Radeon 1900 Xt a prehravani filmu na klasicke TV
- Glimmerman
- Začátečník
-
Radeon 1900 Xt a prehravani filmu na klasicke TV
Ahoj,jak pisi v nazvu, mam tento problem.Do GK jde strcit pouze specialni kabel/asi VIVO conector/,ktery na druhe strane od GK obsahuje/vetvi se/ 4 kabely. Dva jsou cerne,asi S-VIDEO IN a OUT a dalsi dva zlute cinche,asi video IN a OUT. Na me televizi jsou pouze audio a video vstup/oba cinche/ a SCART,na ktery nemam kabel.Kdyz propojim pomoci zluteho kabelu GK a TV nic se mi nezobrazuje.Moc se v teto problematice nevyznam,proto se ptam jak dal????Kde delam chybu???
Naposledy upravil(a) Glimmerman dne čtv 15. čer 2006, 23:18, celkem upraveno 1 x.
- celebrant.athlon
- Začátečník
-
Re: Radeon 1900 Xt a prehravani filmu na klasicke TV
A v ovladačích si povolil telku?Glimmerman píše:Ahoj,jak pisi v nazvu, mam tento problem.Do GK jde strcit pouze specialni kabel,ktery na druhe strane od GK obsahuje/vetvi se/ 4 kabely. Dva jsou cerne,asi S-VIDEO IN a OUT a dalsi dva zlute cinche,asi video IN a OUT. Na me televizi jsou pouze audio a video vstup/oba cinche/ a SCART,na ktery nemam kabel.Kdyz propojim pomoci zluteho kabelu GK a TV nic se mi nezobrazuje.Moc se v teto problematice nevyznam,proto se ptam jak dal????Kde delam chybu???
- Glimmerman
- Začátečník
-
Ahoj,podarilo se mi KONECNE rozchodit filmy poustene v PC na me TV.Obraz je kvalitni,ale co me trapi je hukot vychazejici z reproduktoru televize.Zkousel jsem jej odstranit a jako jedina spolehliva metoda se ukazalo vytazeni koaxialu s TV signalem z televize.Pote hukot ostane a zvuk je cisty.Nevite jestli neexistuje jeste elegantnejsi zpusob,jak se zbavit tohot neduhu.PC k TV je pripojeno pres VIVO-S VIDEO-SCART do TV.Zvuk je tazen stejnym kabelem ze zvukovky/jack/ do SCARTU.Dik
- kupco
- Začátečník
Mam s tymto trosku skusenosti, ale iny sposob riesenia problemu ktory si popisal hore neopoznam - len vytiahnut antenny kabel z tv...Glimmerman píše:...Obraz je kvalitni,ale co me trapi je hukot vychazejici z reproduktoru televize.Zkousel jsem jej odstranit a jako jedina spolehliva metoda se ukazalo vytazeni koaxialu s TV signalem z televize.Pote hukot ostane a zvuk je cisty.Nevite jestli neexistuje jeste elegantnejsi zpusob,jak se zbavit tohot neduhu...
Zaujimave ale je, ze na niektorych tv to nerobi, neviem ci je to ale typom tv alebo druhom grafickej karty (asi to druhe...). Mne to na staruckej GeForce 2 problemy robi a na GeForce 6600GT nie...
Myslel som, ze na novych grafickych kartach take problemy uz nie su, ale ocividne som sa mylil...
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),