Tesla Moderato 1037A

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tesla Moderato 1037A

Příspěvek od wector »

Při úklidu sklepa sem našel tohleto zařízení :oops: . Je mi líto to vyhodit, ale abych to uchránil před matkou, tak tomu musim dát nějakej smysl.

Takže je potřeba:

a. ) opravit jehlu - k ní vedoucí drátky skrz rameno jsou utržený na spoji u zakončení ramena, kde je samotná jehla připevněna. Nevim jestli to má smysl nechat připájet nebo se radši pokusit sehnat celý rameno.

b.) "nějak" to propojit s compem ( ale pokud možno se vyhnout takovejm těm postupům jako koupě Platinum verze nějaký zvukovky za kdovíkolik - všechny prachy sou připravený na Conroe, tohle má prioritu bokovky ). V podstatě se to dá říct tak, že bych potřeboval, aby mi někdo krátce poreferoval, jaký jsou možnosti využití. Dík
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDuly »

Já bych to vyděl na zesík... :roll:
<< Modding is not my hobby, modding is my life >>
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

DJDuly píše:Já bych to vyděl na zesík... :roll:
No ne že by mě tohle posunulo nějak dopředu :roll:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

DJDuly píše:Já bych to vyděl na zesík... :roll:
Já bych to viděl na doporučení přestat postovat zbytečný posty o věcech, ke kterým nemáš co konstruktivního říct. Jinak to začnu asi brzo mazat.

2 wector : ty dráty od přenosky by měly jít normálně připájet; předpokládám, že na přenosce bude konektor a na ramínku jeho protikus, takže to by se dalo opravit snadno... pošli kdyžtak detailnější foto, kde je to trhlý.

Za druhé - připojení ke kompu. Tady není co řešit - není to samotnej gramofon, ale gramorádio s vlastním zesilovačem, tedy korekční předzesilovač bude mít určitě vestavěnej. Jediné, co potřebuješ, je z toho někudy vytáhnout linkovej výstup, nic složitějšího v tom není... bude zřejmě někde vzadu na pětikolíku...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDuly »

TomV píše:....
Za tento post se omlouvám :oops: , předpokládal jsem že je dotyčný v dané problematyce zběhlí tak sem to nerozepisoval.

Jinak s návodem jakto rozběhnou plně souhlasím, jen mám takovej pocit že tento stroj má vzádu již konektor jako vstup, ale nejsem si jistý možná si to pletu s něčim jiným.

Ještě jednou se omlouvám.
<< Modding is not my hobby, modding is my life >>
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

TomV píše:...
No ten problém nevyfotim ( nemám digitál a u mladý ho nepučim, páč má teď zkoušky... ). V podstatě to je takhle: ramenem vede svazec drátů, kterej se na konci rozdělí na 3 samice, který se připojujou k jehle. A právě ty samice jsou vytrhlý. Pájku koupim, ta něni tak drahá, na pořadí těch samic imho nezáleží ( ramenem je to vedený bez stínění, vzájemně se dotýkaj ). Přinejhoršim obejdu bazary, snad tam najdu nějakej náhradní díl.

Teď k tomu propojení - zajímalo by mě, jakej kabel mám poptávat. Na jednom konci 3,5mm jack ( do compu ) a druhej už nevim...
DJDuly píše: předpokládal jsem že je dotyčný v dané problematyce zběhlí
autor se v tomhle oboru opravdu prdlačku vyzná :) ( jinak je problemaika a zběhlý ;) )
pibi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pibi »

Výstup z gramorádia by měl být DIN 5 kolík.
AMD Ryzen 3 1300X, Gigabyte GA-AB350 Gaming 3, WD Black, M.2 2280 - 256GB, Seasonic SSP-350ST, 2x EIZO CG21
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Neměl by náhodou někdo od tohodle schéma?
Známý ho potřebuje...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“