Zvukovka mi hučí. Pomóóóc!!!
Moderátor: CageJ
- DJ Majlou
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Zvukovka mi hučí. Pomóóóc!!!
Prosím o radu. Koupil jsem si notebok. Chtěl jsem ho používat pro pouštění písniček na discotékách ale má to velkej problém. Když ho mám připojenej na adaptéru (protože baterka moc nevydrží) a vyvedenej kabel ze zvukovky do mixážního pultu, tak to hrozně hučí. Dělá to i když to stejným způsobem napojím doma na domácí kino. Pořád nechápu v čem je problém. Přitom do sluchátek mi jde zvuk čistý. Prosím vás proto o radu, zda stím máte někdo zkušenost a co to může vyřešit. Jsem z toho zoufalej. V servisu mi řekli, že to je normální. Jestli to je normální tak oni v tom servisu jsou nenormální. Nevím jestli by to vyřešila externí zvukovka ale na tu zrovna moc peněz nemám a kupovat ji proto aby to problém nevyřešilo nemá smysl. Děkuji moc všem za případné rady a pomoc. Vážím si každé pomoci. Pokud budu moci pomoct já vám, rád se odměním. Díky všem, DJ Majlou
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Špeta Marek
- Nováček

To je porad ta stejna pohadka
Dej na tomto foru hledat vrneni/vrnění nebo spis brum 
Intel Pentium D 805@3GHz-zatim, 2048MB DDR2, PT880 chipset, Radeon 9600XT 256MB, 7200.7 200GB+DM10 300GB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, Sound Blaster Live! 5.1, FSC LCD P19-2, HP Deskjet 959c, MS Mouse, 550W LC
- DJ Majlou
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- toma
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Clowece
Nehowor ani zo srandy bo si chcem kupit tiez niaky notebook na nieco podobne no hned aj s externou zvukarnou...
ja si myslim ze ken nebude problem s vystupon: poladene doliehacie plosky na jacku tak potom uz jedine kodek ktory mas podla seckeho integr, na doske...
Skus si v kraamku pucit Creative SB AUDIGY 2 ZS Notebook PCMCIA a skus to...
Ked tak sa dohodni z prodavacem na vraceni penez... kdis to je normalni tak tohle taky ne
?
ja si myslim ze ken nebude problem s vystupon: poladene doliehacie plosky na jacku tak potom uz jedine kodek ktory mas podla seckeho integr, na doske...
Skus si v kraamku pucit Creative SB AUDIGY 2 ZS Notebook PCMCIA a skus to...
Ked tak sa dohodni z prodavacem na vraceni penez... kdis to je normalni tak tohle taky ne
- DJ Majlou
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- DJDuly
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- DJ Majlou
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ono každopádně hrát z interní zvukovky notebooku je celkem odvážnej úlet, když si vezmu, že většina softů vyžaduje přinejmenším podporu ASIO.
Já bych interní zvukovku vůbec neřešil a koupil rovnou externí do USB. Na jakýkoliv Creative rovnou zapomenout, ty jsou na dvě věci. Tady pomůže třeba tohle : http://www.disk.cz/disk/product?10
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou