Radeon X800Pro - porucha - HELP
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pise ze je elektrikar tak toto by uz davno skusil. ved taketo veci by vyskusal aj uplny noob. skor bude problem v karte alebo v doke. mozem ta uistit ze ked vypnes vsetky zariadenia a nechas zapnutu len grafiku a disk musi to ist na hociktorom EC 300W. To ako bez debaty. Enermax Liberty 400W je urceny uz aj pre SLI a dualcore takze to je spotreba trochu o inom ako tvoja x800pro
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- aliencz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- romco
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a točí a točí, stále o tom istom, pritom spomínal pôvodca, že kontroloval všetko.....aliencz píše:Nechci se opakovat.Mike.Ace píše:Zkontroluj ten molex konektor, jestli je v pohode a zkus jinej tam pichnout
Kúuuurňa, škoda, že mám ten istý problém, z ničoho nič....
Naposledy upravil(a) romco dne stř 10. říj 2007, 10:56, celkem upraveno 1 x.
- aliencz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
smůla už jsem z brna pryč...
no kdyby se ti to nedařilo, tak já bych se ti na ni mrkl (moc nevěřím že je problém ve zdroji) a taky to že na tuhle kartu potřebuješ min. 400W zdroj je největší k*nd**na co jsem za poslední dobu slyšel až se nechce věřit že vyšla z úst technika
...no ale musel by si mi ji poslat nebo až pojedu do brna, jinak nevim
no kdyby se ti to nedařilo, tak já bych se ti na ni mrkl (moc nevěřím že je problém ve zdroji) a taky to že na tuhle kartu potřebuješ min. 400W zdroj je největší k*nd**na co jsem za poslední dobu slyšel až se nechce věřit že vyšla z úst technika
- romco
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Aj to sa stávafanik píše:smůla už jsem z brna pryč...
Ale zažil som, že aj 400W zdroj nestačil.
Je pravda záleží aj na výrobcovi.
Ale našťastie mám grafiku v záruke.
Čiže ju tam švacnem