Radeon 1900 Xt a prehravani filmu na klasicke TV

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Glimmerman
Začátečník
Začátečník

Radeon 1900 Xt a prehravani filmu na klasicke TV

Příspěvek od Glimmerman »

Ahoj,jak pisi v nazvu, mam tento problem.Do GK jde strcit pouze specialni kabel/asi VIVO conector/,ktery na druhe strane od GK obsahuje/vetvi se/ 4 kabely. Dva jsou cerne,asi S-VIDEO IN a OUT a dalsi dva zlute cinche,asi video IN a OUT. Na me televizi jsou pouze audio a video vstup/oba cinche/ a SCART,na ktery nemam kabel.Kdyz propojim pomoci zluteho kabelu GK a TV nic se mi nezobrazuje.Moc se v teto problematice nevyznam,proto se ptam jak dal????Kde delam chybu???
Naposledy upravil(a) Glimmerman dne čtv 15. čer 2006, 23:18, celkem upraveno 1 x.
celebrant.athlon
Začátečník
Začátečník

Re: Radeon 1900 Xt a prehravani filmu na klasicke TV

Příspěvek od celebrant.athlon »

Glimmerman píše:Ahoj,jak pisi v nazvu, mam tento problem.Do GK jde strcit pouze specialni kabel,ktery na druhe strane od GK obsahuje/vetvi se/ 4 kabely. Dva jsou cerne,asi S-VIDEO IN a OUT a dalsi dva zlute cinche,asi video IN a OUT. Na me televizi jsou pouze audio a video vstup/oba cinche/ a SCART,na ktery nemam kabel.Kdyz propojim pomoci zluteho kabelu GK a TV nic se mi nezobrazuje.Moc se v teto problematice nevyznam,proto se ptam jak dal????Kde delam chybu???
A v ovladačích si povolil telku?
Glimmerman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Glimmerman »

Ahoj,podarilo se mi KONECNE rozchodit filmy poustene v PC na me TV.Obraz je kvalitni,ale co me trapi je hukot vychazejici z reproduktoru televize.Zkousel jsem jej odstranit a jako jedina spolehliva metoda se ukazalo vytazeni koaxialu s TV signalem z televize.Pote hukot ostane a zvuk je cisty.Nevite jestli neexistuje jeste elegantnejsi zpusob,jak se zbavit tohot neduhu.PC k TV je pripojeno pres VIVO-S VIDEO-SCART do TV.Zvuk je tazen stejnym kabelem ze zvukovky/jack/ do SCARTU.Dik
kupco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupco »

Glimmerman píše:...Obraz je kvalitni,ale co me trapi je hukot vychazejici z reproduktoru televize.Zkousel jsem jej odstranit a jako jedina spolehliva metoda se ukazalo vytazeni koaxialu s TV signalem z televize.Pote hukot ostane a zvuk je cisty.Nevite jestli neexistuje jeste elegantnejsi zpusob,jak se zbavit tohot neduhu...
Mam s tymto trosku skusenosti, ale iny sposob riesenia problemu ktory si popisal hore neopoznam - len vytiahnut antenny kabel z tv...
Zaujimave ale je, ze na niektorych tv to nerobi, neviem ci je to ale typom tv alebo druhom grafickej karty (asi to druhe...). Mne to na staruckej GeForce 2 problemy robi a na GeForce 6600GT nie...
Myslel som, ze na novych grafickych kartach take problemy uz nie su, ale ocividne som sa mylil...
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“