Problem s Sound Blaster Audigy 4 (Sykani)

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
herfligg
Nováček
Nováček

Problem s Sound Blaster Audigy 4 (Sykani)

Příspěvek od herfligg »

Zdravim.Mam s touto zvukovkou takovy problem.Je tam originalni ovladac,ktery jsem dostal spolu s touto zvukovkou.Problem je nasledujici,kdyz si poustim film nebo hraji nejakou hru tak se mne stava,ze pri mluveni nebo kdyz je vysoky ton ,tak se mne zvuk velice ztisi.Takove to sykani.Nevim cim to je a byl bych vam velice vdecen,kdyby jste mne poradili,jak s timto problemem zamist.Diky
PS:Jeste jsem si vzpomnel na jeden problem s touto kartou nebo ovladaci?Kdyz zapnu ve hre EAX tak mne ten zvuk chrci a slysim takou divnou ozvenu.Myslel,jsem si,ze je to spatne naintalovany sowtware,ale neni.Jeste jednou diky za radu.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Na 99,9% je to zdrojem, ty Audigy4 jsou velmi na to citlive, i kamarad ma A4 a mel v PC pouze 350W, obcas mu tam i praskalo a delalo to podobne problemy co tady ty popisujes, po vymene zdroje za Enermax Liberty 400W to prestalo.. :oops:
Pokud bude problem pretrvavat, stahni si ze stranek creative posledni ovladace na zvuk. kartu, tusim ze mas Audigy 4 OEM, je to casty jev (soude z vlastnich zkusenosti a od znamych)!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
herfligg
Nováček
Nováček

Příspěvek od herfligg »

diky,ale nemyslim si,ze to bude zrovna zdrojem.ja mam sice 350W zdroj ,ale neni to zrovna neznackovy.Mam Forthona 350w.Ty nove ovladace se daji kde sehnat?Ale i tak ti diky za radu.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

herfligg píše:diky,ale nemyslim si,ze to bude zrovna zdrojem.ja mam sice 350W zdroj ,ale neni to zrovna neznackovy.Mam Forthona 350w.Ty nove ovladace se daji kde sehnat?Ale i tak ti diky za radu.
www.creative.com
tedy primo od vyrobce.. Podle me ti blbne tim zdrojem 8-)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Taky nechápu, jak by to mohlo bejt způsobené zdrojem... :?

Jinak, co se týče toho chrčení - zatím všechny soundblastery, který jsem potkal, mají silně přebuzenej výstup. Zkus nastavit ovladač hlasitosti v ovládacím panelu na první čárku odspoda a následně to zesilni na reproduktorech. Chrčení by mělo být pryč...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
herfligg
Nováček
Nováček

Příspěvek od herfligg »

Vyzkousim diky
filip.bacak
Nováček
Nováček

Příspěvek od filip.bacak »

herfligg píše:Vyzkousim diky
nazdar,
můžeš sem písnout, jak to dopadlo s tím chrčením?? co zabralo?? jestli něco zabralo :-D díkes
MB: Gigabyte K8NMF, CPU: AMD Athlon 64/3000+, RAM: 2x 512 DDR 400 PQI CL2,5, GK: MSI VGA MS-NX6200TC, DVD-Ram GSA-4167B, Case: KME6262 MidiTower, LCD: LG L1970HR, Keyboard: Genius Luxematte Scroll U+P, Mouse: Logitech MX 610
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“