit třeba aspoň na TV, a pak to ve stejné konfiguraci píchnout do projektoru.
nimeth
Nováček
Nováček

diky

Příspěvek od nimeth »

No, při propojení PC-TV to funguje a při propojení PC-projektor to funguje taky, ale je fakt, ze to je obyc cinh...ani jsem nevedel ze existuju nejake special video cinch kabely...diky moc za radu zitra se zeptam v elektru, jestli maji nejaky video-cinch...

Jinak na videu mam jen jeden scart pro vystup.
Jsem Lama a nestydím se za to:-)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Kabel na video signal s cinch/cinch je trochu silnější, a měl by být i odstíněnej. Nevím přesně v čem je lepší nebo jinej, ale na projektoru mi normální dělaly problémy a nechtělo to chodit a s tím video to šlo.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“