TES4 : Oblivion - dojmy, zážitky, zkušenosti, questy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

Ja když nemůžu něco najít, tak se mrknu do tohoto :wink: .
http://www.thebfme.czweb.org/source/obr ... rodiil.jpg
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

PetoS píše:Je ich 16 po celej mape...takze by nemal byt problem ich najst... :-D

len ta mapa neni zrovna mala :-D :oops:
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Voloď píše:
PetoS píše:Je ich 16 po celej mape...takze by nemal byt problem ich najst... :-D

len ta mapa neni zrovna mala :-D :oops:
No ale po chvilke sa prechadzania myslim si ze by sa objavila za chvilu...:)napriklad ja ked som isiel z IC do Brumy som nasiel 2 a to je este mala vzdialenost :D
sisa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

oblivion

Příspěvek od sisa »

naaarez;-) Kazdej dil TES zatim po technicky i hratelny strance prekonal vsechny dosavadne vydany hry. A to Oblivionu to plati dvojnasob.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Omyl. Já jsem zavřel už 16 oblivion gates, a teď jsem narazil na 17.... (ledaže by se ta v Kvatchi při hlavní příběhové linii nepočítala, ale teď si už nějak nedokáži vybavit, zda její zavření bylo v rámci main questu nutné..)
show must go on..
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

shadow píše:
Omyl. Já jsem zavřel už 16 oblivion gates, a teď jsem narazil na 17.... (ledaže by se ta v Kvatchi při hlavní příběhové linii nepočítala, ale teď si už nějak nedokáži vybavit, zda její zavření bylo v rámci main questu nutné..)
No tak teraz si ma zarazil... :) vsade co citam je napisane ze ich ma byt 16, a aj myslim v statsoch mas oblivion gates closed: x/16, takze bud sa ta Kvatchska naozaj nerata alebo mam chybne informacie... :)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

PetoS píše: No tak teraz si ma zarazil... :) vsade co citam je napisane ze ich ma byt 16, a aj myslim v statsoch mas oblivion gates closed: x/16, takze bud sa ta Kvatchska naozaj nerata alebo mam chybne informacie... :)
no, nevím, možná se opravdu nepočítá. ale zde máš důkaz :) . Oblivion Gates shut 16 a další aktivní vidíš za tím :)

Obrázek
show must go on..
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Těch bran je tam určitě ještě víc, já sem jich zavřel 17 a ještě min. o jedné vím, a to sem ještě určitě celou mapu neprolezl :)
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

No ok...ale zislo by sa vedet kolko ich ma byt, aby som vedel napriklad ci som uz zavrel vsetky...alebo sa ich pocet mozno meni v priebehu hry co ja viem... :o
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

shadow píše:
Já jich zavřel jen 10 a dokončil tím hlavní quest. Je to tedy silně individuální, asi záleží které konkrétní brány jsou zavřeny...

** SPOILER **

Mimochodem, po zavření té poslední největší brány u Brumy se otevře nová "dimenze" Paradise, je tam moc hezký :-) Škoda, že jsem dokončil i ten, do "Ráje" bych se moc rád vrátil. Samozřejmě se tam mohu vrátit přes nějaké starší saves, ale to není ono..
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

JJ bran je hrozne moc a stale se oteviraji dalsi na mistech kde predtim nebyly ja jich mam na mape objevenych 18 z toho jen 3 sem zatim zavrel (me se uvnitr oblivionu moc nelibi tak radsi delam vse ostatni v cirodilu)
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - River
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

radekhulan píše: Mimochodem, po zavření té poslední největší brány u Brumy se otevře nová "dimenze" Paradise, je tam moc hezký :-) Škoda, že jsem dokončil i ten, do "Ráje" bych se moc rád vrátil. Samozřejmě se tam mohu vrátit přes nějaké starší saves, ale to není ono..
Nemáš tam odtud nějaký hezký screeny? :)
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

!!!!!!SPOILER!!!!!!!

Bran je mnohem víc - asi 26 a v tomhle čísle jsou i ty, které zavíráte při hlavnim questu
Fallen-one
Nováček
Nováček

Dotaz...

Příspěvek od Fallen-one »

mám dotaz..je možná nablblej, ale zajímá mě to, tak mě nekamenujte.
Mám přirozenou hrát vždycky za kouzelníka, mága, wizarda..zkrátka mě fascinuje MAGIE. Zkoušel sem hrát za mage Morrowind, ale když sem po 3 dnech pokusů nezabil toho prvního kostlivce na mostku, smazal a zahodil sem celej Morrowind. Chtěl bych zkusit i Oblivion, ale než ho koupim, jak si stojí kouzelník (Mage) ve hře? Zase je to styl Warrior-polobůh, Mage-největší ubožák co zařve i v boji s větší mouchou? Hraje vůbec někdo za Mage? (myslim čistej magickej charakter, žádnou bojovou špínu cinknutou magií - battlemage, spellsword atd..) Díky za info.
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz...

