Prey

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prey

Příspěvek od hypnotic666 »

Nějak jsem to tady prohledával, ale nikde jsem nenašel thread o téhle chystané hře ...

Tak co jaxe na to těšíte? Myslíte si, že to bude stát za to? ... Podle mě to bude náklad a už se moc těším na demo, které má vyjít 22.6. a mělo by obsahovat 5 levelů (!!!) pokud jsem to dobře vyčetl :)

Jinak teda pokud už tu tady tohle téma existuje, tak bych prosil link, ale přes vyhledávání jsem nic nenašel... ;)

//edit Thellwin - upraven název threadu, ti vykřičníky opravdu nejsou nutné :roll:
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

kdyz jsem v 98 mem roce cetl v Levelu informaci o novince jmenem Prey, libily se mi screeny, slo tenkrat o uplne neco jineho, i o jinou zapletku... abych pravdu rekl zacinam byt na D3 ,v prostredi vesmirnych zakladen, alergicky :(
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, Prey, Duke Nukem Forever a do tyhle pohádkový trojice se poslední dobou pridal i Stalker :roll:

Už jsem tu nekolikrat psal, že řešit v threadech "jak se na neco těšíme" je vhodný spíš pro xchat než sem...

Až to vyjde tak to vyjde, pokud to vyjde :oops:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Aha, to jsem nevěděl, že už je to tak dlouho ve výrobě :) . Ale prý to má vyjít v červenci a podle mě pokud výjde demo, tak plná verze taky...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

hypnotic666 píše:Aha, to jsem nevěděl, že už je to tak dlouho ve výrobě :) . Ale prý to má vyjít v červenci a podle mě pokud výjde demo, tak plná verze taky...
Věřit, to je jediny, co fanouškům FPS zbejvá. V kazdym pripade o Prey se začalo mluvit uz v dobách Quake (1), takze hodne dávno.. Ted uz to vypadá, ze vydání nic nezabrání, ale to se už ríkalo tolikrat...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Myslim, že s Prey je to trošku jinak...Bylo ve vývoji, ale pak se na něm dělat přestalo a po nějakým čase se toho prostě ujmuli další vývojáři (Human Head Studios) a je to vlastně uplně jiná hra se stejným názvem :) A pokud má za 5 dní vyjít demo, tak nevidim žádnej důvod nevěřit tomu, že to vyjde (v dohledný budoucnosti)...Takže imho ta skepse je v tomhle případě ne uplně na místě :roll:
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já myslim, ze je to uplne jedno, protože vysledek je stejnej - na tu hru se proste čeká mraky let a s tim už nikdo nic nenadelá ;-) Neni nad to masírovat zákazníka pomocí screenů, tunou preview - hlavne ze se o tom mluví, hodne mluví.
To že až odkládana hra po letech vyvoje vyjde, recenzenti ji často rozcupujou - to uz je jina vec. Neni jednodušší proste počkat až to vyleze a pak hodnotit ??

Konkurence v oblasti FPS je dneska obrovská a aby hra překvapila, musí toho předvest hodne, ne jen to ze ji odkladaj mraky let, vymení 4 enginy a vystrida se nekolik vyvojarů :)

Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

No já myslim, že s Prey jsme těch 8 let nebyly masírovaný moc screenshotama, ono o tý hře nebylo snad nějaký 4 roky (možná kecam :oops: ) vůbec slyšet...Nikdo tady tu hru ještě přeci nehodnotí, opravdu to může být hloupost a propadák, akorát se na ní celkem dost lidí těší, protože ji prostě předchází celkem slibná pověst (ten poslední rok nebo tak, E3 a takový ty nesmysly). HL2 byl taky odkládanej až hrůza, ale nakonec i přesto, že já osobně od toho čekal trochu víc, tak se to hrát dalo :roll:
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
svabster
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od svabster »

tak Prey si mylsim ze bude stat za to uz len preto ze bola tak dlho vývine ...
ASUS F3JC Core2Duo T5600+Intel 945PM Chipset +1gbDDR2 667mhz+Hitachi 120Gb+Nvidia Geforce 7300GO 128mb-512mb+DVD-RW+LCD
Q L I M A X
EllE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EllE »

demo vyjde ve stredu :)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

svabster píše:tak Prey si mylsim ze bude stat za to uz len preto ze bola tak dlho vývine ...
spíše než ve vývoji, bylo na dlouhou dobu uloženo k ledu, než se myšlenky chopil nový vydavatel nebo snad vývojářský tým, pokud je mi známo, teď nevím.
show must go on..
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

No jako já od týhle hry čekám docela dost. Doufám, že to nebude zklamání, ale zatím jsem z žádné hry na doom3 enginu nebyl vyloženě zklamaný... To prostředí se mi líbí a hlavně mě zajímá jaké to bude s těmi teleporty....

Jen doufám, že nějak rapidně nevzroste náročnost.. Četl jsem, že engine má být upravený a už jsem viděl i požadavky, tak snad to nějak pojede :)

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Sentenced píše:Vyšlo demo ...
http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=10906
Už se tahá :)
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

Vypada to dobre hraje se to dobre.Muzu vsem doporucit :D .Kam se hrabe nudnej doom 3.
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

ano, to demo je super luxusni, 5 levelu je stejna hraci doba v DEMU jako v plnym HL episode One a to je co rici ne ...
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Myslim, že to bude moc dobrý...Sice mi chvíli trvalo, než sem si zvykl, je to trošku chaos, ale jinak fakt paráda. Začátek nemá chybu, to je snad nej začátek v FPS, co sem kdy viděl, jak tam přílítne ta loď, začne to tam všechno vcucávat a do toho hrajou z jukeboxu Blue Oyster Cult :-D Atmosféra fakt vynikající...

N a sice to má 5 levelů, ale dohraje se to podstatně dřív než HL2:Episode One, neřek bych že je to stejná hrací doba :)
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Delarge píše:Myslim, že to bude moc dobrý...Sice mi chvíli trvalo, než sem si zvykl, je to trošku chaos, ale jinak fakt paráda. Začátek nemá chybu, to je snad nej začátek v FPS, co sem kdy viděl, jak tam přílítne ta loď, začne to tam všechno vcucávat a do toho hrajou z jukeboxu Blue Oyster Cult :-D Atmosféra fakt vynikající...

N a sice to má 5 levelů, ale dohraje se to podstatně dřív než HL2:Episode One, neřek bych že je to stejná hrací doba :)
ja to zkoumal a prolejzal, vsude takze jsem to hral asi 2 hodiny ... a HL2 asi 3 no, mas recht ... jiank graficky je to krapet horsi Quake4 a nestvury jsou takynuda ale ta vychytavka s chozenim po strope a po stenach je dobra ...
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Graficky mi to horší než Quake4 ani nepřijde a atmosférou je tu uplně někde jinde, je to takový originálnější (a nestvůry sme snad zatim všechny neviděli :) )...

Teda jeslti si dohrál episodu jedna za 3 hodiny, tak seš fakt dobrej :wink:
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

mno hral jsem demo a je to zajimavy. Jsou tam hodne originalni napady
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“