Upraveny BIOS na Asus A8R-MVP ???
Moderátor: Eddward
- filda2003
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Upraveny BIOS na Asus A8R-MVP ???
Zdravim vsechny. Nesel by nejak upravit BIOS na Asus A8R-MVP ??? Na nynejsich nejde zvedat napeti o vice jako 0,1V nad normal
.... Neni uz nekde takovy BIOS ke stazeni ???? Moc by mi to pomohlo s OC
.... Dopredu dik
- prophet
- Nováček

-
- filda2003
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
VCore mod jsem zkouselprophet píše:Obavam sa, ze to moc nepojde... je to hw obmedzenie, jedina pomoc je Vcore mod na riadiacom cipe stabilizacie napatia.. osobne som mal najlepsiu skusenost s beta BIOS verziou 0037.. ta ako jedina vie nastavit Tref, Mem latency a preamble2T command rate nad 250 FSB nevyriesi ziaden BIOS.
- filda2003
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nejsem si jisty, jestli ma ten beta BIOS podporu Dualcore procesoru....ten ma totiz az BIOS 503 (nebo tak nejak)... do te doby mi PC porad padaloprophet píše:Obavam sa, ze to moc nepojde... je to hw obmedzenie, jedina pomoc je Vcore mod na riadiacom cipe stabilizacie napatia.. osobne som mal najlepsiu skusenost s beta BIOS verziou 0037.. ta ako jedina vie nastavit Tref, Mem latency a preamble2T command rate nad 250 FSB nevyriesi ziaden BIOS.
- prophet
- Nováček

-
- filda2003
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kde si tu betaverzi biosu sehnal?prophet píše:Bezal som asi mesiac X2 3800+ s tou beta verziou 0037, absolutne bez problemov na 2600 MHz (samozrejme pri 2T).. ale uz mam inu dosku (Sapphire Pure Innovation aka ATI Grouper), takze ti neporadim.
Ta beta verzia bola jedina, pri ktorej mi nad 240 FSB 1:1 pamate nehadzali chyby (2x 1GB UCCC).
- prophet
- Nováček

-