Mechanika občas nenačte vypálená DVD
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Trainzak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mechanika občas nenačte vypálená DVD
Nevíte čím by mohlo být způsobeno, že občas mechanika vůbec nenačte vypálené DVD? Jen se stále roztáčí a zastavuje a pak hodí chybu disk nenalezen. Přitom když to takhle udělám několikrát, občas se chytne a DVD v pohodě načte.
Všiml jsem si toho nedávno, když jsem chtěl přečíst jedno moje vypálené DVD a vůbec se nechytlo. Zkusil jsem DVD v jiné mechanice a také nejelo. Pak jsem ho znovu dal do mé a už jelo, tak jsem si jeho obsah pro jistotu zkopíroval na harddisk ale po dalším vložení již opět nejelo. Takto mi to občas dělá i u dalších DVD vypálených na mé mechanice.
Opravdu nevím proč je to takto náhodně, když DVD otestuju v Nero, tak píše 0% vadných souborů. Tak čím by to mohlo být?
Mechanika je uvedena v popisu dole je stará asi 3 měsíce. Jo, a používám Nero 7.
Všiml jsem si toho nedávno, když jsem chtěl přečíst jedno moje vypálené DVD a vůbec se nechytlo. Zkusil jsem DVD v jiné mechanice a také nejelo. Pak jsem ho znovu dal do mé a už jelo, tak jsem si jeho obsah pro jistotu zkopíroval na harddisk ale po dalším vložení již opět nejelo. Takto mi to občas dělá i u dalších DVD vypálených na mé mechanice.
Opravdu nevím proč je to takto náhodně, když DVD otestuju v Nero, tak píše 0% vadných souborů. Tak čím by to mohlo být?
Mechanika je uvedena v popisu dole je stará asi 3 měsíce. Jo, a používám Nero 7.
- Trainzak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Trainzak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- JirkaH
- Mírně pokročilý

Ale ještě před tím zkus nový FW www.lge.com/support/software_gcsc.jsp