ICQ-nelze se prihlasit

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
seuss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ICQ-nelze se prihlasit

Příspěvek od seuss »

Chci se zeptat, dneska rano jsem byl na icq a vsechno bylo ok, tedka se chci prihlasit a nelze to. ICQ 5.0 zobrazi zlutou kytku, pres mirandu nelze, QIP hlásí mismatch/spatny heslo (což samozřejmě není). Zkoušel jsem na jiným PC, kde jiné ICQ fungovalo a ten samý problém. Jde to nějak zachránit? Já potřebuju ty kontakty, co tam mám uložený. Není někde ve windows soubor, kde ty kontakty treba muzou byt? (krome lidi od kterych jsem prijimal files)
1. PChomemade cpu AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ (2009MHz) non OC, mb Epox 9NPA+Ultra-nForce4 Ultra s939, gpu Gainward BLISS 7600GS PCX 512MB DD Silent FX pci-e , ram 2*1024 MB A-Data, hdd 250 GB Maxtor sata + 320 GB Seagette sata II + 20 GB Western Digital (gnu testing), dvd DVD-R/RW: LG GSA-4120B, zdroj ZM-400HP 400W, crt 17´Compaq V710. + LCD os Win XP SP3 Professional 2.Notebook: HP Pavilion tx2000 tablet PC, cpu AMD Turion 64 X2 Dual Core TL-66 2.3GHz, ram 2GB DDR2, gpu nVidia GeForce Go 6150, hdd 250GB, lcd 12.1" WXGA touchscreen display (1280x800 resolution) os Ubuntu Karmic Koala 9.10 Kernelem 2.6.31-19, Gnome 2.28.1 + (virtualizace XP SP2) &dual boot& Windows Vista Home SP1
Frz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frz »

dela mi to to same. Jeste rano kolem 7h ICQ slo, a ted se pokousim prihlasit a nic.

hmm :D tak uz to jde, behem psani tohoto prispevku jsem si rekl, ze to zkusim znova a hle?

jinak asi na tom nic nebude, ale pres icq se ke mne donesla zprava:
"Správci ICQ serveru vydali toto prohlášení: " My z ICQ potřebujeme zjistit kolik je aktivních účtů a kdo doopravdy využívá naše služby, nebo jen zbytečně zabírá místo na serveru." Přepošli to každému ve svém kontakt listu do 24 hodin. Jestliže tak neučiníš budou naše služby pro tebe nedostupné. Není to fáma. Neposílej mi tuto zprávu zpět. Pošli to ostatním ve tvém kontakt listu."

neco podobneho se ke mne parkrat dostalo, myslim si, ze na tom moc pravdy asi nebude, ale stejne me to trosku vrta hlavou. Je neco takoveho mozne?
Q9300 + Ninja | EP35-DS4 | 4GB | HD4670 + AC S1 | 640 AAKS, 320GB YS, 1.5TB EVDS | SH-S203B | Corsair VX450 | HP ZR24w
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Frz píše:jinak asi na tom nic nebude, ale pres icq se ke mne donesla zprava:
"Správci ICQ serveru vydali toto prohlášení: " My z ICQ potřebujeme zjistit kolik je aktivních účtů a kdo doopravdy využívá naše služby, nebo jen zbytečně zabírá místo na serveru." Přepošli to každému ve svém kontakt listu do 24 hodin. Jestliže tak neučiníš budou naše služby pro tebe nedostupné. Není to fáma. Neposílej mi tuto zprávu zpět. Pošli to ostatním ve tvém kontakt listu."
http://www.hoax.cz/cze/index.php?action ... ail&id=430

lidi co tohle posílaj bych kopal do míst, kde by je to bolelo... :oops:

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

Frz píše:neco podobneho se ke mne parkrat dostalo, myslim si, ze na tom moc pravdy asi nebude, ale stejne me to trosku vrta hlavou. Je neco takoveho mozne?
teoreticky jo, ale nevim, proc proc by to ICQ delalo, a jeste k tomu timhle zpusobem :lol:

seuss: zkus pockat, snad to bude zase nejaky vypadek ICQ serveru ...

Edit: jeste ze mam ten jabber :twisted:
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Honny píše:
Frz píše:jinak asi na tom nic nebude, ale pres icq se ke mne donesla zprava:
http://www.hoax.cz/cze/index.php?action ... ail&id=430

lidi co tohle posílaj bych kopal do míst, kde by je to bolelo... :oops:
Souhlas, ale aspoň mám jednou za čas důvod pročistit kontaktlist.
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

Sleepy.664 píše:Souhlas, ale aspoň mám jednou za čas důvod pročistit kontaktlist.
OT: Takze ten Hoax vlastne zafungoval :lol:
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jcdenton12 »

no takze aj ja mam takyto problem
este rano som sa prihlasil bez problemu (9.00) ale teraz(12.30) mi hlasi ze spatne heslo
heslo som nemenil a bojim sa ze mi ukradli account
da sa s tym nieco robit???
pls help
icq bolo 211-941-774 (uz mam nove)
...
seuss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seuss »

jcdenton12 píše:no takze aj ja mam takyto problem
este rano som sa prihlasil bez problemu (9.00) ale teraz(12.30) mi hlasi ze spatne heslo
heslo som nemenil a bojim sa ze mi ukradli account
da sa s tym nieco robit???
pls help
icq bolo 211-941-774 (uz mam nove)
hele neboj se, u mě byl problém pouze co se týče serveru ICQ.. nějak jim to prostě blbo (jako je tedka u nich zvykem), zkus to později večer nebo zejtra...
1. PChomemade cpu AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ (2009MHz) non OC, mb Epox 9NPA+Ultra-nForce4 Ultra s939, gpu Gainward BLISS 7600GS PCX 512MB DD Silent FX pci-e , ram 2*1024 MB A-Data, hdd 250 GB Maxtor sata + 320 GB Seagette sata II + 20 GB Western Digital (gnu testing), dvd DVD-R/RW: LG GSA-4120B, zdroj ZM-400HP 400W, crt 17´Compaq V710. + LCD os Win XP SP3 Professional 2.Notebook: HP Pavilion tx2000 tablet PC, cpu AMD Turion 64 X2 Dual Core TL-66 2.3GHz, ram 2GB DDR2, gpu nVidia GeForce Go 6150, hdd 250GB, lcd 12.1" WXGA touchscreen display (1280x800 resolution) os Ubuntu Karmic Koala 9.10 Kernelem 2.6.31-19, Gnome 2.28.1 + (virtualizace XP SP2) &dual boot& Windows Vista Home SP1
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

:sad:
stale to nejde
mam nastavene login.icq.com port 443 alebo 5190
cislo 211-941-774
poradi niekto?
:cry: :evil:
...
a12aa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od a12aa »

cau tak mam stejny problem :(
taky mi to pise ze mam spatny pass a je 100% spravny
trva to uz od pondeli, takze asi 2dny.. je to normalni ?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

je. zbývá obligátní - zkuste později :roll: časem to zas naběhne, mě teď pro změnu pár dní nešlo MSN :oops:
ignorelist: kremrole a dezoláti
jcdenton12
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

neviem ci to pomoze aj tebe ale asi robili nieco s databazou
totiz ked som zmenil prve pismeno hesla z maleho na velke tak ma loglo v pohode :shock:
skus a napis
...
a12aa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od a12aa »

no dneska to opet nejde a uz me to zacina stvat..

ja mam v passu cisla, pismena ne ..

ale v mobilu mi icq jede bez problemu, mam M65 a aplikaci jimm
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“