Příspěvek od PetoS »

Fallen-one píše:mám dotaz..je možná nablblej, ale zajímá mě to, tak mě nekamenujte.
Mám přirozenou hrát vždycky za kouzelníka, mága, wizarda..zkrátka mě fascinuje MAGIE. Zkoušel sem hrát za mage Morrowind, ale když sem po 3 dnech pokusů nezabil toho prvního kostlivce na mostku, smazal a zahodil sem celej Morrowind. Chtěl bych zkusit i Oblivion, ale než ho koupim, jak si stojí kouzelník (Mage) ve hře? Zase je to styl Warrior-polobůh, Mage-největší ubožák co zařve i v boji s větší mouchou? Hraje vůbec někdo za Mage? (myslim čistej magickej charakter, žádnou bojovou špínu cinknutou magií - battlemage, spellsword atd..) Díky za info.
No tak pokial chces cisto len carovat myslim ze zo zaciatku to budes mat dost tazke...totizto na vacsinu kuziel s ktorymi mozes ist do boja so silnymi nepriatelmi potrebujes vacsie mnozstvo magicky, ktore ziskas az postupom levelov...ale na druhu stranu, ak si das ako minor skills kuzla, tie levely ti budu pribudyt velmi rychlo, pretoze staci napriklad len naprazdno carovata zvysujes si tak jednotlive skilly...takze cisto na magiu by som to nevidel, ale postupom casu by sa to dalo praktizovat...no ale celu hru neprejdes len pomocou magie... :oops:
Fallen-one
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fallen-one »

No tak pokial chces cisto len carovat myslim ze zo zaciatku to budes mat dost tazke...totizto na vacsinu kuziel s ktorymi mozes ist do boja so silnymi nepriatelmi potrebujes vacsie mnozstvo magicky, ktore ziskas az postupom levelov...ale na druhu stranu, ak si das ako minor skills kuzla, tie levely ti budu pribudyt velmi rychlo, pretoze staci napriklad len naprazdno carovata zvysujes si tak jednotlive skilly...takze cisto na magiu by som to nevidel, ale postupom casu by sa to dalo praktizovat...no ale celu hru neprejdes len pomocou magie... :oops:[/quote]

Ty jo, tak to je v pytli. Já tedy přesně nerozumím tomu systému levelování, ale pokud správně chápu - zezačátku je nutný používat zbraně a teprve s postupem na vyšší levely můžu přejít na magii? Prosimtě, neni někde napsanej (popsanej, vysvětlenej + třeba nějakej příklad, abych tomu trochu porozuměl.) Jinak díky za info :)
Pawlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pawlis »

znas stranky http://oblivion.bonusweb.cz/ ?
Je tam toho hodne popsanyho.
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Fallen-one píše:No tak pokial chces cisto len carovat myslim ze zo zaciatku to budes mat dost tazke...totizto na vacsinu kuziel s ktorymi mozes ist do boja so silnymi nepriatelmi potrebujes vacsie mnozstvo magicky, ktore ziskas az postupom levelov...ale na druhu stranu, ak si das ako minor skills kuzla, tie levely ti budu pribudyt velmi rychlo, pretoze staci napriklad len naprazdno carovata zvysujes si tak jednotlive skilly...takze cisto na magiu by som to nevidel, ale postupom casu by sa to dalo praktizovat...no ale celu hru neprejdes len pomocou magie... :oops:
Ty jo, tak to je v pytli. Já tedy přesně nerozumím tomu systému levelování, ale pokud správně chápu - zezačátku je nutný používat zbraně a teprve s postupem na vyšší levely můžu přejít na magii? Prosimtě, neni někde napsanej (popsanej, vysvětlenej + třeba nějakej příklad, abych tomu trochu porozuměl.) Jinak díky za info :)[/quote]

No nie, magiu mozes praktizovat od zaciatku, len napriklad mas k dispozicii len 3 kuzla, ktor maju vacsinou ozdravovaci ucinok ako destrukcny...cize kuzla ktorymi ide bojovat si musis kupit, a na to potrebujes nejake prachy, ktore ziskas v priebehu hry, no a na to aby si v hre postupil musis zabijat :wink: a este jedna vec: na zaciatku hry mas len iste mnozstvo magicky (nieco ako bateria pomocou ktorej mozes vykonavat kuzla) no a na zlozitejsie kuzla potrebujes tej magicky vacsie mnozstvo, no a tej magicky mozes vacsit kapacitu tym ze postupis v leveli, no a na to potrebujes zvacsovat skilly ako napriklad blade, block, heavy armor atd...

A prosimta to chces celu hru len carovat? :)
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Fallen-one píše:mám dotaz..je možná nablblej, ale zajímá mě to, tak mě nekamenujte.
čau, kámoš si to u mě rozjel za čistokrevnýho mága, takže vidím celej průběh. Obtížnost má kousíček pod medium a dává to úplně v pohodě... A kdyby jsi byl ve velkých problémech, tak tu obtížnost jednoduše ubereš a tam vše sundáš na první ránu :D Takže hru klidně kup. Mě rpg skoro nebaví, ale tohle mě fakt dostalo.. Hraju to asi týden a za těch 7 dní jsem nezapl nic jinýho.. Ani icq už nezapínám :D
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Warwolf
Nováček
Nováček

Zvukovka

Příspěvek od Warwolf »

Cau mam takovej dotaz vylepsi vykon oblivionu lepsi zvukova karta.
Kdyz totiz zacnu kouzlit tak pri kazdym seslanym kouzlu jako treba fireball se mi hra cukne ale jen kdyz delam pri kouzlu nejakej pohyb (utikam,chodim) kdyz stojim na miste a jen kouzlim zadny trhnuti nezaznamenam. tak se ptam jestli je to kvuli zvukovce mam integrovanou realtek 97.Diky
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“