mám problém, koupil sem si tenhle procesor a dal sem ho do desky od MSI VIA KT333ultra, BIOS sem flashoval na nejnovější verzi 5,70. Když sem tam dal rpocesor tak FSB byla defaultně nastavená na 133, tak sem jí zvýšil na 166 a ono to nenaběhlo, resetoval sem cmos a zkoušel všechny různý nastavení ať už voltáže, multiplikátoru prostě všechno ale na týhle frekvenci mi to prostě neběží. Už se s tim pářu celej dnešek a pomalu mi z toho začíná hrabat. Hilfe bitte
Semprom 2400+
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Matezzz
- Nováček

-
Semprom 2400+
Ahoj,
mám problém, koupil sem si tenhle procesor a dal sem ho do desky od MSI VIA KT333ultra, BIOS sem flashoval na nejnovější verzi 5,70. Když sem tam dal rpocesor tak FSB byla defaultně nastavená na 133, tak sem jí zvýšil na 166 a ono to nenaběhlo, resetoval sem cmos a zkoušel všechny různý nastavení ať už voltáže, multiplikátoru prostě všechno ale na týhle frekvenci mi to prostě neběží. Už se s tim pářu celej dnešek a pomalu mi z toho začíná hrabat. Hilfe bitte
- Smeli
- Začátečník

-
- Matezzz
- Nováček

-
- Smeli
- Začátečník

-
- Matezzz
- Nováček

-
http://www.msi.com.tw/program/products/ ... php?UID=11
tuhle. no takže mi jako chcete říct že sem si koupil rpocesor kterej mi pojede stejně jako můj starej Atlhon XP200+? Tam je v závorkách psaný že to podporuje i 200Mhz)
tuhle. no takže mi jako chcete říct že sem si koupil rpocesor kterej mi pojede stejně jako můj starej Atlhon XP200+? Tam je v závorkách psaný že to podporuje i 200Mhz)
- Smeli
- Začátečník

-
To v závorce je myslím rychlost sběrnice (2xFSB), v infu u toho biosu je napsáno:
-Support AMD Barton XP3000+ (FSB333) CPU (For KT3 Ultra2 Only)
Což znamená, že pokud máš jen Ultra chipset (což máš) tak tam prostě víc jak těch 133 nedáš...
-Support AMD Barton XP3000+ (FSB333) CPU (For KT3 Ultra2 Only)
Což znamená, že pokud máš jen Ultra chipset (což máš) tak tam prostě víc jak těch 133 nedáš...
Naposledy upravil(a) Smeli dne čtv 15. čer 2006, 22:34, celkem upraveno 1 x.
- Matezzz
- Nováček

-
dobře, pomalu se začínám smiřovat s tim že si koupim i novou desku, ale protože sem utratil 12 000 za jiný komponenta tak si koupim snad tuhle
http://www.alzasoft.cz/asus-a7v600-f-vi ... d59514.htm
http://www.alzasoft.cz/asus-a7v600-f-vi ... d59514.htm
- Smeli
- Začátečník

-
- Matezzz
- Nováček

-
- Smeli
- Začátečník

-
- tovr1203