RSS

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

Honny píše:
milosh píše:Ale nebylo, hned bys vedel, co cist a co ne...
Ja pouzivam takovy genialni tlacitko "Zobrazit vaše příspěvky"
heh, no to ja taky, ale kdyz mas v ty ctecte treba 20 for a webu, tak to uz se vyplati... :razz:
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

stal se zazrak, pct ma uz svuj rss kanal .
viz novinky zde.

adresa kanalu http://www.pctuning.cz/ilustrace2/news.xml

snad se nejedna o nejakej pozdni april :roll:
0118 999 881 999 119 7253
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

a neda se nakudelat RSS treba jen rubriky Bazar tady na foru? :wink:
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Omlouvám se, že vytahuju takhle starý téma, ale nefunguje mi rss v Outlooku 2007. Vím, že je to beta, ale jiné kanály mi tam jedou. Avšak PCT rss v jiné čtečce funguje. Neví někdo, čím by to mohlo být? Díky...
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

xIndian píše:Omlouvám se, že vytahuju takhle starý téma, ale nefunguje mi rss v Outlooku 2007. Vím, že je to beta, ale jiné kanály mi tam jedou. Avšak PCT rss v jiné čtečce funguje. Neví někdo, čím by to mohlo být? Díky...
Mě RSS kanál PCT v Outlooku 2007 funguje (tedy přidával jsem ho přes IE7). Ale vzhledem k tomu, že po smazání nějaké novinky z Outlooku se ona novinka stáhne v dvojnásobném počtu (zatím rekord 14), shledávám RSS čtečku v Outlooku 2007 beta za nepoužitelnou... :wink:
Burn in hell.
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Hm. Mám nastavený zatím dva kanály a ani na jednom se po smazání příspěvků v Outlooku znova nenatáhnou... Tak nevím.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

xIndian píše:Hm. Mám nastavený zatím dva kanály a ani na jednom se po smazání příspěvků v Outlooku znova nenatáhnou... Tak nevím.
Chyba je asi na straně PCT, já mám taky dva kanály, ale tahaj se jenom články, newsky to to vezme při prvnim odběru, pak už ne.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“